![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
of... ma dor toate oasele!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ahaaa, d-ai nu l-am gasit eu cu search-ul, ca era "scos din sarite" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, sa stii ca ma gandesc la voi, ca am fost si eu de cateva ori prin Montreal si se simte diferenta cand faci plinul acolo... Noapte buna, Berbecutza, si sa ai vise frumoase (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pai de la ce, Di? convalescenta? sau ai umblat prea mult? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Maat fuga la culcare ca esti convalescenta
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ce convalescenta, ma puse barbata-miu la munca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) lasa ca miine (adicatalea azi) e vineri; casa mi-i vrasite, rufele nespalate...na, doua saptamini no house keeping: una de boala, ailalta de recuperare munci la scirbici... da` mai tre sa si muncesc ca sa minc... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
...hoboseala... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pai fugutza la somnuc, ca la noi e devreme de stam pe aici!
|
|
|
![]()
|
|
pai chiar o tai acasa acum; vedeti,d e-aia tre sa am biroul aproape de casa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
noapte buna, fietili mileli draji! |
|
|
![]()
|
|
Noapte buna, Di, si vise placute!
Da, chair asa...e cam noapte sa bantui la ora asta prin oras singurica... |
|
|
![]()
|
|
pai nu-s singura, e jumatatea mea cu mine!
noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Asa da! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noapte buna.
ma duc la magazin. la noi e 7 seara |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd August 2025 - 07:51 AM |
|