![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu sunt racita, evident.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Se putea altfel?
Mersi fetelor de incurajari! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 1 2008, 12:40 AM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna, racitelor si neracitelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
am aparut si eu pe receptie, la spartul targului, evident (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Di, ma bucur ca te simti mai bine! Lxn, se vede treaba ca esti pe drumul bun, cu pierdutul dependentei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Rozy...primul gand a fost, ca te-a simtit baietul tau de a venit asa...taman la vreme (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Roxi, tin pumnii, poate totusi se gaseste o varianta sa te duci si tu acolo. hmmm, mai Fantasy, pai clar ca acolo e de mers doar in grup, cred ca ar face grecul niste ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet, nasol momentul, intr-adevar nu-i de stat in nici una din variante.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Brr, cam frig astazi. Summitul asta a gonit pana si primavara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neata tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Mie mi-e frig... Si mi-e si somn de la ploaia asta.
Insa am si o veste buna pe ziua de azi: infloreste liliacul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineataaaa!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Neata la toate! Abia acum m-am trezit ca m-am culcat tarziu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Si mie mi-i frig...nemernicii astia dau caldura cu ratia si eu cum stau la cucu-rigu n-ajunge pan' la mine.
Astazi iar ma facui ca porcu in drum spre serviciu. Era o tipa-n fata mea care comenta de zor si avea o groaza de nervi in legatura cu noroaiele astea prin care trecem pe timp de ploaie. Spunea ca-i e groaza sa cheme lumea la interviu pe vremea asta, ca sigur vor renunta la firma din cauza drumului. Fetelor, multumesc pentru urarile cu delegatia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai am juma' de briosa cu afine, pofteste careva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 05:07 AM |
|