![]() ![]() |
Apr 8 2008, 01:17 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Io acu-s sub birou de atata ras! Unui coleg (singurul baiat din biroul si din firma mea) i s-au rupt pantalonii in fund (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) S-a aplecat sa ia ceva ce vazuse de pe birou si i-au pleznit pantalonii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am murit de ras, nu va zic ce circ a fost, cu atatea fete in jur. Si era super amuzant sa-l vad mergand numai cu spatele, ca sa nu ii vedem "podoaba" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 8 2008, 01:26 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Tare faza Nimphe . Saracul om..faze ca astea te marcheaza pe viata. Tin minte una din cele mai penibile faze patite de mine. Eram in liceu si eram intr-o discoteca care se afla undeva la etaj...urcai pe o scara din aceea unde cei de jos aveau vedere la chilotei. In fine..asta nu era o problema pt mine pe atunci...m-am prezentat as usual in costumatia fusta pana sub cur. Problema a fost alta. Aveam o pereche de chilotei, mi-i amintesc si acum perfect care pe margini aveau o banda transparenta ca aceea de la sutiene. Pe fond de multe alcoale ingerate am coborat pana la baie, unde...in graba si euforie am tras de chiloti fix cat era nevoie sa plezneasca banda aia si eu sa raman in curu gol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu va spun cu ce viteza am urcat io inapoi pe scari sa imi iau geanta de sus si sa anunt lumea ca tre sa plec acasa si habar nu am daca si cati au avut vedere directa la curulescul meu in seara aia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Oricum, m-am lecuit de minijupe de atunci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cat despre remarcile vadit rautacioase la adresa gurii mele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ...nu pot decat sa spun ca probabil aveti dreptate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 8 2008, 01:39 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Ce imi place vremea asta! As sta numa plecata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anjel, macar au avut ce admira (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
|
Apr 8 2008, 01:56 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
mai doare burta de ris... nu stiu care faza e mai tare, dar parca a anjelului cu "expozitia" cu vedere la colivii lipsa!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 8 2008, 01:56 PM
|
|
Musafir |
Super tari fazele (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Angelu, chiar imi fuse dor de veselia ta molipsitoare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si io am patit-o tot cu niste chiloti de genul asta, dar eram in pantaloni ...asa ca nu s-a sesizat. This post has been edited by roxanica10: Apr 8 2008, 01:57 PM |
|
|
|
Apr 8 2008, 01:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Philia... am citit ...as sta numai Aplecata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 02:03 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Albi nuuu..... ca ma doare salele (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 02:13 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
breee, nebune mai sintem! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
auz, aplecata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 8 2008, 02:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu as sta in pat. Nu plecata, ca "plecata" sunt oricum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 02:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Nimphe si Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , faza in sine nasola de hazul celorlalti, dar cand esti in situatia resp. nu-i prea fain.
Am patit si eu o faza la un mom dat pe strada, aveam niste pantaloni subtiri de stofa si niste chiloti cu 2 petice si niste snururi ce legau peticele si un tip din spate ii zicea prietenului lui "Uite ca tipa asta n-are chiloti pe ea", m-au apucat nervii si imi venea sa ma intorc sa-i zic ca am, da' apoi am zis ca n-are rost sa-mi fac de lucru. Unde am lucrat prima oara dupa ce am terminat scoala, aveam un sef tare serios eu ma intelegeam cu el da' colegele mele nu prea il inghiteau. Si ma duc in birou la el ca nus ce vroia sa-mi dea de facut si s-a dus de la birou pana la masa nus ce sa ia eu am dat scaunul mai la o parte ca nus ce imi arata pe calculator si cand sa se intoarca sa se aseze pe scaun, scaunul era mult mai in spate decat pozitia lui si el nu s-a uitat, a dat un fund de terra, pe mine m-a busit rasul si am mai ras vre-o juma de ora dupa aia cu colegul meu de birou la care ii povestisem faza si colac peste pupaza intra seful cand noi ne hlizeam mai tare. A fost de gasca ca nu s-a suparat pe noi a facut si el haz de necaz, da' si acum cand imi aduc aminte ma buseste rasul. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 12:02 AM |
|
|