![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am halit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oiseau-ul meu vad ca e curtat din ce in ce de mai multi baietei... lucru foarte bun de altfel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) io cu asta nu prea ma bag in seama, deci treaba merge unsa... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mama ei de treaba....cand eram singura si disponibila nu era nimeni in jurul meu...acum roiesc (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata... la pranz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Astazi am zi de relaxare dupa ce ieri am fost mare mester. Am pus 2 poze pe grup sa-mi vedeti realizarea, dulapul montat cu sudoarea fruntii si pe moi, evident (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rozel, (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mai e mult din ziua asta? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
sper ca nu... cum te mai simti?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
si eu ma intreba acelasi lucru. mai e mult din ziua asta??
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Neatza! Am inceput si eu ziua de vineeeeriiiiii! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/jump.gif)
Spuneti-mi daca e ceva contagios pe-aici, sa nu mai intru. Multa sanatate fetelor! Aici se anunta un week-end superb, abia astept! Voi fi asa de busy, dar e week-end! Rozy, asa se intampla. Las' mama ca e foarte bine asa, sa ai de unde alege, sa nu-ti para rau. Gata, fug la treaba. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
![]()
|
|
spor la treaba!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu mor de plictiseala, nu am avut nimic de facut astazi la munca. mai bine stateam acasa, bagam 2 masini de rufe la spalat, stergeam praful, dormeam... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
chinte, imi place programu` tau... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd August 2025 - 02:15 PM |
|