![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
e vorba de infectarea glandelor de la intrarea in vagin, glande responsabile cu lubrefierea. Sincer, nu stiu mare lucru de boala asta. Sanatate multa!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, nu stiu daca ai scris pe undeva...dar intamplator stiu mai multe despre Bartholinita asta de care zici tu. O cunostinta a patit-o. Stiu ca-s dureri destul de nasoale si se rezolva prin tratament sau prin operatie. Nu cred ca se face de la cosmetica, cum ai zis tu, ci de la diverse dezechilibre din organism. Un factor important poate fi stresul sau lipsa activitatii sexuale. Ti se astupa canalele prin care se elimina secretia si de aici toate consecintele.
Maat, imi pare rau. Si la noi era vorba sa ne mutam, dar pan' la urma am scapat. Kari, interesant obicei. N-am mai auzit de asa ceva pana acum. This post has been edited by roxanica10: Apr 2 2008, 10:22 PM |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
vai afobia, pana la urma tind sa cred ca tot lama i mai buna
sanatate si sa ne ti la curent cu ce ti a zis doctorita , sa stim si noi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
BWAHAHAHAHAH , ar fi prea tare sa ii zica ginecologul lui maicamea "stii , ar trebui sa si-o mai traga fiica'ta" daca din cauza asta se face , roxanica10 (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
mersi divi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare! m-a disperat netul azi la servici!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) noroc ca nu am avut asa mult de lucru, altfel faceam cu nervii.
ma duc si eu sa bag benzina si sa-mi spal masinuta, s-o fac mumoasa, s-o pregatesc de primavara, ca e soare si un aer de primavara... (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) nu e prea cald, dar spring is in the air. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) s-a mai dus si din zapada, nu prea se mai vede, decat cate un petec. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) salutare! m-a disperat netul azi la servici!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) noroc ca nu am avut asa mult de lucru, altfel faceam cu nervii. ma duc si eu sa bag benzina si sa-mi spal masinuta, s-o fac mumoasa, s-o pregatesc de primavara, ca e soare si un aer de primavara... (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) nu e prea cald, dar spring is in the air. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) s-a mai dus si din zapada, nu prea se mai vede, decat cate un petec. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) afobia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) multa sanatate! daca de asta depinde sanatatea ta, why not? (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 2 2008, 10:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
eu zic ca de la aia mi-a aparut pentru ca dupa epilare mi a aparut , roxi , ma intelegi ? si cum eu am facut tratative cu maicamea sa nu mai merg la ginecolog asa de des .. nu am bagat de seama si acum s-au facut cred eu vreo 3 luni? nu mai stiu exact ?!?! mi se pare o vesnicie de cand n am mai fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, dar cine ti-a pus diagnosticul asta? Sa stii ca sunt destul de nasoale durerile si nu prea poti merge, dar banuiesc, ca nu esti in stadiul ala avansat si sper nici sa nu ajungi acolo. Stii ce-i nasol? Ca daca ai patit-o o data, o mai poti pati si altadata. Multa sanatate si sa dea Domnu' sa fie totul bine!
Nu prea inteleg de ce zici tu ca-i de la cosmetica (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ceara aia e incalzita la temperaturi ridicate si se distrug cam toti microbii. Cauta pe net informatii si vei vedea cauzele acestei afectiuni. This post has been edited by roxanica10: Apr 2 2008, 10:30 PM |
|
|
![]()
|
|
i am spus bunicii mele ca ma doare si ca mi a aparut o buba si i am explicat unde este si ea m-a cam speriat si mi a zis cam ce este si ca va trebui sa fiu cauterizata or something si au facut programare la ginecolog.va dau maine raspunsul nu am ajuns in stadiul de durere intensa , dar deja nu mai suport , simt buba aia umflata!!
eu una am crezut ca e un fir sub piele insa ... pana la urma asa de mare disconfort si asa de mare s-a facut buba ca m am gandit sa aflu si eu ceva .. doamne .. trebuia sa fi zis de la inceput (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ii multumesc lui maat ca m a anuntat cum se scrie , eu am scris gresit cuvantul si nu gasisem decat 2 cautari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) doamne! stafilococ auriu in zona genitala ?!!?!? /me dying of shock !! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki...lasa ca te duci maine la doctor si te vei lamuri copil mic ce esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
roxanica10 , (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , mi s-a intors stomacul pe dos. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 08:07 PM |
|