![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) faina balada. dar PC-ul ala de langa patul din birou neaparat sa aiba elady pe el. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
3A, pai tu in Montreal iti faci plinul??? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) plinul se face inainte de iesirea din Ontario si la intoarcere, dupa ce ai intrat in Ontario (asta daca nu te fatai prea mult cu masina prin Montreal). bine, zic si eu, dar noi mai bagam cu tzaraita pe-acolo, sa ne-ajunga pana iesim din Quebec. doar in Ottawa am jurat ca nu mai intru fara acul de benzina pe "Full". astia n-au frate benzinarii, de 2 ori era sa ramanem pe-acolo in pana prostului. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) adevarul este ca nici nu aveau cum sa le incadreze in peisaj, aproape de zona turistica. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) celo, ai gasit tofu afumat? ma duc sa vad ce-ai mai pus la retete cu tofu, ca de vreo 2 zile am uitat sa ma mai uit pe-acolo. 3A, neaparat sa incerci salatele cu tofu, sunt o nebunie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) noapte buna, gagici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ai si tu dreptate, Pesca, dar eu..ca soferitza grijulie...pun benzina cand se goleste rezervorul, asta stiu, asta fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
N-am mai avut sa gandesc scheme! promit sa ma mai gandesc si la variante, nu doar ca si calul lui tata mare: una stie una face! Pai incerc eu si salatele alea cu tofu, dar astept instructajul de la tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) merem o data la cumparaturi si-mi arati de care e (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ca am vazut mai multe modele...striga lenea in mine de fapt, dar nu vreau sa recunosc.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Gurese ca niste vrabiute fetele astea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Neata tuturor... Ultima zi de munca! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Cum ultima? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ultima din saptamana sau te muti di tot? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineata doamnelor!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am ochii fierbinti. Sau asa ii simt eu :| Si ma doare gatul, nu mai simt gustul la nimic. Dar e vineri, asa ca tot e bine (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Haideti, Ladies, sa ne luam de manute si sa trecem cu bine si prin ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) om vedea!
|
|
|
![]()
|
|
Haoleu! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa fie intr-un ceas bun atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Philia: Apr 4 2008, 08:02 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd August 2025 - 12:39 PM |
|