![]() ![]() |
Apr 6 2008, 04:16 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
pai spune-ne dupa ce faci baitza daca a disparut si lenea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu vreau sa-mi rasfat piciorusele cu o mini baita cu lotiune de mure si menta. asta ca sa ma simt de nota 10 ca acu sunt de 9,5 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 6 2008, 04:17 PM |
|
|
|
| kalua |
Apr 6 2008, 05:19 PM
|
|
Musafir |
Si eu am visat urat tare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ceea ce nu mi se intampla des.
Si-am fost harnicuta azi, nu stiu ce-i cu mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| rozy |
Apr 6 2008, 05:19 PM
|
|
Musafir |
hello.....ms de grija Lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eii....ce sa fac?e in stand by toata treaba....sa vedem cum se poarta in continuare minunatu'....oricum pana in Paste nu cred ca fac nici o miscare (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
Apr 6 2008, 05:29 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 |
Si eu am visat urit azi noapte, ca eram goala pusca in autobuz si toata lumea ridea de mine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
Apr 6 2008, 06:03 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
moa osi! parca ma jucam c u un catel, care catel de fapt nu era catel ci se transformase intr-un copil de vreo 7 ani cu retard sever pe car eil tineau parintii intr-un ham asemenator celor folosite pentru catei... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e clar, ne-a apucat pe toate, o fi de la pozitia lunii, who knows, zic si eu...
|
|
|
|
| walpurgik |
Apr 6 2008, 06:07 PM
|
|
Musafir |
Eu parca eram insarcinata, simteam o chestie in pantece, insa parca era de piatra, neinsufletita. Tre' sa merem la biserica or something, en gros! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Apr 6 2008, 06:07 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
moa osi! parca ma jucam c u un catel, care catel de fapt nu era catel ci se transformase intr-un copil de vreo 7 ani cu retard sever pe car eil tineau parintii intr-un ham asemenator celor folosite pentru catei... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e clar, ne-a apucat pe toate, o fi de la pozitia lunii, who knows, zic si eu... si cand te gandesti ca eu am dormit ca un bebelus (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) deci eu sunt gica contra sa inteleg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 6 2008, 06:11 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
berbecutza , ma intreb oare de ce ai dormit asa bine ? (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) fetelor , puneti mana si beti ceai !! harmony garantat dovada berbecutza (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
|
Apr 6 2008, 06:49 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
O tai la cumparaturi. Am reusit sa aduc imputiciunea mea de bucatarie la lumina. Farmacie am facut-o! Si am facut si piine de casa, e la crescut in tavi, cind ma intorc numa` s-o bag in cuptor!
Azi fac rondele de calamari prajite, creveti si niste Saganaki cu midii (μύδια σαγανάκι) Si as face si ceva dulce, insa nu stiu ce. Vedem. ...si sa nu uit sa imi cumpar flori si sa trec sa vad daca au mai adus dvd uri noi... |
|
|
|
| kalua |
Apr 6 2008, 06:59 PM
|
|
Musafir |
Si io mi-am executat bucataria. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am uitat sa va spun ca fetita cautata asta-noapte era la o prietena. Ceea ce-i spusese mamei ei, dar asta uitase. No comments. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th December 2025 - 01:57 PM |
|
|