![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna, les filles!
Azi ma ocupai de licenta, ca trebuia, dom'le! Acum am terminat si am indrept vertiginos catre o balaceala buna. Di, imi pare rau de treaba cu mutatul, sper sa ai noroc sa gasesti ceva rezonabil si aproape de tine. Kalua, (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Copac de mai:
(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7c/Viki-Markt.Maibaum.JPG/450px-Viki-Markt.Maibaum.JPG) E un trunchi de copac care se vopseste si se impodobeste si se ridica in mai, de obicei in piata centrala a unui sat/oras (intotdeauna cu mult tam-tam, fanfara, procesiune, dansuri populare, mancat, baut). Pe la inceputul lui martie se aduce trunchiul brut care se infrumuseteaza pana in mai. Si obiceiul e ca se fura trunchiul asta de catre sate vecine (e ditamai copacul, se fura cu macara, tractoare, nu stiu cati oameni, altfel nu merge), de-aia trebuie pazit noaptea. Iar pazeala asta e mai mult ca o party, tot cu muzica. mancare, bautura (nici nu-i de mirare ca se poate fura ditamai copacul daca toti pazitorii-s beti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Ca sa capete satul copacul inapoi, hotii cer de obicei mancare si bautura, se duc tratative... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum sa fure ditamai 'copacul' (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Eu cred ca mituiesc pe cei din jur cu ceva bautura si il dau aia de buna voie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maat bafta la gasit sediu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Eu ma servesc cu ceva tare si virtual (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) sunt fericita ca in cateva zile merg acasa!!! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ati vazut la tv catei care au trecut prin fata coloanei lui Bush, erau asa relaxati inca se oprisera in mijlocul strazii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
deja ma dispera summitul asta (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
[deja ma dispera summitul asta dry.gif]
Cat dureaza sumitul Nato? |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
1-4 aprilie, Kary (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Beau vin alb sec cu un pic de apa minerala (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Seara buna!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Huhu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De cireasa mai stie cineva ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
maine dimineatza ma duc la ginecolog , fetelor.
maat , multumesc , sa vedem ce zice ginecologul , se pare ca am luat Bartholonita din cauza ca am fost si m am epilat la cosmetica cu ceara din aia refolosibila , am fost la o alta cosmeticiana caci a mea n'avea timp si chestia asta s-a marit de 3 luni de cand o am , nu i am dat atentie si acu e ditamai buba , s-ar putea sa ma cauterizeze , nush care e treaba insa mi-e frica si sper sa nu fie vreo boala grea sau eu stiu , habar n-am , astept sa vad ce mi zice maine ginecoloaga..doamne , ce frica mi-e .. sper sa nu fie grav! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 06:52 PM |
|