![]() ![]() |
Apr 12 2007, 10:17 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am vazut si eu meciul aseara. Imi si imaginez cum arata nemtii tai, Kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 12 2007, 10:41 AM
|
|
Musafir |
Ziua buna fetelor! Bine ai revenit Di!
Ce vreme frumoasa-i afara...numai chef de munca nu-mi da vremea asta. Azi vreau sa trag si o repriza de aerobic sa-mi mai dezmortesc oasele. Angel, la noi, a fost proasta organizarea in liceu, dar in facultate am dat numai peste oameni hotarati care au stiut ce vor si au stiut sa faca lucrurile cum trebuie. Imi aduc aminte ca la terminarea facultatii, am fost cu totii la o vila super la Poiana Tapului unde ne-am distrat la greu 3 zile. Am preferat aceasta deplasare unui banchet. Noi am ramas prieteni si acum si ne mai vedem la diverse ocazii. |
|
|
|
Apr 12 2007, 10:56 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu am draci ca nu mai merge meebo (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Apr 12 2007, 10:58 AM
|
|
Musafir |
O zi frumoasa sa aveti ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Angel nu-ti bate capul cu banchetul,imi amintesc ca la noi din 220 studenti si-au facut prezenta la Cursul Festiv si Banchet doar 80,tot atatia am pus si banii....certuri,discutii au fost foarte multe dar intr-un final a iesit super super bine... Nici nu ma gandeam atunci ca o sa raman cu o amintire asa frumoasa... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 12 2007, 11:02 AM
|
|
Musafir |
Szi, ce nemti, ca-s münchenezi toti, iti dai seama ca proportiile catastrofei sunt infinite. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai unul, care e si membru activ al clubului, a zis ca viata merge inainte si ca acuma-i momentul cand fanii trebuie sa tina cu echipa favorita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noi nu ne-am uitat, ne-am uitat, sub protestele scumpului meu care vroia sa imprumute un DVD, la Supernanny care a avut de rezolvat un caz cu o pustoaica de 15 ani care nu mai mergea la scoala de un an si de cele ami multe ori se incuia in camera ei. La care fiica-mea s-a trezit vorbind: " nu inteleg de ce mai are usa la camera, i-as pune niste pamblici in loc de usa". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 12 2007, 11:03 AM
|
|
Musafir |
Eu ma enervez in zori de zi cu colegii mei cei tampiti, care nici un kkt de banchet nu sunt in stare sa organizeze! Atata tziganie si orgolii eu nu am vazut de cand lumea. Ma intreb ce vor face cand se vor trezi mari manageri de multinationale cracanate pe tzashpe continente. Dar cum nu m-am implicat in organizare de la inceput pot sa comentez ceva? Nu pot (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ma, da voi faceti banchet? noi n-am avut.... lasa-i sa viseze cu managementu si multinationalele.... ca vorba aia, stau aia la rand sa-i ia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 12 2007, 08:18 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Si la noi la banchet la fel a fost...pana la urma din 500 am fost la bal 100 si a iesit super tare!!!
In alta ordine de idei abia acum am ajuns acasa.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Nu stiu cat rezist in stilu' asta..Programul ca programul dar macar sa am timp de-un covrig ceva... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Apr 12 2007, 08:24 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
welcome to the club, fanta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pot sa spun ca ai "beneficia" de aceleasi avantaje si daca ai fi propriul tau sef... asa ca... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
|
Apr 12 2007, 08:41 PM
|
|
|
Am aflat de ce nu mergea meebo! Au restrictionat astia de la birou accesul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar si eu la 2 minute de cand am aflat, am gasit alt site care e tot meebo, dar se numeste altfel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu au decat sa restrictioneze astia cat vor, ca eu voi gasi o solutie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 12 2007, 08:59 PM
|
|
Musafir |
raportez si eu un ajuns acasa la ore indecente.
ma duc sa mananc ceva pana nu imi dispare pofta de mancare si ma apuc (iar) de munca... azi chiar am avut spor, noroc cu pastilele date de madam doctora |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 04:03 PM |
|
|