![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
gataaa plec acasa. am indoit de-a table de mi-a iesit pe ochi. asta sala frate nu aerobicul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
va tzuc si ne auzim luni pupiceeeiii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pupici albi!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Is chioara de somn, asa ce m-as culca, dar nuuuuu, mai pun o masina de boarfe la spalat si fac prajitura. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu o lene-n mine de zile mari. L-am convins pe barbata-miu sa dea cu aspiratorul, mare realizare.
Io am intins boarfele inca de cand m-am trezit. Imi place vremea. E mai cald afara decat in casa. Tocmai am vazut ultimul videoclip al Mariah-ei Carey; are tanti asta un stil de a se imbraca care o dezavantajeaza profund. Isi pune fuste mini si are niste pulpe groase. Nu mai e ca pe vremuri. Ce i-o placea sa defileze asa cu sunculitele? This post has been edited by roxanica10: Apr 5 2008, 12:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
.... si io tot chiauna-s, as dormi!!! am o lene de zile mari!
... de fapt nu cred ca e lene ci oboseala... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Di, cred ca de la obseala asta acumulata ni se trage lenea. Sper totusi sa ma mobilizez si sa plecam la Ikea, ca mai trebuie sa luam niste lampi pentru casa.
|
|
|
![]()
|
|
Moaaama ce cascare pot sa am in mine! ma duc sa bag o cafea!
later edit: bagat cafea. Tot mi-e somn, Casa arata ca dupa bombardament, am pus masina cu o tura (asternuturile). |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Raportez o leneveala/oboseala de zile mari si la mine...Tre sa fac curat ca nu am mai facut de O LUNA, foarte urat din partea mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Si io il pun pe al meu sa dea cu aspiratoru' si sa curete legumele pentru mancare.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
neata girlies la o cafea (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)
ca sa fiu in total dezacord cu voi io-s foarte sprintzara (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) vesela si pusa pe trreaba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma duc sa bag si eu o tura la spalat sa va tin isonul, apoi ma duc sa ma pozez pt permisul de conducere si cartea de sanatatea ca_cica expira amandoua in mai. kari ai zis cumva cuvantu' magic `'praji'? cum o cheama? (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) |
|
|
![]()
|
|
parjitura? praji? mi-i pofta dar nu am voie! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th August 2025 - 02:44 PM |
|