![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Bre, da' complicati mai is canadienii: aici ai carte de sanatate pe viata (atat timp cat ramai la firma la care esti asigurat), permisul de conducere tot asa. Numai pasaportul si IC-ul trebuie schimbate. Cum ti-e cu mana acum? sa raspund in ordine. cred ca pe undeva vor sa elimine si falsurile si mai pun si ei niste bani la portofel. Azi am platit 70$ pt cele 2 acte. Aici vin anual cateva zeci de mii de imigranti. In Germania cred ca nu mai e demult asa exod ca-n anii 90. nu? Mana, m-am taiat intr-un ciob de sticla, culmea nu in palma ci pe exterior sub degetul mic la mana dreapta. Cu alte cuvinte mi-a ramas cicatrice (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Chiar cu ocazia asta stiti ceva fain care sa ajute sa dispara cicatricea? am tot dat cu crema de galbenele dar parca nu ajuta (nici eu nu-s perseverenta ce-i drept) Di din pacate kilele se pun mult mai repede decat se dau jos si cu cat inaintam in varsta cu atat mai greu reactioneaza corpul. Eu una ma ingras foarte repede si ca atare sint foarte atenta cu kilogramele, daca am pus 2 o las mai moale cu rontzaitul si le dau jos. Nici tonusul muscular nu-l mai obtin ca la 18 ani. Atunci duap 2 sedinte de aerobic aratam bestial. Acum?? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu incetisor mi-am scos zaharul din cafea, painea de la masa, dulciuri fac si mananc dar nimic exagerat pt ca-mi stiu corpul si e tare vesel cand ii dau sa manance, se umfla una doua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Despre cancerul la colon, din cate am vazut e indicat (chiar obligatoriu as zice) sa faci cate-o colonoscopie la 5 ani, pt ca ai istoria asta familiala. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
fanny , sanatate motanelului ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Multumesc de urari, dragelor. Varsa din 2 in 2 zile. Initial am zis ca-i lacomie, apoi am zis c-o fi de la mancare, am schimbat-o, dar cum problemele au continuat, am decis sa-l ducem la analize pe Albastrui. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am mancat, dar tot mi-e foame. Ceva recomandari? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va vine sa credeti ca abia acum am reusit sa ma mobilizez si sa ies din casa?
Vai Cleo, imi pare tare rau pentru ce-ai patit. Daca ti-au pus si copci inseamna ca-i grav. Am citit in fuga, ca-s pe graba. Va pup, vorbim diseara! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragelor, eu n-am cum sa fiu lenesa, ca barbata-miu, cum da caldura, nu mai suporta sa stea in casa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Bunaoara azi, dupa ce am facut ochi, am mancat si am plecat in oras, la aprovizionare. In drum se aprovizionare, am luat bicicleta pt mine, ca lui si-a luat ieri. Dupa aprovizionare, am dus toate cele acasa si am iesit in parc cu bicicletele. A fost f fain, mai ales ca nu am mai urcat pe o bicicleta din gimnaziu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) La inceput mergeam mai caraghios, tremurat, dar mi-am dat drumul repede. Dupa un timp ni s-a facut foame si am mers la un restaurant, pe terasa. Si apoi iar in parc. Ne-am intors acasa pe la 7 fara ceva. Acu-s lesinata, ma dor toate cele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mai ales fundul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acu ar trebui sa gatesc, dar nu cred ca mai am putere. Nu prea ne convine sa stam in casa la ora asta, mai ales ca e asa frumos acum. Sa vedem...parca vad ca iar o zbughim (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi vine Mariah Carey in seara asta la tv, dar o voi trata cu indiferenta, nu ma uit. Mi se pare ca s-a transformat intr-o tarancuta cu ifose de diva, ceea ce nu se pupa deloc.
Fanny, sper si eu sa nu fie nimic grav cu Blue. Noi suntem singuri acasa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Fiica-mea-i la o prietena si aia s-a tot milogit sa vina si Maui. Pana maine la 11... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, imi pare rau ....nici eu nu stiu nimic de la care sa dispara cicatricile, ca am una marisoara si nasoala pe spate...ciuciu rochii cu spatele gol vara asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu ma smt ingrozitor de ciudat. Sufrageria mea e goala...ca azi a venit mama sa ma scape de canapea si fotolii si mai dureaza cateva zile pana imi iau eu alta canapea. Si acum e asa gol si ecou, se aude si cum tastez asa sinistru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Anjel o matusa mi-a spus de un unguent, Lasonil, ea zice ca-i tare bun, eu n-am de unde sa-l iau aici (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Apoi stiu ca uleiul de catina e grozav (n-am nici de-asta), cremele de tataneasa si galbenele. Trebuie s-o rog pe mama cand o veni la vara sa-mi aduca, din pacate am observat ca a inceput sa ma deranjeze aspectul. In metrou si autobuz ma cam feresc sa tin de bara cu mana dreapta, desi nu e chiar catastrofal, totusi se vede. Daca te incumeti cu Lasonil sa-mi spui si mie te rog (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasonilul nu e pentru cicatrice, Cleo , ci pentru circulatia singelui si vindecarea leziunilor vaselor sanguine, Cleo. Nu are treaba cu cicatricele.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
ola fetele
am o stare asa naspa, nici eu nu stiu am gatit in disperare azi sa mi ocup timpul si acum sunt varza de oboseala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th August 2025 - 08:09 PM |
|