![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, cand am citit despre hoti, la prima vedere am crezut ca te-au calcat hotii acasa si inlemnisem. Astia de pe net sunt la ordinea zilei. Nu te mai enerva.
Astia zic in reclama ca vindeca ciuperca piciorului. Nu stiu mai multe informatii, decat ca o cunostinta de a mea avea nu stiu ce bataturi la picior si dupa o luna de tratament s-a vindecat. This post has been edited by roxanica10: Apr 5 2008, 10:19 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanica l-a confundat cu Lamisilul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fantasy eu te inteleg ca si eu ajung in stadiul ala, bine ca ai avut ajutor si ai scapat de grija curateniei un timp.
lostwispers imi place noul tau nick , mama mia esti priceputa, eu n-am avut curaj sa fac coltunasi din aia desi am tot auzit ca sunt buni, da' ma si gandeam ca ajung in cos ca sigur n-o sa-mi iasa. Cand ai vreme pui retea please poate o sa fiu si eu candva in good mood si fac si eu. Gombotz din alea facea si mama da' aveam o matusa care le facea si mai bune ca fusese bucatareasa. E desert unguresc, eu primele incercari am facut niste gloante de au sfarsit la cos, pana m-am prins ca aluatul tre' sa fie cat mai moale sa nu mai iasa gloante. Sunt bune da' tot la prajitura cu crema sunt cu gandul. Cozonacul l-am bagat in cuptor nu mi-a iesit invarteala da' n-am mai avut rabdare s-o fac din nou ca era deja tarziu. This post has been edited by misssn7: Apr 5 2008, 10:32 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua asa-i (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) M-am rablagit mai fetelor.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi a sunat telefonul acum vreo 10 minute, o mama a unei colege de-a fiica-mii isi cauta fata! La 11 noaptea (!!) aia nu stia unde-i fiica-sa de 12 ani! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am inghetat!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Kari doamne fereste! Mi se face parul maciuca. aici a disparut anul trecut o fetita de 9 ani si n-au mai gasit-o. A fost o campanie extraordinara peste tot ii era afisata fatza si tot degeba. Fereasca Dumnezeu de-asa ceva
florilor, Lasonilul Indicatii: in cazul leziunilor nedeschise cauzate de accidente sau activitati sportive, precum: entorse, contuzii, hematoame, acumulari sau umflaturi la nivelul articulatiilor, cicatrice, hemoroizi, flebite sau/si tromboflebite, tromboze superficiale, varice sau ulcer varicos Am un var care dintr-un stupid accident de fortbal, s-a ales cu un hematom, care pt ca a fost tratat cu indiferenta a cangrenat (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si de-acolo intr-o saptamana a fost operat de 12 ori, era sa moare de vreo 5 ori si dupa cateva luni singura amintire este o cicatrice foarte urata de marimea piciorului (pe lungime!) ... si am inteles ca aspectul cicatricei (i-au taiat si din muschi) a fost ameliorat cu Lasonil. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OMG, nasoala situatie pt. mama fetei respective.
Noapte buna ladies. I go to sleep. This post has been edited by misssn7: Apr 5 2008, 11:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io ramin la fixatia mea; lasonilu` are ca substanta activa principala heparina. Asta nu are efecte majore in cicatrice, da` daca zici tu, na... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io-s de aceeasi parere cu Maat, dar am gasit pe net ca Lasonil, Kelofibrase si Contractubex ajuta la vindecarea frumoasa a cicatricelor. Spus de un doctor, nu de Maricica de la doi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
deci cum am crezut .. a iesit show la intalnirea din aceasta noapte.
am mancat si am baut okai , cu masura la quatro stagioni , dupa care am fost in golden blitz , am dat pe gat 3 shoturi de tequila si la ce sete mi-era , am dddat vinu pe gat , vreo 2 pahare , nemapijunand in socoteala c e am baut in QS si sunt ametita rau de tot , ba chiar am stari de vomma , sasa imi trebe , pan la urm kre ca e bine , m-a luat un somn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ar treb sa fac chestia asta mai des ca mi da stari de somnolenta. a fost misto , cel mai tare a fost ca in golden blitz am dat de o nunnta de catolici si pot sa zic ca am ramas shocata , caci m am intalnti acolo cu 5 profe din kliceu , printre kre si diriga , asa ceva e de necrrezut , toate profele erau acolo deci mmam crucit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) azi , prietena mea m a intrbeat ce s intampla cu mine si dc am cearcanele astea .. crezand k mam intrors la vechile mele ob iceirui , insa nu e asa singura mea probl e k nu pot sa dorm nopatea si sper ca atunci knd voi mrge kla neuroloook sa mi dea vreo medicatei daca sata ma va ajut.a va pip si v b maine |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th August 2025 - 09:59 AM |
|