![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Din cauza porcariei de summit nu pot veni cu maica-mea la Buc! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pentru ce trebuia restrictionat accesul in spitale? Sau ce, daca sunt atatia presedinti aci nu mai are voie romanul sa se imbolnaveasca? Phili, imi pare rau de mamica ta. Eu sunt cam suparata pe "sistemul sanitar romanesc" si prefer sa am grija de mine ca sa-mi permit sa-l evit. O colega carea stat internata cu copilasul ei saptamana trecuta si pe langa faptul ca n-a aflat de ce suferea, a mai contactat si o bacterie intraspitaliceasca. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Noroc ca si-a mai revenit. Luni l-a externat, iar colega se simtea usurata. In primul rand pentru ca tarifele de internare pe timpul summitului au crescut de vreo 10 ori si 2, pentru ca asa poate sa-l duca la o clinica particulara sa faca analizele mai amanuntit. Cu ocazia asta am aflat si eu ca in spitale se mai si "simuleaza" la capitolul analize.... in sensul ca nu ajung probele in laborator. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ah, Fanny, din pacate acum chiar am avut tangente cu spitalele.
Desi matusa-mea e in sistem si se stie bine ca "beneficiezi" de una, de alta, daca ai cunostinte, pentru o trimitere la un medic iti trebuie o alta trimitere, si o alta trimitere si tot asa. Asa se face ca intr-o zi ne-am plimbat pe la 5 cabinete, pentru o foaie! Si nu domne, nu se poate sa nu car bolnava dupa mine, ca mie nu imi poate da medicul trimiterea ei! Imi venea sa le zic doctorilor sa se plimbe ei cand abia pot sa mearga prin tot orasul! Dar...nah... Acum vad ca da semne de insanatosire ... sper sa o tina tot asa si sa nu recidiveze iar! Iar despre mizeria care e in spitale, nu mai vorbesc! (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Dupa cum am mai spus, Doamne fereste sa te imbolnavesti in Romania! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
neata ! si la mine ploua. si nici io nu am chef de scirbici.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Azi m-am trezit si eu cu o durere de cap da' dupa cafea mi-a trecut. Rozy alege-l pe cel cu care te intelegi mai bine si fii categorica daca te calca unul prea tare pe nervi, n-are rost sa iti macini nervii cu el. Intr-un fel e bine sa te desparti de cineva si sa te impritenesti cu altcineva, ca macar nu te mai gandesti la cel de care te-ai despartit. E drept ca uneori ai nevoie de timp sa uiti o relatie depinde cat e de profunda, dar poate incepand una noua e cel mai bun antidot sa uiti vechea relatie. Tu stii cel mai bine, multa bafta. Philia e jale cu multe in spitale. Iese soarele sper sa nu se razgandeasca, m-am saturat de vreme urata, uite de aia nu-mi place uneori la munte ca incepe sa ploua si ploua asa vre-o saptamana de iti vine numai sa dormi. This post has been edited by misssn7: Apr 2 2008, 10:06 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Helau pasarici!!!
vad ca e ceva activitate, eu nu am timp pentru ca tre sa-i corectez greselile astuia. iar a bulit-o (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in rest toate bune si frumoase daca nu punem in calcul faptul ca nu am chef de nik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pupicei!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Bre, dar e natang rau! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buenas dias! multam pt sfaturi fetele...nush ce sa fac...situatia e ..verde( adica nu e nici pe departe roz....dar nici chiar gri ) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
binutzo, te sun la 1....am nevoie si de parerea ta de big sister,ca tu stii mai bine cum stau lucrurile intre mine si iubu...(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
OK.. vazand cum ca Angel si cu Chinte au ajuns la concluzia cum ca tot cea mai veche profesie este cea mai rentabila, 2 neuroni au facut scurtcircuit si a rezultat urmatorul concept:
Complete Companion Corporation™ Despre ce e vorba: o firma care pune la dispozitia clientilor (targetul sunt masculii middle-aged cu suficienta potenta financiara) o gama larga de fete cu reale calitati decorative si nu numai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Spre deosebire de prostitutia traditionala, perioadele contractelor vor fi fixe (de genul o saptamana, maxim o luna), timp in care aceste fete vor presta pentru client toate serviciile oferite in mod traditional de o nevasta - spalat, facut mancare, sex (aceasta parte va fi de dorit, dar lasata totusi la latitudinea fetei, nu va fi impusa), discutii (exclus cicaleli). Clientul poate fi oricat de romantic vrea (lucru inexistent in prostitutia traditionala), in speranta ca gama de servicii se va diversifica din aceasta cauza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Intrebari frecvente: 1. Nu este tot prostitutie de fapt? Este ilegal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) R: Sexul nu este o obligatie, este un bonus, desi daca nu se va intampla, putin probabil ca respectiva va obtine alte contracte 2. De ce sa dai bani pentru ceva ce o nevasta iti ofera oricum pe gratis. R: Good luck in a obtine o nevasta diferita in fiecare luna/saptamana Se vor mai face update-uri la concept, stay tuned (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
hai sa iti mai demonstrez inca o data ca nu te pricepi la afaceri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
1. se stie ca barbatii pun imediat botul cand e vb de haleala si chestii casnice, mai ales sex... pai angajatele tale se vor marita in scurt timp (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vei avea in acest caz o fluctuatie prea mare de personal ca sa mai prezinti credibilitate ca potential angajator (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 2. nici tu nu vei rezista si vei ajunge sa iti aduci angajatele acasa pt a-ti calca tricourile si a-ti curata de praf placa de baza a pc-ului si.. restul e istorie... iar nu prezinti incredere ca angajator e de ajuns? ca mai am (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ahaam, deci aici trebuie sa ii desfiintez afacerea invizibilului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) good to know |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Astept cu interes reactia Invisibilului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 06:15 PM |
|