IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1603 1604 1605 1606 1607 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Apr 7 2008, 10:19 PM
Post #16041

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

"Hapul" asta rulz! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Mi-am facut temele pentru maine. E vremea sa ma bag la somn. Noapte buna, printeselor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 7 2008, 10:43 PM
Post #16042

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nopate bna, Fanny!

+Quote Post
lxn
post Apr 7 2008, 11:51 PM
Post #16043

Musafir

Mai da ce zi pacatoasa ati avut voi astazi! Imi pare rau de ce ati patit, Angel, Fanny si Chinte... apoi mai e si Szi racita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Offf, sper ca ziua de azi sa fie mai buna pentru noi toate.

Eu am fost in Metro azi si n-am gasit mare smecherie, al meu si-a luat pantaloni, eu am cochetat cu o rochita dar i-am dat papucii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zilele viitoare ies din nou la vanat hainute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Va pup, noapte buna!

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 7 2008, 11:58 PM
Post #16044

Musafir

vad ca nu doar eu am avut o zi kkcioasa scuzati expresia , (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
eu cand imi numar bani la bancomat ma gandesc poate or fi gresit astia si imi dau cu o bancnota mai mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de unde atat bucurie, daca si bancile ne fura la ce sa ne mai asteptam (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 8 2008, 12:23 AM
Post #16045

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... Pai ati vazut voi banca cinstita>? numa` la credite daca te duci sa intrebi iti prezinta totul roz, iti zic o dobinda, iti faci calcule, na, ca omu`, intrebi dar adevarul e ocolit fain-frumos si de fapt descoperi in final ca ti-ai luat o teaaaaapa... de zile mari!
Din punctul meu de vedere, banca e camatarie cu acte in regula.
SI eu nu am auzit pina acum de camatari seriosi sau omenosi...

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 8 2008, 12:30 AM
Post #16046

Musafir

cand am fost sa mi fac card a inceput tipa de la relatii clienti sa mi explice ce oferte are pe langa cardul simplu ce l vroiam am ascultat o si zic cat ma costa in plus fata de taxa de deschidere: "pai pt siguranta cardului atata pt inca nu stiu ce chestie inca atat .........concluzie tepee , da la faza sa nu ti dea toti bani nu ma asteptam eu pana acum n am stiut ca se intampla si asta de acum numar de 2 ori ca la Brd am si eu

+Quote Post
Cleo
post Apr 8 2008, 12:46 AM
Post #16047

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Angel eu, din cat te stiu, nu te vad pierzandu-ti replica in nici o situatie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pana la urma daca te taxeaza la fiecare tranzactie cu 50 de lei devine al naibii de costisitoare folosirea bancomatului. O fi defect aparatul, oricum trebuia anuntata banca ca doar n-aveai nimic de pierdut.
Sotul meu a patit odata o faza neplacuta, a scos bani dintr-un bancomat si-a mers la alta banca sa plateasca nu stiu ce si una din bancotele de 20 era falsa. Ce mai tarasenie, pana la urma s-a intors cu bancnota la prima banca si-a cerut sa-i fie schimbata si n-a carcotit nimeni nimic.

Faza cu gheata la durerile de gat si eu am vazut-o cand aveam fast-foodu-ul. A venit una sa-mi ceara niste cuburi de gheata c-o doare in gat. si eu am zis `cum? gheata? sa va dau niste apa fiarta' la care femeia `cum? apa fiarta?'
Eu prefer totusi ceva caldut si bonboanele alea gen Strepsils.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 8 2008, 12:53 AM
Post #16048

Musafir

Da de rece am auzit si eu ca asa s ar cali gatul, dar la un gat sensibil nu stiu ce sa zic, eu cand eram mica doar o briza de aer rece daca ma prindea fara fular si eram gata, de inghetata nici nu era vb doar dupa ce se topea o mancam acum insa n am nimic .
eu tin minte cand m am operat la amigdale nu aveam voie nimic cald doar rece sa nu fac puroi, speriata ca sigur voi raci de la atata inghetata cat mi au dat sa manac( doar asta am avut voie 2 zile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) totul a fost ok deci e valabila cel putin la mine a fost.

This post has been edited by LostWhispers: Apr 8 2008, 12:55 AM

+Quote Post
Fanny
post Apr 8 2008, 06:29 AM
Post #16049

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata!

+Quote Post
Philia
post Apr 8 2008, 07:15 AM
Post #16050

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1603 1604 1605 1606 1607 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2025 - 08:11 PM