![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Menta creata? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Was ist das?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa stii ca eu m-am gandit de la inceput ca la asta te-ai gandit tu cand ti l-ai cumparat..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Poate il incerc si eu, sa ma trezesc dimineata Catherine Zeta Jones. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si daca mai are efect si de harmony garantat... Maat, tu la unu` jumate? Cum de?! Che pasa? This post has been edited by sweet_girl: Apr 6 2008, 01:25 PM |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
neata Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
mai nu stiu cum e menta creatza.... presupun ca nu si-a pus parul pe moatze. ideea e ca eu prima data citisem menta creata (nu cu tz, adica ....nu pricepeam...cum naiba.....se creeaza menta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) gosh (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) http://www.youtube.com/watch?v=h_UoNlRt2OU...feature=related cum pun clip de pe youtube sa apara direct? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am cautat la insert special item dar nu vazui youtube acolo This post has been edited by berbecutza: Apr 6 2008, 01:30 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Probabil menta in a bad hair day! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tare asta..menta creata (cu diateza pasiva) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deja ma intreb cu cine o fi clipul... |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
de parca nu stii cu cine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kylieeeeeeeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
menta in a bad hair day (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 6 2008, 01:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Daa evident...ma intreb ce planuri ai pentru 17 mai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu am visat numai pesti, delfini, inot, bazin, corabii si iar pesti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
si ce inseamna asta, clau? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nika, lasati prostiile. Cred ca vrea fata sa mearga la mare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu stiu, dar era sinistru. Eu nu stiu sa inot, prin urmare faptul ca eram singura intr-un bazin cu cateva oratanii de astea, tinandu-ma de marginea bazinului si pacalind creaturile sa nu se apropie, numai un somn linistit nu mi-a furnizat.
Dupa aia reusisem sa ies si cand m-am intors, langa bazin era o corabie maaaaare pe a carei punte erau insirati tot soiul de pesti si animale acvatice maaaaari, vii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Foarte dubios. Ca sa uit, ma apuc sa fac o mamaliguta cu ciulama de ciuperci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, o fost seara hanimalelor, pare-mi-se (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am inceput sa ma inseninez, dupa ce am trecut printr-o ora de depresie (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th August 2025 - 08:13 PM |
|