IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1589 1590 1591 1592 1593 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Apr 5 2008, 05:09 PM
Post #15901

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Apr 5 2008, 08:46 AM) *
Bre, da' complicati mai is canadienii: aici ai carte de sanatate pe viata (atat timp cat ramai la firma la care esti asigurat), permisul de conducere tot asa. Numai pasaportul si IC-ul trebuie schimbate.
Cum ti-e cu mana acum?

sa raspund in ordine.
cred ca pe undeva vor sa elimine si falsurile si mai pun si ei niste bani la portofel. Azi am platit 70$ pt cele 2 acte. Aici vin anual cateva zeci de mii de imigranti. In Germania cred ca nu mai e demult asa exod ca-n anii 90. nu?

Mana, m-am taiat intr-un ciob de sticla, culmea nu in palma ci pe exterior sub degetul mic la mana dreapta. Cu alte cuvinte mi-a ramas cicatrice (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Chiar cu ocazia asta stiti ceva fain care sa ajute sa dispara cicatricea? am tot dat cu crema de galbenele dar parca nu ajuta (nici eu nu-s perseverenta ce-i drept)

Di din pacate kilele se pun mult mai repede decat se dau jos si cu cat inaintam in varsta cu atat mai greu reactioneaza corpul.
Eu una ma ingras foarte repede si ca atare sint foarte atenta cu kilogramele, daca am pus 2 o las mai moale cu rontzaitul si le dau jos. Nici tonusul muscular nu-l mai obtin ca la 18 ani. Atunci duap 2 sedinte de aerobic aratam bestial. Acum?? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu incetisor mi-am scos zaharul din cafea, painea de la masa, dulciuri fac si mananc dar nimic exagerat pt ca-mi stiu corpul si e tare vesel cand ii dau sa manance, se umfla una doua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Despre cancerul la colon, din cate am vazut e indicat (chiar obligatoriu as zice) sa faci cate-o colonoscopie la 5 ani, pt ca ai istoria asta familiala.
Go to the top of the page

+Quote Post
afobia
post Apr 5 2008, 05:14 PM
Post #15902

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

fanny , sanatate motanelului ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 5 2008, 05:35 PM
Post #15903

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Multumesc de urari, dragelor. Varsa din 2 in 2 zile. Initial am zis ca-i lacomie, apoi am zis c-o fi de la mancare, am schimbat-o, dar cum problemele au continuat, am decis sa-l ducem la analize pe Albastrui. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Am mancat, dar tot mi-e foame. Ceva recomandari?

+Quote Post
roxanica10
post Apr 5 2008, 05:43 PM
Post #15904

Musafir

Va vine sa credeti ca abia acum am reusit sa ma mobilizez si sa ies din casa?
Vai Cleo, imi pare tare rau pentru ce-ai patit. Daca ti-au pus si copci inseamna ca-i grav.
Am citit in fuga, ca-s pe graba. Va pup, vorbim diseara!

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 5 2008, 06:04 PM
Post #15905

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragelor, eu n-am cum sa fiu lenesa, ca barbata-miu, cum da caldura, nu mai suporta sa stea in casa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Bunaoara azi, dupa ce am facut ochi, am mancat si am plecat in oras, la aprovizionare. In drum se aprovizionare, am luat bicicleta pt mine, ca lui si-a luat ieri.
Dupa aprovizionare, am dus toate cele acasa si am iesit in parc cu bicicletele.
A fost f fain, mai ales ca nu am mai urcat pe o bicicleta din gimnaziu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) La inceput mergeam mai caraghios, tremurat, dar mi-am dat drumul repede.
Dupa un timp ni s-a facut foame si am mers la un restaurant, pe terasa. Si apoi iar in parc.

Ne-am intors acasa pe la 7 fara ceva. Acu-s lesinata, ma dor toate cele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mai ales fundul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Acu ar trebui sa gatesc, dar nu cred ca mai am putere.

Nu prea ne convine sa stam in casa la ora asta, mai ales ca e asa frumos acum. Sa vedem...parca vad ca iar o zbughim (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 5 2008, 06:20 PM
Post #15906

Musafir

La noi vine Mariah Carey in seara asta la tv, dar o voi trata cu indiferenta, nu ma uit. Mi se pare ca s-a transformat intr-o tarancuta cu ifose de diva, ceea ce nu se pupa deloc.

Fanny, sper si eu sa nu fie nimic grav cu Blue.

Noi suntem singuri acasa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Fiica-mea-i la o prietena si aia s-a tot milogit sa vina si Maui. Pana maine la 11... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 5 2008, 06:34 PM
Post #15907

Musafir

Cleo, imi pare rau ....nici eu nu stiu nimic de la care sa dispara cicatricile, ca am una marisoara si nasoala pe spate...ciuciu rochii cu spatele gol vara asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Eu ma smt ingrozitor de ciudat. Sufrageria mea e goala...ca azi a venit mama sa ma scape de canapea si fotolii si mai dureaza cateva zile pana imi iau eu alta canapea. Si acum e asa gol si ecou, se aude si cum tastez asa sinistru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 5 2008, 08:02 PM
Post #15908

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Anjel o matusa mi-a spus de un unguent, Lasonil, ea zice ca-i tare bun, eu n-am de unde sa-l iau aici (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Apoi stiu ca uleiul de catina e grozav (n-am nici de-asta), cremele de tataneasa si galbenele. Trebuie s-o rog pe mama cand o veni la vara sa-mi aduca, din pacate am observat ca a inceput sa ma deranjeze aspectul. In metrou si autobuz ma cam feresc sa tin de bara cu mana dreapta, desi nu e chiar catastrofal, totusi se vede.

Daca te incumeti cu Lasonil sa-mi spui si mie te rog (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 5 2008, 08:15 PM
Post #15909

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Lasonilul nu e pentru cicatrice, Cleo , ci pentru circulatia singelui si vindecarea leziunilor vaselor sanguine, Cleo. Nu are treaba cu cicatricele.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 5 2008, 08:18 PM
Post #15910

Musafir

ola fetele
am o stare asa naspa, nici eu nu stiu am gatit in disperare azi sa mi ocup timpul si acum sunt varza de oboseala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1589 1590 1591 1592 1593 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th August 2025 - 08:09 PM