![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Noapte buna, afobia!
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
noapte buna chica
eu cred ca trebuie sa trec pe somnifere (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ceva sugestii? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
o plimbare inainte de somn, geamul deschis sa se aeriseasca, lapte cald. Nu buline , nic alcool.
Brebeceni, ai vazut bre cit a cresut elady bre... ca tu esti una dintre membrele fondatoare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
noapte buna chica eu cred ca trebuie sa trec pe somnifere (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ceva sugestii? la fel si eu, la mine nici tinctura de valeriana nu si mai face efectul , luam cate 20 de picaturi somn deloc, m am enervat am aruncat pipeta de la sticluta si i am tras o dusca asa a mai venit somnu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu stiu de ce fetelor dar ma va imbatranind pe forumul asta , ce faceti nu stiu de va citesc zilnic dar stiu ca e DEPENDENTA clarrrr This post has been edited by divi2007: Apr 3 2008, 11:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Berbe, adevarul e ca tu chiar n-ai somn...te-am vazut o data treaza la 4 dimineata...
Pot sa-ti zic ce sfat a primit de la un doctor o prietena. Poate functioneaza si la tine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Fata n-avea somn si nu vroia nici doctorii...si doctorul a intrebat-o ce uraste cel mai tare sa faca. Ei nu-i placea sa calce. Asa ca sfatul doctorului a fost sa se pregateasca de calcat in fiecare seara inainte de culcare... Si fata se pregatea, dar cum ura asa de tare calcatul pana la urma zicea, mai bine ma culc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si uite asa i s-a reglat somnul. Intrebare: tu ai un bebeu mic? se trezeste noaptea? poti sa ai dereglari de somn si de la o grija sau un stres prea mare pentru o perioada mai lungutza de timp... |
|
|
![]()
|
|
atunci ii clar de ce io dorm in rate pe-asteptate... stresu` !
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
o plimbare inainte de somn, geamul deschis sa se aeriseasca, lapte cald. Nu buline , nic alcool. Brebeceni, ai vazut bre cit a cresut elady bre... ca tu esti una dintre membrele fondatoare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jos palaria Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nici nu mai stiam unde sunt cand am intrat pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Berbe, adevarul e ca tu chiar n-ai somn...te-am vazut o data treaza la 4 dimineata... Pot sa-ti zic ce sfat a primit de la un doctor o prietena. Poate functioneaza si la tine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Fata n-avea somn si nu vroia nici doctorii...si doctorul a intrebat-o ce uraste cel mai tare sa faca. Ei nu-i placea sa calce. Asa ca sfatul doctorului a fost sa se pregateasca de calcat in fiecare seara inainte de culcare... Si fata se pregatea, dar cum ura asa de tare calcatul pana la urma zicea, mai bine ma culc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si uite asa i s-a reglat somnul. Intrebare: tu ai un bebeu mic? se trezeste noaptea? poti sa ai dereglari de somn si de la o grija sau un stres prea mare pentru o perioada mai lungutza de timp... nu am bebeu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) partea cu stresul e un pic adevarata plus ca ma macina o problema (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) degeaba incerc eu sa fac pe femeia fantastica. am zile cand nu-mi revin si basta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 3 2008, 11:50 PM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cum bre sa nu stii... de site nu ai zis nika niciodata... geaba muncim? (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
cum sa muncesti degeaba mujer? de-aia stau atatia oameni valorosi pe aici? ca muncesti degeaba? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) io vorbeam de site, nu de forum! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
...Pun pariu ca nu ai intrat vreodata in site! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd August 2025 - 06:46 AM |
|