IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1594 1595 1596 1597 1598 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Apr 6 2008, 11:09 AM
Post #15951

Musafir

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cineva e foarte fericit aici pentru ca peste trei zile pleaca acasa!

Pink nasoala faza, trebuie sa fii pregatita penstru astfel de momente penibile, m-am lovit si eu de interviuri false dar spre norocul meu macar nu aveau substraturi sexuale. Tin minte ca acum vreo cativa ani am mers la un interviu pentru un post de jurist, cu nu stiu cate probe mai ceva ca la Licenta ca spre final sa mi se spuna ca toata cacealmaua era pentru un post de secretara. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Apr 6 2008, 11:25 AM
Post #15952

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata girlies!

kary, felicitari!

Afobia, pacat de tineretea si frumusetea ta. Nu mai baga atata tutun si alcool sau macar nu mai amestea bauturile. Pentru insomnie a dat 3A o reteta minune.

QUOTE(3A @ Apr 4 2008, 12:43 AM) *
Pot sa-ti zic ce sfat a primit de la un doctor o prietena. Poate functioneaza si la tine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Fata n-avea somn si nu vroia nici doctorii...si doctorul a intrebat-o ce uraste cel mai tare sa faca. Ei nu-i placea sa calce.
Asa ca sfatul doctorului a fost sa se pregateasca de calcat in fiecare seara inainte de culcare...
Si fata se pregatea, dar cum ura asa de tare calcatul pana la urma zicea, mai bine ma culc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si uite asa i s-a reglat somnul.

+Quote Post
afobia
post Apr 6 2008, 11:37 AM
Post #15953

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

fanny , da unde e comentul pus de 3A? ca eu nu l-am vazut aici pe topicul asta , multumesc .. acum trebuie sa ma gandesc ce urasc eu cel mai tare sa fac ..

maine am de facut si proiect la finante si am si test din materie predata in juma de semestru (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) aiurea , abia am reusit sa adorm dupa 6 dimineatza , ca m-am mai uitat la ceas si era 6 la un mom dat si tot nu adormisem , ca dupa aia sa ma trezeasca fratele ca nu e nimeni acasa si ii e foame.

si ca o "sora buna" ce sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ca de fiecare data cand suntem doar noi doi acasa , il indop ori cu sandwichuri ori cu cereale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

apropo , BUNA DIMINEATZA (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

ce vroiam sa intreb ... Solfrid , ai vreo legatura cu vreo tzara nordica ? mi-a atras nickul tau atentia , cum eu am o obsesie pentru asa ceva , ma tot intrebam .. sunt curioasa .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 6 2008, 11:58 AM
Post #15954

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(afobia @ Apr 6 2008, 12:26 PM) *
si daca nu esti in stare sa alegi nici un domeniu si nu iti place sa faci nimic..?

Daca nu stii foarte bine nici ce-ti place nici ce nu-ti place, e cazul sa incerci sa te cunosti mai bine. Daca-ti e de ajutor, intreaba-i si pe cei apropiati ce cariera considera ca ti se potriveste. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

PS: Tre sa iau matzul sa-l plimb iar la vet. Sper ca analizele sa fi iesit bune.

+Quote Post
Cindy
post Apr 6 2008, 12:35 PM
Post #15955

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ma inscriu si eu cu bautul, fumatul si nedormitul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine, in cantitati sa zicem moderate, mai ales primele 2. Pai daca nici acum, cand altcvandva??

Nici eu nu stiu exact ce vreau in momentul asta..e usor sa zici fa ce iti place, dar cum ai de unde sa stii ce iti place pana ce nu faci efectiv asta? In linii mari, generale, da, stiu, dar sunt atatea alternative care ma fac confuza si plina de incertitudini.
Atat ma urasc cateodata ca nu sunt mai hotarata si supraanalizez totul..

Mi-a luat ceva munca sa ma pun la curent cu tot ce ati scris! Dar sper ca nu am scapat ceva! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
lxn
post Apr 6 2008, 12:42 PM
Post #15956

Musafir

Neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ce vreme urata si ploioasa, buuu. Imi facusem planuri de plimbare si badminton, dar mi le-a stricat ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Am dormit pana la 11:30 pentru ca am visat urat astazi. Am casa in chiajna si vor astia sa faca gradina zoologica acolo si am visat ca au scapat sute de animale din zoo si au dat navala in curtile oamenilor si erau numai lei, tigri, pantere si maimute agresive si toata lumea iesise din curti si fugea catre statia de autobuz. Am ajuns numai o parte din noi acolo si dupa ce am reusit sa luam autobuzul, cand am trecut prin dreptul strazii, am vazut zeci de salvari si pe jos era numai sange si personalul de la salvare punea oamenii pe saci din aia verzi de transportat dead ppl (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A fost super trist si nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sper sa mi se insenineze ziua cumva...

+Quote Post
berbecutza
post Apr 6 2008, 12:58 PM
Post #15957

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

oly (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

surprinzator, azi ma simt bine, sunt odihnita si vremea de azi nu ma sperie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oare sa-si fi facut efectul ceaiul "somn linistit"?

contrar asteptarilor mele, nu mai beau cafea, am trecut pe ceai. acum beau "pure beauty" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cica linisteste, harmony garantat ...bla bla (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 6 2008, 01:03 PM
Post #15958

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

wow berbe harmony garantat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce contine ceaiul asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 6 2008, 01:05 PM
Post #15959

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

stai sa ma uit pe cutie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai am si ceai antistres. dar cel cu somn linistit chiar e bun avand in vedere ca bausem o cafea ieri pe la ora 4 si la ora 12 sau 1 m-am dus la culcare si am dormit ca un puiut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stai sa aduc cutia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

deci: Pure beauty (teekanne) . ingrediente: urzica, menta creatza, macese, menta, ceai verde, 7% petale de trandafir.

pese: e o tipa draguta pe cutie... cred ca eu l-am cumparat fiindca scria pure beauty pe el si m-am gandit ca ma culc berbecutza si ma trezesc kylie minogue (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by berbecutza: Apr 6 2008, 01:09 PM

+Quote Post
Diana.
post Apr 6 2008, 01:20 PM
Post #15960

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

neata...sau buna ziua... sau... uatevar, io m-am trezit la unu` jumate!
Fanny, sa ne zici ce are mitu` saracu`.

Tre sa ma duc la cumparaturi, ca nu am fo` de o caruta de timp. Tre sa imi iau si flori ca mi-s vazele goale.

Si tre sa fac iar mincare si sa adun rufele din balcon si sa le intind pe cele de le-am spalat ieri in tura doi si-au ramas in masina de ieri-seara. Vai de curu` meu , gospodina lu` peste!

ma duc la bucatarie sa mai bag o gura de cafea si sa mai trag un fum. be right back!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1594 1595 1596 1597 1598 > » 
Closed TopicStart new topic
7 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th August 2025 - 03:12 PM