![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
roxi, de BeZeNei cu Besame mucho zici?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Maat , serios .. ce m-as face fara tine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
albinutza , te pup , ai grija ! roxanica10 , ai terminat cu bucataria , ti-a venit mobila ? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, de aia vorbesc...m-a uns la suflet. Mai trag o tura pe pagina cealalta s-o ascult din nou (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si mie-mi place rock-ul, fusei si depecharita (sau cum s-o zice) si rockerita prin tinerete, dar acusica avusei chef de 'besame mucho'. Afobia, la inceputul saptamanii viitoare trebuie sa soseasca. Maine dam o tura prin Ikea, sa mai luam diverse prin casa. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
ce-i ala LIMBRICI ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) chiar nu stiu , scuze
|
|
|
![]()
|
|
viermi in fund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
LIMBRĶC, limbrici, s.m. Gen de viermi paraziţi, cu corpul de formă cilindrică, care trăiesc īn intestinul subţire al omului şi al unor animale, putānd provoca tulburări grave; ascaridă; vierme aparţinānd acestui gen. Lat. lumbricus. limbrici fac de o\bicei copiii si prezenta lor se fae simtita prin mincarimi... in partile moi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
ar trebui sa mi fac un control ? : )) da pe mine nu ma mananca nicaieri
te am sup cu ceva ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu tocmai am ros o bomboana d-aia chupa chups de a fiica-mii care au un gust superbun pe langa faptul ca au E-uri, cateodata ma apuca amintirile din copilarie si bag cate-o bomboana pe bat. Eu mai putin decat multi de varsta mea nu-mi simt anii la minte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
M-ati inebunit cu pozele la cozonacul crapat asa ca maine bag si o tura de cozonac crapat. E drept ce zice Invi cu perceptia in materie de muzica, poate depinde de cata ureche muzicala ai sau cata n-ai sau habar n-am. Mai incepu dupa-amiaza cu muzici sa pun si eu una care m-a obsedat multa vreme si imi place si acum OMG eu am crezut ca melodia asta o canta o femeie si nu-mi vine a crede cine o canta, are o voce atata de calda si o figura atat de rece. <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6PDmZnG8KsM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6PDmZnG8KsM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> This post has been edited by misssn7: Apr 4 2008, 06:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Muzica este o perceptia foarte personala, 2 oameni pot asculta acelasi lucru si sa il inteleaga diferit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Daca tu zici ca seamana cu Depeche, fie, pentru mine simplu' fapt ca vioara e un instrument major in instrumentatia lor ii indeparteaza de acestia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai pun o clasica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ti-am zis eu ca seamana cu Depeche? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat, tx pt Personal Jesus. Mi-a mers la inima. Uite si de la mine, depechista forever (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ss0ou03e9lQ&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ss0ou03e9lQ&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> This post has been edited by Nimphetamin: Apr 4 2008, 06:13 PM |
|
|
![]()
|
|
miss, femeie o cinta! Claudie Fritsch-Mentrop o cheama.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th August 2025 - 03:56 AM |
|