![]() ![]() |
Apr 8 2008, 07:10 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
: (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) M-am cracanat de ras! Vremea frumoasa a adus buna dispozitie la bar!
Salutare tuturor sau 'mnseara! (IMG:style_emoticons/default/cop.gif) |
|
|
|
Apr 8 2008, 07:12 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mnasearaaaaaaa Fanny!
La mine e a doua zi cind fac miscare si merg si o ca tot omu`, pe jos. C red ca am facut un kilometru jumate. Tre` sa fac miscare musai! |
|
|
|
| rozy |
Apr 8 2008, 07:13 PM
|
|
Musafir |
Cleo...am aruncat un ochi si acolo....am incercat anumite chestii....dar mai bine aflu care-i sursa problemelor.....maine ma duc si la gineco sa vad ce-mi fac ovarele
|
|
|
|
Apr 8 2008, 07:14 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Si eu vreau Cleo, am mancat in copilaria mea gulas, eu tot am facut da' nu-mi iese gustul ca ala.
Si eu am fost la aerobic si o tura dus intors cu rolele pana acolo si inapoi. This post has been edited by misssn7: Apr 8 2008, 07:16 PM |
|
|
|
Apr 8 2008, 07:17 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Di scriu diseara ok?
Rozy asa si trebuie, numai sa nu te puna pe un vagon de antibiotice. Mie tratamentele alea de cate 3-6 luni antibiotic mi se par crima si pedeapsa. misss ma uit diseara s-aud si clipocit de cascada din valea noastra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 8 2008, 07:18 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Hasulica mama, cind vrea muschiuletu tau cel fin ! Numa` sa ne-o dai sa ii rasfat papiloasele gustativoase lu` domnu` si stapinu` meu pohtitor de gulas!
|
|
|
|
Apr 8 2008, 07:23 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
muschiu meu vrea diseara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) numai sa selectez putin printre retete ca sa fie aia care trebuie.
|
|
|
|
Apr 8 2008, 07:27 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Numai eu sunt plina de nervi pe un copil de 13 ani care pretinde ca sta pe calculatorul asta sa caute referate de parca eu sunt chioara si nu vad ce cauta ea pe net toata ziua!!!! Numai versuri Copilul de aur si alti manelisti, hi5 si alte tampenii de genul asta! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Si soacra-mea ii mai tine si isonul si cica odorul ei nu intra decat foarte rar! I-am zis eu sa nu se mire ca nu stie fiica-sa sa scrie romaneste, mai ales ca nu a citit vreodata nici macar o poveste! Cica asa le da teme la scoala, un fel de ...Tema: Copiati de pe net referatul cu tema "Caracterizarea lui Nica" si nu conteaza ca 80% dintre copii veti copia aceeasi tampenie de pe net, eu va dau 10 la toti! Poate m-am ramolit eu si am ajuns ca babele alea care tin teorii cu "pe vremea mea...."
|
|
|
|
Apr 8 2008, 07:39 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Daca-i al tau computerul, baga-i o parola. Ii vii de hac mititicii si-o mai trimiti la biblioteca. Si acolo-s calculatoare, apropo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Apr 8 2008, 07:39 PM
|
|
Musafir |
Cleo...am aruncat un ochi si acolo....am incercat anumite chestii....dar mai bine aflu care-i sursa problemelor.....maine ma duc si la gineco sa vad ce-mi fac ovarele Rozy din propria experienta iti spun ca in Galati nu este nici un dermatolog bun. Cel putin cei pe care i-am vizitat eu m-au dezamagit complet, inclusiv renumitul Dr. Tatu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Eu de cand intru pe forumul asta si citesc topicul de la acnee am invatat mult mai multe despre tenul meu si am si mai multe rezultate punand in aplicare sfaturile fetelor. Cu ocazia asta multumesc fetelor de acolo (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 02:19 AM |
|
|