![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Zimzi, da' pentru asta iti trebuie sa fii detinatoarea podului Grant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ideea mea este mult mai realizabila, nu trebuiesc indeplinite niste conditii d-astea total stiintifico-fantastice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In fine, chinte e doar invidioasa ca nu a avut ea ideea aceasta total revolutionara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by invisible: Apr 2 2008, 04:05 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
asa e Invi (ma refer la faza cu podul), doar ca ideea ta tine de domeniul SF (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
eu invidioasa? te inseli amarnic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) am multe alte idei in maneca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Nu, nu, chinte, faci o confuzie, vizionar nu e acelasi lucru cu scriitor de SF-uri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce e SF in ideea mea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
totul (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
dar hai ca sunt rezonabila si o sa te laud pentru imaginatie. o sa devii noul arthur c. clarke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io vreau sa cresc melci? ceva contrargumente? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
is officealone:D au plecat cu totii. thank God! acum trebuie doar sa mai rezist pana la 6 cand voi rupe portile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aaa si sa va ma spun... a mai gresit asta de vreo 2 ori. daca nu se uita seful pe un program, taiam 200 de piese gresite. nu ca-i amuzant? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aaa si cred ca am lamurit-o oarecum pe sor-mea in legatura cu situatia ei de criza in paradis.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello again (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Din fericire, mami nu are nicio problema la creier! Sunt in al noualea cer! Acum ramane sa tratam ceea ce cunoastem, inflamatia de la coloana! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ma bucur, scumpa, sa ii dea Dumnezeu sanatate (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma bucur tare pentru tine, poke!
Eu mor de nervi. Intr-o luna imi expira contractul de inchiriere la birou si proprietarul nu vrea sa il prelungeasca, ca tre sa vina sa stea aici. Si io tre sa imi caut alt birou si sa si gasesc in maxim 2 luni; problema e ca tre sa gasesc tot in zona asta. Numai cit ma gindesc cit calabalic e de mutat ma apuca pandaliile!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poke, ce bine!
Of, Maat, si cati nervi si bani costa un mutat! Eu trebuie sa plec luni in Belgia, in delegatie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne-au frecat ca pe hotii de cai, ca mergem, ba ca nu mai mergem, iar mergem, iar nu mergem. Acum chiar ca mergem. N-am niciun chef, drept sa spun. Da' gagicile cu care merg sunt de gasca, sigur ne vom face serile placute. Macar atat. Si ma mai intalnesc cu una de la contabilitatea debitorilor, asta-i treaba buna, trebuie sa-i arat niste chestii sa-mi fac mie viata mai usoara. Aici a inceput "anotimpul" pazelor copacilor de mai. Toata lumea care sta de paza trage de mine sa trec neaparat pe la ei, dar de dus ma voi duce numai intr-un loc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
cum adica paza copacilor de mai? ce e asta, kari, io nu am mai auzit asa ceva!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 06:57 PM |
|