![]() ![]() |
Apr 8 2008, 03:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
pai da mai. ca sa fie in spiritul discutiei.
io-s nauca.... alerg din stanga in dreapta ca nebuna... nu mai stiu ce mai am de facut si ce nu.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 8 2008, 03:23 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
hahahahaha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Anjelu asta-i ca visu ala de te trezesti in mijlocul bulevardului numai cu camesa pe tine ...nema parte de jos... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (sau numai io am avut visu' asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) |
|
|
|
Apr 8 2008, 05:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Cred ca numai tu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) foarte tareee!!
mai am 10 min si ma uschesc. devine din ce in ce mai sigur zvonul cu deschiderea unei hali in Romania. Astept sa devina certitudine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cum ajung acasa ling o bere.la figurat da? o beau de fapt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| pescarush |
Apr 8 2008, 06:45 PM
|
|
Musafir |
ce distractie pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cleo, nu esti singura. mai am si eu vise de-astea, in care apar goala in societate. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 8 2008, 06:55 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
albinutzo vezi?
nu-s singura! pesca-i mai rau ca mine! io macar am o bluza (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am o lene de zile mari, mi-e si frica sa clipesc. daca adorm? acu mananc niste praji cu ciocolata. cine mai vrea? pe de alta parte am niste nervi, laptoc-ul meu iar face figuri, anul trecut s-a stricat cartea de retea si pt ca era in garantie mi l-au tinut la reparatii 2 luni. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Azi dimineata iar nu ma conecta la internet, desi am conexia in regula la calculatorul celalalt. sper ca nu-i aceeasi chestie de anul trecut. (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif) (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) |
|
|
|
| rozy |
Apr 8 2008, 06:57 PM
|
|
Musafir |
sa va zic minunata mea vizita la dermatolog. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) da...deci am dat o mana de bani(si e abia inceputul) ca sa-mi zica doftora ca e normal sa mai am cosuri ca doar sunt femeie si ovare si hormoni..si nu prea se vindeca ea asa...da' nu-i nik ca am par frumos (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 07:05 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Io numai ce m-am intors de la framantat...adica de la masaj anticelulitic. A fost asa de bineeee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 07:05 PM
|
|
|
sa va zic minunata mea vizita la dermatolog. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) da...deci am dat o mana de bani(si e abia inceputul) ca sa-mi zica doftora ca e normal sa mai am cosuri ca doar sunt femeie si ovare si hormoni..si nu prea se vindeca ea asa...da' nu-i nik ca am par frumos (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) asta seamana cu " dati-mi va rog un pahar cu apa, ca mi-e o foame de nu stiu unde-o sa dorm la noapte" Ce povestesc fetele la acnee ai incercat? dar tratament homeopat? |
|
|
|
Apr 8 2008, 07:09 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Pun filmuletul cu cascada la bar , vad ca merge la mine se vede destul de naspa ca are un delay e de la minunatul asta de rds f..k the traffic scuzati expresia.
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SZRaMct_g98"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/SZRaMct_g98" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object> This post has been edited by misssn7: Apr 8 2008, 07:12 PM |
|
|
|
Apr 8 2008, 07:10 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Cleeeooooo! Ai vreo reteta de gulas de la mama lui de-acasa? Ca ma zapaceste barbata-mou, ca a fo` acu` trei ani in Ungaria cu tot familionu` lui si a mincat o bunatate de gulas... Drpet pentru care mi-a dat ordin sa te intreb daca nu ai tu vreo reteta ocoşă!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 01:30 AM |
|
|