![]() ![]() |
Apr 3 2008, 12:54 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
aoleu. si el ce parere are? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gandeste-te la bere si o sa te simti mai bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Apr 3 2008, 01:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
el se uita la mine si nu-i venea sa creada. pai nu te gandi, ca seara cu bere ma linistesc... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si poate nu mai dispari atatat timp ok?? |
|
|
|
Apr 3 2008, 01:03 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
incerc. mi-a fost tare dor de voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Apr 3 2008, 01:10 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
albinutza , multumesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) @ val de informatii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mi-a spus mai multe dar nu prea sunt buna in a explica ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multumesc frumos elady-ilor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
doamne , deci tocmai ma uit pe poze groupul eladyz pe yahoo .. CAT DE FRUMOASE SUNTETI TOATELE !!!! |
|
|
|
Apr 3 2008, 01:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
pai si tu nu pui? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 3 2008, 01:22 PM
|
|
Musafir |
Albi, ce-mi place c-ai inceput sa devii mai ferma. Nesimtirea si proasta crestere trebuie taxata.
Afobia, ma bucur ca totul s-a rezolvat. Dar tanti ginecolog, nu ti-a pus si-un diagnostic? Ca asa mi s-ar fi parut normal. Asta cu peelingu' sper s-o citeasca si Sweet , ca ea are idei de acest gen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Rasfat placut la man/ped si coafor. Walpu, am ajuns sa fim niste robotei. Si profa de franceza se vaita si ea, tot din aceleasi motive pe care le-ai enumerat tu. Mie mi-a placut mult de tot matematica. In liceu am avut un profesor care m-a marcat si pe care-l stimam. Cu el am facut si pregatire pentru facultate. De fapt, pasiunea mea pentru geografie si matematica se datoreaza celor care mi-au predat-o. This post has been edited by roxanica10: Apr 3 2008, 01:22 PM |
|
|
|
Apr 3 2008, 02:16 PM
|
|
|
eu cand aud de matematica mi se face rau. si asta e din cauza unui profesor (mi-a fost si diriginte) care nu avea idee ca inseamna sa fii profesor. pasiunea lui pt matematica era mai mult decat evidenta si practic ne obliga sa ne placa si noua. a fi profesor pentru el insemna a umili elevii. pur si simplu era odios. o sa-l tin minte toata viata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . cand interactionezi cu copiii (eram in generala) cred ca cel mai important e sa fii empatic.intelegator. intr-o clasa sunt oameni in devenire, nu carpe. cuvinte ca prosti, handicapati si ratati care nu o sa ajunga nicaieri in viata fara matematica erau la ordinea zilei. ora de dirigentie era bineinteles, inlocuita de matematica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) atata frustrare nu mai vazusem la niciun profesor si imi era foarte teama de el. acum ca v-am spus ce copilarie traumatizata am avut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ne putem continua discutiile normale din bar
pese: domnule mirici oare cati copii ai mai batut cu acel indicator care iesea parca cu zambetul pe buze din sacosa aia "pretioasa " de care aveai grija ca de ochii din cap? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 3 2008, 03:27 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
... Asta imi aminteste de profesorul meu de fizica din prima treapta de liceu...
|
|
|
|
Apr 3 2008, 03:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Maat, cred ca m-ai molipsit (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Apr 3 2008, 03:43 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Racisi?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 26th December 2025 - 04:34 AM |
|
|