![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleolica, e mai de la tara, o cheama doar "cu unt" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie mi-a expirat cartea de identitate de-un an si nu ma agit sa-mi fac una noua, in fond detin si-un pasaport. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
daca poti sa umbli si fara de ce nu?
Aici in schimb daca umblu cu permisul expirat ma trezesc c-o amenda sau mi-l si suspenda, iar cu cartea de sanatate expirata nu mai beneficiez de gratuitatea sistemului medical. M-am taiat acum vreo 4 saptamani la mana intr-un hal fara hal (n-am patit in viata mea asa ceva) si bineinteles era intr-o duminica, am ajuns la spital la urgenta si dupa 5 ore am iesit de-acolo cu 3 copci. Daca n-aveam cartea de sanatate numai ca sa-mi deschida dosar costa 800$ (ati vazut bine), iar fiecare zi de spitalizare 1-2000$ . (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Maat tu tii dieta din cauza de virus? Ai luat glucozamina? Arnold ce mai face? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
ce faceti fetelor ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu m-am tot chinuit sa dorm dar n am reusit , sunt destul de entuziasmata ca diseara ies cu o prietena , cu sora si cu mama ei si cu BUNI (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la baut (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cam urat afara , lenea s-ar putea trage si de la vreme , abia astept sa vina caldura (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, da' complicati mai is canadienii: aici ai carte de sanatate pe viata (atat timp cat ramai la firma la care esti asigurat), permisul de conducere tot asa. Numai pasaportul si IC-ul trebuie schimbate.
Cum ti-e cu mana acum? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Arnold o mai face pe nebunu` , dar in genere s-a mai lisnisti, glucozamina nu am apucat sa iau. Nu tin o dieta propriu-zisa, ma mai abtin sa bag in mine orice si in cantitati industriale pentru ca m-am ingrasat foarte tare si nu ma pot tine de monti din motiv d elipsa de timp pentru gatit zilnic. Totusi aplic pe cit posibil principiile lu domnu michel... dar maninc mai putin cantitativ si incerc sa ma misc mai mult
Am 10 kile in plus fata de greutatea normala... inainte de a ma imbolnavi ajunsesem sa arat ca o balena~! nu am fost atata de grasa si diforma in viata mea, mi-i jena sa ma uit la mine in oglinda, deci ii musai sa iau masuri, ca nu s emai poate. Am si gena obezitatii (toata familia dinspre mama e maaaaaaaare si cu afectiuni cardiovasculare) plus predispozitia de cancer la colon (mama + sora tatatlui cu probleme la colon si ea- si se pare ca se transmite ceva genetic!) , am o viata sedentara, timp sa gatesc sa minc sanatos, ioc, deci ii MUSAI sa fac ceva daca nu vreau sa crap in doi-trei ani... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ocupa-te de Arnold! Ti-am zis ca taica-meu a avut probleme cu el si a trait un an de zile cu dureri de-i venea sa se suie pe pereti si usturimi din cauza lui. Pana la urma cu acupunctura a rezolvat-o.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu am o lene de nu mai pot, am zis ca fac cozonac da' n-am nici un chef cred ma duc cu fiica-mea in parc, desi ar trebui sa ma apuc sa mai strang prin casa nu-s in the mood.
Am fost la aerobic cica sa ma mai mobilizez, am venit mai pleostita decat am plecat, ne-a bagat instructoarea un program de scoteam aburi. This post has been edited by misssn7: Apr 5 2008, 04:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
si eu am 5 kile in plus fatza de greutatea normala , ce mai sunt 5 sau 10 kg ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sigur cand or sa vina caldurile alea , o sa le dai jos instantaneu , cam toata lumea pune ceva kg de iarna si scapa de mai multe kg vara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) RElax! >:D<
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Uau, cuvantul de ordine e lene, credeam ca nu vaz bine!. Eu mi-am chinuit pisicul azi. Ia luat sange sa vada daca are problemute si ia bagat injectii cu vitamine in el. Mi s-a rupt inima. Maine aflam rezultatele. Sper sa nu fie vreo problema grava. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, intr-adevar Mariah Carey luase proportii in ultimii ani. Insa acum a mai slabit, eu am vazut-o aseara invitata la o emisiune si arata ok, se vedea ca slabise! Insa are niste ifose si figuri de diva de numa'-numa'. Nu mai e asa draguta si inocenta ca atunci cand s-a lansat si parca nici muzica ei nu mai e la fel de faina.
Fanny, ce are pisi-ul tau? sper sa nu fie nimic grav. Multi pupici si sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ai mei s-au zbenguit azi toata ziua prin gradina, acum s-au pus pe dormit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th August 2025 - 02:44 PM |
|