![]() ![]() |
Apr 8 2008, 07:47 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Am patit-o si eu odata, la BCR. Mi-au dat cu un milion mai putin. Dar eu am intrat imediat in banca, cu chitanta si banii in mana si am facut reclamatie. S-a rezolvat, din fericire! |
|
|
|
Apr 8 2008, 07:56 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Buna dimineata!
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 8 2008, 08:28 AM
|
|
Musafir |
Mda..aveti dreptate, trebuia sa intru si sa fac scandal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Problema este ca nu aveam timp de asa ceva, fugisem de la lucru sa imi platesc masterul si eram si asa in intarzaiere. In plus chiar nu aveam nici o dovada si nah nu era o suma mare...desi daca stau sa ma gandesc...si impart cat castig eu la zile de lucru, 50 Ron inseamna mai mult de jumatate de zi lucrata degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta ca sa va faceti o idee ce salariu minunat am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, daca se mai intampla...si pentru 1 leu ma duc si sterg pe jos cu ei la draku. Unde mai pui ca am si un depozit destul de consistent la BRD (banii lu tata pusi pe numele meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) deci ar trebui sa ma trateze frumos macar pentru asta dreku sa ii ia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Culmea ironiei este ca eu la job testez softuri exact pentru carduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine, e vorba de un cu totu altfel de carduri..carduri Private Label, folosite doar in state...dar totusi, god damn! Apropo de asta, ziua de ieri chiar a fost ghinionista de-a dreptul pentru mine. Sapt trecuta proiectul la care lucrez a fost livrat la client si guess what? Partea de care m-am ocupat eu cel mai mult a fost partea de Card to Card Transfer. Si inca din primele zile clientul a inregistrat probleme serioase exact pe partea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-am tot batut capul, am facut spume, am incercat sa reproduc defectul...nimic. Pana la urma s-a ajuns la concluzia ca problemele se intamplau pe partea de Autorizari. Pentru ca in real-life totul se intampla cu Autorizari. Si atunci m-am enervat si mai tare pentru ca de 2 luni m-am tot milogit de indieni sa ne seteze si noua partea asta sa putem testa si noi cu autorizari, pentru ca la ei s-a facut tot softul, doar ei stiau sa faca anumite setari...in fine. M-am cam saturat sincera sa fiu de firma asta si de sistemul de management, de faptul ca aici in Ro suntem f putini si mereu suntem tinuti in ceata, nu ni se spune niciodata cand se schimba ceva, nu avem cine sa ne faca setarile, compurile merg ca draku, nu am cum sa invat sa le fac io pe toate si zilnic tre sa ma milogesc de unu si de altu care mereu are altceva mai important de facut, etc etc Mai astept pana in iulie cand ni s-a promis o noua crestele de salarii si daca nu o sa sara la interval cu ceva consistent...m-am carat definitiv. Daca tot imi ###### sistemul nervos macar sa o fac pe un salariu decent. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Apr 8 2008, 08:29 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Neata, tuturor! Nush cum sunteti voi, dar eu ma simt taaare bine! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 09:00 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Szi eu am o prietena in Franta cand are rosu in gat mananca inghetata si in majoritatea cazurilor ii trece.
Si eu si fiica-mea mancam inghetata iarna da' nu racim de la asta. Si eu azi am o zi roz pana acum. Ei au camere care inregistreaza si poti sa le spui sa dea camera inapoi sau au un fel de gestiune a banilor care se scot si chitante si lor o sa le iasa cu 50 lei mai mult daca fac o verificare asa ca poate poti si acum sa te duci sa reclami, nus cat sunt de organizati, ca eu am o parere tare proasta de cei de la Brd parca ar fii stat in stat. Noua ni s-a blocat o data cardul in bancomat ca nu-mi mai aduceam pinul exact minte si l-am batut de 3 ori gresit si mi-a mancat cardul, intru inauntru zice a numa dupa nus cate zile sa veniti sa vi-l dea ca nu vine in fiecare zi omul care se ocupa d-astea, m-apucara niste nervi si era sediul central din oras. Si am mai avut aventuri la Brd de i-am zis a lui meu sot eu sa nu mai aud de astia. |
|
|
|
Apr 8 2008, 09:29 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Mah, o fi ceva adevarat in treaba asta. Ca eu deja ma simt mult mai bine! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 09:31 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Apr 8 2008, 09:33 AM
|
|
Musafir |
neata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) sunny day la galati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 09:35 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
sunny day si la Buc. eu tot incerc sa imi fac curaj sa ma duc in biroul meu sa sterg tusul lasat de politie pentru amprentare. tocmai azi nu putea veni menajera (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 09:38 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata!!! io ma chinui de 2 ore sa spun bunadimineata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th December 2025 - 09:53 PM |
|
|