IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1561 1562 1563 1564 1565 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Apr 2 2008, 10:35 PM
Post #15621

Musafir

Parca din cate stiu eu acum in Romania este interzis sa se refoloseasca ceara, contravine normelor UE. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Afobia take care (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
afobia
post Apr 2 2008, 10:39 PM
Post #15622

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

kary pink , asa e , precum si faptul ca e interzis sa ti se taie pielitele la manichiura/pedichiura , dar toti fac asta.

A Bartholin's cyst can grow from the size of a pea to the size of an egg. Cysts are not sexually transmitted, though sexually transmitted diseases such as syphilis or other bacterial infections can cause the cysts to become infected and become abscesses.

The cysts are not life-threatening, but can be quite painful and can even make walking difficult. New cysts cannot absolutely be prevented from forming; however, surgical or laser removal of a cyst makes it less likely that a new one will form at the same site. However, those with a cyst are more likely than someone else to get one in the future. Some recur once every few years, while the more unlucky ones get them more frequently. There is not presently a generally agreed-upon explanation in the medical field for the cause of these cysts, nor agreement upon what can be done to help prevent them. Many women who have marsupialization done find that the recurrences may slow, but do not actually stop.

( wikipedia )

deci .. nu , nu mai spun nimic , ca nu vreau sa va mai terorizez , asta a fost tot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 2 2008, 10:39 PM
Post #15623

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu-i de la ceara...adica slabe sanse sa fie de la ceara.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 2 2008, 10:46 PM
Post #15624

Musafir

Afobia asteapta intai sa vezi ce spune ginecologul, stresul are o mare importanta in agravarea unei probleme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sanatate multa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Cat despre respectarea sau nu a unor norme in Romania cred ca tine si de cel care cere anumite servicii, ca daca refuzi sa ti se taie pielitele sau accepti sa tipi de durere la ceara de unica folosinta nu are nimeni ce sa-ti faca si se va conforma.

+Quote Post
afobia
post Apr 2 2008, 10:53 PM
Post #15625

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ca sa nu mai spun ca am programare si la neurolog , dupa ce am facut un atac de panica in somn ..

de la un coshmar , cand am reusit intr un final sa ma trezesc , nu am putut sa ma misc cateva secunde si dupa am simtit ceva greu pe mine si asa de tare m-am speriat , fara nici un fel de gluma , am crezut ca e necuratu langa mine , am avut o senzatie groaznica , m am speriat rau , mi se parea ca acel ceva/cineva ce sta pe mine rade grotesc cred ca am avut halucinatii adica sper adica nush sper sa nu fiu schizo or something , sper sa fie bine , sper sa nu mi dea medicatie , nush , mi e frica , incerc sa ma feresc de pastile , m am speriat rau , am zis ca nu , ca ce am , sunt nebuna si speriata ca a fost doar un coshmar , doar atat , tremurand toata pentru ca NU MAI PUTEAM DE FRICA SIMTISEM CEVA DUR PE MINE SI NU PUTEAM SA RESPIR , cand ziceam ca nu cred in nebuneli , am vrut sa aprind lumina si cand am aprins - o , cele 3 becuri s-au ars exact cand ziceam ca nu cred in nebuneli de genu spirite de fapt eu incerc sa mi tot zic ca nu exista si ca sunt halucinatii dar asa de frica imi este ca nu mai pot dormi fara lumina deschisa de atunci , am crezut ca mor de frica iar de la exact 3 dimineatza pana la 7 dimineatza .. am stat in baie plangand si tremurand de frica.

nu vroiam sa trezesc pe nimeni , insa m am speriat f tare si din noaptea aia , eu dorm cu lumina deschisa in camera de frica , va spun serios ca nu stiu ce am , insa si probleme cu tremuratul mainilor f frecvent iar cosmarurile s-au dovedit a deveni periodice ... sa nu mai spun de cearcanele mele , arat ca o drogata in momentul de fatza , daca dorm 3 ore pe noapte e prea bine ..

asa e , kary , ai dreptate .. ms frumos ptr sprijin (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

eu am plecat , va pup p toate , va doresc sanatate multa si s;aveti grija de voi , intru maine sa va spun si 'diagnosticul' iar saptamana viitoare , dupa ce vin de la neurolog , va povestesc ce mi-a spus .. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) maine ma trezesc la 8 , sper sa reusesc sa adorm , mi-a facut buni un ceai de tei yummy yummy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pupici

+Quote Post
Diana.
post Apr 2 2008, 11:10 PM
Post #15626

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Afobia, ce religie ai?

+Quote Post
Philia
post Apr 3 2008, 07:06 AM
Post #15627

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!

+Quote Post
Fanny
post Apr 3 2008, 07:36 AM
Post #15628

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Salutare! Inca doua zile NATO si gata!
Pe de o parte imi pare rau. Pe ruta mea se circula foarte bine si cu masina si cu tramvaiul. Nici urma de buluceala sau "manevre" romanesti pe strada. Cred ca de la atata politie s-a civilizat si bucuresteanul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 3 2008, 07:44 AM
Post #15629

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata.

+Quote Post
Philia
post Apr 3 2008, 07:55 AM
Post #15630

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Fanny, dar odata cu plecarea summit-ului o sa plece si civilizatia bucuresteanului. Din pacate.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1561 1562 1563 1564 1565 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 08:09 PM