IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1552 1553 1554 1555 1556 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Apr 1 2008, 07:11 PM
Post #15531

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am reusit performanta sa racesc rau de tot!! Tot tusesc, ma doare capul, nasul meu e un fel de robinet..Urasc sa iau pastile, pana acum am sperat sa treaca de la sine.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Prin autosugestie sau cum drq? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
hmm...in ultimul timp numai ma vait! Incep sa devin stresanta, nu-i asa?

Afobia, nici eu nu am reusit sa ajung la intalnire..data viitoare ne reunim cu toatele, da?! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

Pink, foarte tare!! Sii...ai aplicat pt job?!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
afobia
post Apr 1 2008, 07:15 PM
Post #15532

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

abia astept (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sweet

+Quote Post
Cindy
post Apr 1 2008, 07:24 PM
Post #15533

V.I.P.

Dap..mai ramane doar sa reusim sa mobilizam iar fetele..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 1 2008, 07:30 PM
Post #15534

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bartholonita asta e o infecte cu gonococi.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 1 2008, 07:32 PM
Post #15535

Musafir

Afobia (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) sunt bine, mersi de intrebare, tocmai ce s-a terminat o parte din renovarea bucatariei. Astept sa vina mobila si mai trebuie sa cumpar frigiderul. Pana atunci, nema gatit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Sweet, incepi sa semeni cu bunica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Multa sanatate si las' ca trece si raceala pan' la urma.
Vaz ca astazi v-ati indeletnicit cu vanzari. Eu cumpar niste caldura....ca desi is imbracata gros, tot mor de frig.
Noi am ramas la serviciu fara net, tocmai cand trebuia sa completez pe intranet un raport super urgent cu deadline ieri. Fuse o faza draguta: primeste sefa mail, vineri seara la orele 20 (abia cand roxanica inchidea firma), ca 'next monday' e deadline-ul la raport. Si sefa ce s-a gandit...next monday, adica pe 7, nu pe 31 martie. Astia voiau raportarea exact pe 31, adica cand se incheie calendaristic si luna. Tinand cont ca trebuie sa luam datele din conta si sa le prelucram totul a fost super fain. Kalua, la voi cum e? Termenul normal e pe 5 ale lunii, dar acum cred ca s-au zbanghit astia.
In legatura cu 'intalneala', data viitoare tinem cont de mai multi parametrii si poate vin fete si din alte orase.

This post has been edited by roxanica10: Apr 1 2008, 07:33 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 1 2008, 07:36 PM
Post #15536

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mai bine veniti voi la Craiova, toate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu m-am "bucurat" pana acum de inca o criza de stomac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 1 2008, 07:37 PM
Post #15537

V.I.P.

Hei, pentru voi este usor sa spuneti lasa ca trec toate si cheer up, dar pentru mine, care sunt cu toate belele pe cap..nu ma ajuta asta foarte mult, chiar dimpotriva! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Btw..si voi craiovencele v-ati mai intalnit? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne-oti tinut in suspans de ultima data..

This post has been edited by sweet_girl: Apr 1 2008, 07:38 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 1 2008, 07:41 PM
Post #15538

V.I.P.

Haoleooo, numai vaitaturi pe aici in ultima vreme. De la toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O fi semn de batranete? Trebuie sa ne revenim, ca daca vom continua asa, o sa devenim "Oldladies" in loc de "Eladies" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
aaerdna
post Apr 1 2008, 07:44 PM
Post #15539

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3,392

Eu nu ma pot vaita de nimic! Totul e frumos in ultima vreme...Dar shhhh! Ca nu se stie,poate ma aude durerea de spate si stomac!

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 1 2008, 07:44 PM
Post #15540

V.I.P.

Dap, ne-am intalnit. Eu si Maat! Si ne-am laudat ca vom repeta faza mai des, dar timpul asta... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1552 1553 1554 1555 1556 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 01:35 PM