![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, sa-nnebunesc... va mai aduceti aminte?
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GQ5eZSa7URA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GQ5eZSa7URA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Maaaama ce de muzichie pe aici!!
Mi-ai trezit nostalgii Di, cu "I'm in the army now" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A aparut pe vremea cand erau baietii nostri in armata, si visam si eu la unul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Rozy, nimic nu apare intamplator in viata asta, asa cum te-ai prins si tu cu colegul, a aparut la momentul oportun sa faci niste diferente. Si in al doilea rand, pretuieste-te!!! Daca eram acum 10 ani as fi facut ca tine, sa-l intreb daca ma ia la bowling, dar cu mintea coapta de acum iti zic: maaare greseala!! Lasa-l mama sa te caute, si profita de perioada asta in care esti curtata ca sa intelegi exact ce-ti place, ce vrei de la viata si cine esti! orice femeie are nevoie de asta, din pacate uneori ne pierdem in detalii si uitam esentialul: ce vrem noi de la ei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si asa cum zicea si Pesca, mi-a luat-o inainte, daca acum tipa, peste 10 ani crezi ca se schimba? probabil, dar in mai rau... Fetele cu raceala sanatate multa! ochii fierbinti sunt semn de febra! Mai ce harnicutze sunteti, care mai de care, cu dulapuri si curatenii, eu sunt ca Rozi, merg ca melcul pe metru patrat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hahahaha, faina faza cu cafeaua cu dop! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
dupa nici 2 ore in pat , ma dau batuta .. nu pot sa dorm :|
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt in "Andrea Bocelli mood". De vreo 2-3 zile, asta e CD-ul pe care-l ascult in masina. Am si CD cu ABBA, am cu muzica romaneasca etc. Depinde de starea in care sunt. Ascult cate un CD pana la saturatie, apoi mai pun radio, dupa care "ma mut" la alt CD.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineata! a fost cu taca. sunt la munca. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
nu stiu inca ce am ed facut da am deja juma de ora de cand sunt aici si nu am facut nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pupicei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Azi la mine-i zi de bagajeala. Maine plec la Buc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Spor la toata sa aveti! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) hielău!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Step by step ohoooooo ce de am dansat pe melodia asta. Imi provoci good remebers.
Inca una care e favorites <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/icrUkBaSefs&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/icrUkBaSefs&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> This post has been edited by misssn7: Apr 5 2008, 09:42 AM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si de la mine! Azi m-am trezit la 11 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! nu-s care s-o apucat sa imi biziie toate telefoanele de dimineata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th August 2025 - 01:05 PM |
|