IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1566 1567 1568 1569 1570 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Apr 3 2008, 07:39 PM
Post #15671

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce tare a sunat asta!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2008, 07:43 PM
Post #15672

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

taci, ca ai aproape o saptamina sa-ti revii.

Io minc. Tofu cu rosii. Cleolicaaa, m-ai facut sa pohtesc la tofu!

Si m-am cintarit aseara. Faza cu boala m-a scapat de vreo 7 kile...

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 3 2008, 07:44 PM
Post #15673

V.I.P.

Moaaa, egoisto! Arunca o bucata in Brazda! :emoticoncaremoaredepofta:

P.S. daca ma imbolnavesc sper sa se vada si la mine la cantar!

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2008, 07:46 PM
Post #15674

Fondator eLady.ro

.... daca te imbolnavesti nu-ti mai dau cadou` de ziua ta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
Post #15675

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Din pacate multi profi nu gasesc calea de mijloc prin care sa-i determine sa invete pe elevi de placere. Eu in clasa a 9-a am avut un prof de mate tanar ne era si dirig, o bomboana de prof de mate era atata de meserias. Apoi asta a plecat in Franta si apoi ne-a venit proful cu pricina care intr-a 10 nu ma facut asa cu nervii, dar intr-a 10 am luat neplacuta decizie la treapta sa dau de la mecanica la mate-fizica si am intrat doar ca am schimbat clasa si nu a fost cool de loc, vechii mei colegi erau mult mai OK decat cei noi plus ca proful de mate ne era dirig si aveam vre-o 8 ore de mate ca faceam si mate aplicata care tot mate era. So am bad remembers din a 11-a si a 12-a la mate desi mie mi-a placut a lot matematica. Tin minte ca intr-o noapte am visat ca am luat 2 la mate si a 2-a zi l-am si luat ca atata eram de stresata am dat extemp si am facut subiectul de la randul celalalt si cand sa dam lucrarile am vazut la colega mea si i-am zis profului si profu 2. Mie mi-a facut viata grea intr-a 11-a si a 12-a, l-am urat din tot sufletul. Plus ca nu ne explica mare lucru ca era sictirit, era batran si ne dadea la probleme asa cam 15-20 la algebra si la fel analiza si a 2-a zi iar aveam mate. Anw a fost un bad dream pt. mine si am regretat mult timp ca m-a mancat in fund sa ma mut in alta clasa, unde m-am simtit tare nefiresc.
Si acum mai imi amintesc unele formule si cred ca daca as lua cartea de mate as putea rezolva linistit o gramada de exercitii, dar nu mi-ar place sa fiu profa de nimic, desi acum as putea intra usor in invatamant ca la info nu se infige nimeni sa fie prof da thanks but no thanks.
7 kg oaaaaaaaauuuuuuuuuuu ce fain nasol ca ai fost bolnava da' fain ca ai scapat de niste kg.
Si eu sunt pofticioasa da' sa nu se supere Cleo la tofu chiar nu poftesc.

This post has been edited by misssn7: Apr 3 2008, 07:52 PM

+Quote Post
Szimcsi
Post #15676

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mi-a trecut! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 3 2008, 07:48 PM
Post #15677

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si nici eu nu-ti mai trimit flori si bomboane virtuale! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Diana, dupa asa o cura de slabire fortata... cred ca tre sa-ti cumperi haine noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2008, 07:54 PM
Post #15678

Fondator eLady.ro

Miss, io din olimpica la mate am ajuns la stadiu de tragedie, apoi am ajuns iar olimpica, dupa care iar codasa ... functie de profii pe care i-am avut! de-aia stiu exact ce vrei sa spui!

Fanny, nu, ca a mhaine duium! Tre sa mai slabesc vreo 8 kile...

kari, de pasarela spre Alexandru vorbea profu tau? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 3 2008, 08:02 PM
Post #15679

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Inca 8 kile Diana , acum esti in covalescenta si ar fii bine sa nu tii nici un regim pana te mai intremezi. Mie 7 kg date jos mi s-ar parea supercool. Anul trecut am slabit 8 kg in 4 luni dar cu aerobic in fiecare zi fara nici un regim. Peste iarna le-am pus pe toate la loc si am neste nervii ca nu ma pot abtine de la dulciuri, anw poate o veni si ziua aia.Acum parca nu mai timp sau energia necesara, oricum de luna asta sper sa se incalzeasca mai substantial si o sa merg la aerobic si cu role mai des.

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2008, 08:04 PM
Post #15680

Fondator eLady.ro

Pai nu tin nici un regim propriu-zis. Insa ma abtin, maninc ma putin insa fara sa ma infometez. Ca inainte bagam in mine cantitati industriale...

iaca ce dedicatie va face fata...

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/weJ4a5cKGZ4&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/weJ4a5cKGZ4&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1566 1567 1568 1569 1570 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th December 2025 - 06:43 AM