IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1554 1555 1556 1557 1558 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Apr 1 2008, 08:44 PM
Post #15551

Musafir

eehh...bestfriendu' numai cuvinte de lauda are pt mine....am fost cu el pana la kenvelo...si se tot ia de paru' meu...ca ce fel staaa....ca-s io ciudata la corp si de aia nu-mi gasesc nik de imbracat...adica...gluma gluma...da' mai opreste-te!! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
apoi l-am sunat pe iub sa vad cum facem...cand ne gasim,ce treaba mai are....si a tipat la mine "zi odata ce vrei!!" (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
dupa care am fost cu colegu in Billa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2008, 08:52 PM
Post #15552

Musafir

rozy, tare-i bine ca-i ai pe amandoi live acolo, poate se alege asa pleava de grau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 1 2008, 08:53 PM
Post #15553

Musafir

Kalua, pai la voi lucrurile sunt f bine stabilite, dupa cate vad. La noi se incearca introducerea unor rapoarte noi si mutarea celor vechi intr-o perioada cat mai imposibila. Bine ca azi o scoseram la capat.
Dzeu sa-l odihneasca Di. Am auzit ca avea cancer. Ma ingrijoreaza boala asta, tot mai des aud de ea. Urata treaba.
Rozy, esti tare simpatica. Am impresia ca nici tu nu stii ce vrei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
rozy
post Apr 1 2008, 09:05 PM
Post #15554

Musafir

Rox, ai perfecta dreptate...habar nu am ce vreau....adica...pe prietenul meu il iubesc clar...dar incep sa vad multe diferente intre noi,si scopurile noastre pe viitor nu coincid(adica,dupa 2 ani juma,incepi sa te gandesti daca nu cumva cu el o sa ramai forever) dar desi am avut multe certuri,nu am avut niciodata destula vointa sa o termin cu el.si chiar de ar fi sa o terminam in viitoru apropiat....nush sigur nici daca vreau o relatie cu colegu..cu toata ca o chestie se intampla si cu el (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
e grele si e muuulte (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 1 2008, 09:13 PM
Post #15555

Musafir

rozy eu te sustin sa stii! esti la varsta la care esti obligata!! sa zbori din floare in floare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca doar n-o sa te legi de pe acu la cap.
Deci te rog eu da? Go out there and break some hearts! Traieste si pentru mine ca io nu mai am vreme (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Razbuna-ma (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 1 2008, 09:18 PM
Post #15556

Musafir

nush...sunt intr-o ceata totala...mi-e ciuda ca nu-s mai drastica....poate ca ar fi fost mai bine daca la prima greseala i-as fi intors curu....ca acum nu mai greseste ,la naiba (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

mda...tocmai mi-a zis boyfriendu....daca ma supar daca sta acasa...ca el e artagos...s-a certat si cu ai lui..si ar vrea sa nu mai vina la mine (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

and things keep getting better...........cica: "aaa..am uitat sa-ti spun,m-am intors definitiv" (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

This post has been edited by rozy: Apr 1 2008, 09:50 PM

+Quote Post
roxanica10
post Apr 1 2008, 10:39 PM
Post #15557

Musafir

Rozy, esti de coma. Vorba lui Angelu', parca traiesc o data cu tine tineretile mele agitate. Distreaza-te cat poti si nu le mai pune pe toate la inima. Ai destul timp sa fii femeie serioasa mai incolo.

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2008, 10:47 PM
Post #15558

Musafir

Da' ce i s-o fi intamplat de s-o intors, asa, dintr-o data, definitiv? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Lucru curat nu-i! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 1 2008, 11:03 PM
Post #15559

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza, ca deja e trecut de 12 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai beau o vodka cu voi si ma duc, poate ajung si eu pe acasa... intr-un final. hasta la vista!

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2008, 11:12 PM
Post #15560

Musafir

Eu ma bag la un Almodovar, noapte buna!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1554 1555 1556 1557 1558 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th December 2025 - 06:39 PM