![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vrednicute ati fost. Eu doar de gatit am avut pofta... si de mancat. Vreau poze la tot ce faci bun, Diana! Poate ma incumet si la gatit alte animale marine, nu doar peste. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
afobia, de la ceai sigur. o tot auzeam pe o colega ca doarme bine de la el si cum eram pe punctul de a apela la somnifere am zis sa dau o sansa metodelor naturiste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
maaaaiiiiii am facut o ciorbitzaaaaaaaa iamiiiiii (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) deci hai sa-ti zic, afobia. sut doo ceaiuri. unul pure beauty ((IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) care aduce harmonia (si devii mai hippie asa...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si unul: somn linistit (de la care m-am trezit odihnita) si o las mai moale cu cafiaua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 6 2008, 07:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
asa se numeste pe bune ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am crezut ca asa il denumesti tu , berbecutzo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu amestec ceai de tei , cu menta , cu ceai de sunatoare si cu ceai de toate fructele si iese o nebunie , cand mai pun si lamaie si putin SUGAR (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) da sa stii ca eu nu eram cu ceaiurile pana acum , e o chestie de cateva zile dar o sa ma tin de ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Noi am plecat la Valea zanelor e o cascadala Voinesti langa Covasna. Cascada era umflata pun maine niste poze poate scriu si cateva randuri de zona, nu-i spectaculos dar cascada e frumoasa foc.Acum era in toata splendoarea ei. Si era liniste si un aer curat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Am mers pe firul apei si la un mom. dat nu mai puteam sa mergem cazusera o gramada de copaci, cand sa urcam am ajuns la uzina de apa si era totul ingradit, am zis ca sarim gardul si eu am sarit numa ca a iesit o tanti si eu eram deja cocotata pe gard (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si a deschis poarta. Ma duc la somn. Somn usor tuturor fara vise urate. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
am facut o de oaie , nu mai pot face comenzi pe strawberry, imi da payment declined , imi apare langa butonul refresh un lacatel galben e un fel de security report si zice asa cand dau click pe el ca "this connection to the server is encrypted", cum naiba si ce am facut habar n am , oare cum sa fac sa dispara lacatelul ??? pe elady nu apare doar cand ajung la strawberry payment (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
inainte de asta to timpul dadea blocked pops ce s alea nu stiu ca asa ma enrveaza mai bine ma culcam naibi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Buna fetelor, sper ca in noaptea asta sa visati mai frumos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Divi, iti apare mesajul ala cand ai setare pentru blocarea spamurilor. Ceea ce e f. bine ca o ai, numai ca atunci cand intri sa platesti ceva de multe ori iti apar intr-o fereastra separata (pe care o blocheaza automat setarea computerului tau...) s-ar putea ca d-aia sa-ti fi aparut lacatelul. Incearca sa restartezi computerul, intri din nou pe strawbery si cand iti apare mesajul "blocked pop-up" du-te pe bara de sus unde apare mesajul, apesi click mouse dreapta (cred) si alegi "permit temporarly pop-up' Atunci ar trebui sa apara fereastra de care aveai nevoie. No, nu stiu daca am fost clara...incearca, poate-ti iese. Succes (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KaA6cG52stI&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KaA6cG52stI&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Foarte vorbarete ati mai fost! 40 minute mi-a luat pana am citit tot de aici din bar. Va era dor de mine? <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5ezl2RGAzUU&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5ezl2RGAzUU&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> Diferenta intre luni si vineri<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xThLZEk-qqo&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xThLZEk-qqo&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata tuturor! Nu-mi vine sa cred, am ajuns prima le serv! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De regula ajungeam ultima (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2025 - 01:04 AM |
|