![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ia vreo doi. niciodata nu strica un avion la casa omului!
aici e bine afara, dar e nsapa inauntru ca de obicei! o sa le sparg capetele astora intr-o zi. jur! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ooo inviii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ma gindesc unde sa-i garez pe avioni , ca deja helicopterii mi-o ocupatara tate vastele domenii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da` acu` stau si ma gindesc...cit de cretin sa fii sa trimiti spam din adrese moka de yahoo cu oferte de avioane??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Am primit si eu parca un mail asemanator, problema e ca nu as avea loc de parcare pt. el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Plus ca astea consuma nene, io sunt zgarcit, prefer bicicleta sau patinele (si sa ma agatz de un troleibuz, ca sa ajung la servici fara sa platesc bilet) :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
invi, avem aceeasi problema! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) unde garam avionii? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Il parchezi pe bloc, ca Diaconescu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
pai da ce, e blocu` lu` tata?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Anunt f important: inchiriez pista de avioane in jud. valcea. EEEEftin si bun! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
vand ceahlaul, numai oferte serioase va rog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
daca e eftin nu ie bine; tre sa fie moka. daca nu e moka nu vrem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
muntele sau echipa de fotbal? la munte m-as baga, vand viile lu' tata si cumpar muntele, imi mai raman si de-o ciunga (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ce moka? eu stiam ca toti sunt cu 3 in 1 :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 09:46 AM |
|