IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1597 1598 1599 1600 1601 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
berbecutza
post Apr 6 2008, 04:16 PM
Post #15981

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

pai spune-ne dupa ce faci baitza daca a disparut si lenea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

eu vreau sa-mi rasfat piciorusele cu o mini baita cu lotiune de mure si menta. asta ca sa ma simt de nota 10 ca acu sunt de 9,5 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by berbecutza: Apr 6 2008, 04:17 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2008, 05:19 PM
Post #15982

Musafir

Si eu am visat urat tare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ceea ce nu mi se intampla des.
Si-am fost harnicuta azi, nu stiu ce-i cu mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 6 2008, 05:19 PM
Post #15983

Musafir

hello.....ms de grija Lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eii....ce sa fac?e in stand by toata treaba....sa vedem cum se poarta in continuare minunatu'....oricum pana in Paste nu cred ca fac nici o miscare (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
scumpic
post Apr 6 2008, 05:29 PM
Post #15984

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Si eu am visat urit azi noapte, ca eram goala pusca in autobuz si toata lumea ridea de mine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 6 2008, 06:03 PM
Post #15985

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

moa osi! parca ma jucam c u un catel, care catel de fapt nu era catel ci se transformase intr-un copil de vreo 7 ani cu retard sever pe car eil tineau parintii intr-un ham asemenator celor folosite pentru catei... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e clar, ne-a apucat pe toate, o fi de la pozitia lunii, who knows, zic si eu...

+Quote Post
walpurgik
post Apr 6 2008, 06:07 PM
Post #15986

Musafir

Eu parca eram insarcinata, simteam o chestie in pantece, insa parca era de piatra, neinsufletita. Tre' sa merem la biserica or something, en gros! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 6 2008, 06:07 PM
Post #15987

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

QUOTE(Maàt @ Apr 6 2008, 04:03 PM) *
moa osi! parca ma jucam c u un catel, care catel de fapt nu era catel ci se transformase intr-un copil de vreo 7 ani cu retard sever pe car eil tineau parintii intr-un ham asemenator celor folosite pentru catei... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e clar, ne-a apucat pe toate, o fi de la pozitia lunii, who knows, zic si eu...

si cand te gandesti ca eu am dormit ca un bebelus (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) deci eu sunt gica contra sa inteleg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
afobia
post Apr 6 2008, 06:11 PM
Post #15988

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

berbecutza , ma intreb oare de ce ai dormit asa bine ? (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) fetelor , puneti mana si beti ceai !! harmony garantat dovada berbecutza (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 6 2008, 06:49 PM
Post #15989

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O tai la cumparaturi. Am reusit sa aduc imputiciunea mea de bucatarie la lumina. Farmacie am facut-o! Si am facut si piine de casa, e la crescut in tavi, cind ma intorc numa` s-o bag in cuptor!
Azi fac rondele de calamari prajite, creveti si niste Saganaki cu midii (μύδια σαγανάκι)
Si as face si ceva dulce, insa nu stiu ce. Vedem.

...si sa nu uit sa imi cumpar flori si sa trec sa vad daca au mai adus dvd uri noi...

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2008, 06:59 PM
Post #15990

Musafir

Si io mi-am executat bucataria. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am uitat sa va spun ca fetita cautata asta-noapte era la o prietena. Ceea ce-i spusese mamei ei, dar asta uitase. No comments.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1597 1598 1599 1600 1601 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2025 - 01:57 PM