IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1593 1594 1595 1596 1597 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Apr 5 2008, 11:57 PM
Post #15941

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) afobia, mai bine ne spui mine ca nu am inteles nimic! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 6 2008, 12:01 AM
Post #15942

Musafir

la 12 ani sa lipseasca de acasa (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) de asta vreau baieti dar si la ei m as stresa daca lipsesc, nu mai vreau nimic cand aud de astea

missin am pus reteta

pai un pahar de vin cateodata seara nu strica afobia (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2008, 12:07 AM
Post #15943

Musafir

Nici eu n-am inteles mare lucru din ce-a zis afobia, dar m-a amuzat teribil am dat de o nunnta de catolici . (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 6 2008, 12:11 AM
Post #15944

Musafir

eu cred ca a scris in graba si fara lumina doar cea de la calculator , si eu patesc dar verific ca daca nu ati crede ca is mioapa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

edit later nu am somn (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

This post has been edited by LostWhispers: Apr 6 2008, 12:15 AM

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 6 2008, 12:14 AM
Post #15945

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am vazut multam fain, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Acu chiar ma duc sa dorm.
Afobia somn usor, e o chestie cu somnul daca pierzi ora cand te ia si tre' sa te culci atunci sare si mai te apuca mult m tarziu. Incearca sa faci ceva sport mai solicitant poate te apuca oboseala mai tare seara si adormi. O data ce-l dereglezi e destul de greu sa-l reglezi la loc. E bine sa incerci sa te culci la o anumita ora in fiecare seara, fa o baie fierbinte si incearca sa uiti tot ce s-a petrecut peste zi pana adormi. La copii de ex. scria prin carti ca tre' sa elimini orice stimul pana sa adoarma si asa adorm mai usor.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 6 2008, 01:05 AM
Post #15946

Musafir

Ma duc la somn ca a venit mos Ene
ma doare in gat din nou (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sper sa si faca tinctura de propolis efectul si decaseptul ca antibiotice nu vrea stomacul meu

somn usor

+Quote Post
afobia
post Apr 6 2008, 01:42 AM
Post #15947

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

incercarile mele de a dormi au eshuat.

kalua , da , nunta de catolici , mi s-a parut f aiurea , f putina lume , un dj pe nume dj vasile si care punea muzica antica , iar cand tot intrebam profele dak sunt catolici or some thing , spuneau pe jumatate "da" .. stiu jk asa mi s intampla si mie , cand ma intreaba cineva de religia mea , dar totusi.

nunta mi s-a parut plictisitoare si m-au apucat depresiile , gandindu-ma cum o sa fie nunta mea (IMG:style_emoticons/default/greedy.gif)

am spoturile deschise , adica luminitele alea mici (IMG:http://www.made-in-china.com/image/2f0j00wBvtbWSqEaoDM/LED-Cabinet-Light-Spot-Lights-QL-201-Series-.jpg) , sunt obosita insa si senzatia de voma nu-mi da pace , de aceea m am dat batuta si m am dus sa mi fac un ceai cu lamaie , dar parca tot degeaba ...

sincer , nici eu nu mai stiu ce am vrut sa spun (IMG:style_emoticons/default/cigar.gif)

LostWhispers , cine esti , adica c nick aveai inainte? missn7 , mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) singuru sport p kre il fac e aerobic , 2 ore pe saptamana , duminica si ala ma termina , ca sa zic asa , mai ales ca il fac dimineatza pe stomacu gol si cand nu apuc sa fumez pentru ca eu gafai ca o purcica din cauza tutunului d exp cand urc/cobor etaje , mi s face rau si tot nu pot sa renunt la fumat.

cand am fost la munte la o drumetie , am crezut ca mor .. daca fac efort mai intensiv , simt ca ma sufoc.

+Quote Post
Bia
post Apr 6 2008, 01:58 AM
Post #15948

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nici eu n-am somn... Am baut si eu pana acum cu prietena mea cea mai buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ah, am fost la un maaaare interview: la un salon de masaj pentru postul de receptie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi se parea mie dubios ca era ascuns rau salonul. Afara cadea cladirea pe tine si inauntru... surpriza! Super arata... Era un salon de masaj erotic de fapt. Am aflat asta mai tarziu pe parcursul interview-ului, evident, dupa ce mi s-a parut si asa dubios ca patronul ala nemernic m-a pus sa fac cateva piruete ca sa ma vada mai bine.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Apoi mi-a spus de salariu care ajungea pe la 2000 de lei (plus BONUS - asta cred ca era in functie de cat de bine ma fataiam prin salon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si de program: de la 22 la 04 si ca nu e problema daca stau in Otopeni ca ma duce el acasa. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) La sfarsit, asa de la revedere mi-a zis sa-l sun pentru orice post vreau si s-a oferit sa ma duca acasa, DIN NOU precizandu-mi ca e cu Porche-ul din fata!! I-am zis ca mie imi place mult de tot sa merg cu metroul si l-am rugat sa ma insoteasca la o plimbare cu acest minunat vehicul din urma! Doamne, mare ti-e gradina! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
afobia
post Apr 6 2008, 03:51 AM
Post #15949

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

lol , pinkie! ce dobitoci! doaaamne ..

daca arati bine si esti draguta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , n-ai cum sa nu dai de asemenea propuneri.e inevitabil.

si ce-o sa faci ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pe mine cel putin nu ma lasa deloc durerea de cap , groaznica durere am , ca sa nu mai zic d ametzeli .. tot nu pot sa dorm .. nu stiu c naiba sa ma mai fac!

+Quote Post
pescarush
post Apr 6 2008, 05:00 AM
Post #15950

Musafir

galuste cu prune = gomboti cu prune. moooaaaa, ce pofta mi-ati facut! stiu fanny, nu-i conform. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cleo stie despre ce vorbesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cleo, multa sanatate! mie mi-a expirat permisul de conducere anul trecut, la cartea de sanatate nici nu mai stiu, dar trebuie sa ma uit, ca se cam apropie 5 ani. dar iti trimit ei acasa "reminder". data trecuta cand am schimbat-o, am luat-o frumos pe cea noua si am aruncat-o la gunoi, am pastrat-o pe cea veche. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca, a trebuit sa ma duc sa mi-o refac. bineinteles ca am descoperit ca nu o am pe cea buna cand m-am dus la dr., la controlul anual (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (pe care bineinteles ca l-am amanat pana dupa ce am refacut-o).
kalua, m-au trecut fiorii. Doamne Fereste!
gata, va las, noapte buna!

a, maine iesim si noi la biciclit (daca ma lasa spatele sa ma urc pe bicicleta - ca-s ca o baba mai nou).

This post has been edited by pescarush: Apr 6 2008, 05:02 AM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1593 1594 1595 1596 1597 > » 
Closed TopicStart new topic
8 User(s) are reading this topic (8 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th August 2025 - 03:10 PM