![]() ![]() |
Apr 8 2008, 10:15 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
13? bre, la vremea aia nici nu stiam bine cum se inmultesc porumbeii! ptiu!
|
|
|
|
Apr 8 2008, 10:15 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Yeeey, Kary! Sa ai un zbor linistit si o primire calduroasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La 13 ani bot in bot cu un gagic pe faleza!? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Incredibil ce avanseaza la prostii tineretul! Chiar merita o mustruluiala strasnica. Da, incredibil! Sa nu mai zic ca zi de zi e machiata la scoala! papa rujurile si rimelurile intr-un ritm fantastic! kary, zbor usor! |
|
|
|
Apr 8 2008, 10:16 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Noapte buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
|
Apr 8 2008, 10:37 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Fix asta voiam sa zic si eu: noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Apr 8 2008, 11:06 PM
|
|
Musafir |
Hai ca mi-a luat vreo 4 ore sa citesc paginile asta, cu un ochi in bar, cu unul la meci si seminte, cu pumnii in calculator ca se stricase, subit, conexiunea la net si mi-a facut 1000 de draci, dar i-am dat eu de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Astazi am dat o fuga in Orhideea de una singura, m-am plimbat si am ochit niste chestii, am luat alte chestii si tot asa. Si mi-a placut la nebunie ca a fost soare si frumos! Altheea, ma bucur ca a intrat bestiutza in colimator, daca nu le invata pe copilele astea cineva de bine, in 2-3 ani vin cu burta la gura si isi incep prea devreme viata, cand ar putea sa copilareasca foarte frumos. Asa mi-e teama ca se strica din ce in ce generatiile si mai ales ma gandesc cum o sa-mi educ eu copilul sa aiba aceleasi valori morale cu ale mele cand va fi inconjurat de copiii de acum, care nu stiu pe ce lume traiesc si de a caror educatie nu se ocupa nimeni. E trist, serios (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Apr 8 2008, 11:25 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Lexie, ma sperie si pe mine exact acelasi gind... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Apr 8 2008, 11:34 PM
|
|
Musafir |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Apr 9 2008, 12:29 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) radem noi acum Angel, atunci nu ti-o fi fost prea bine.
Mama, 13 ani?! la varsta aia jucam fotbal in fata blocului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fetele, de nevoie o sa va adaptati, daca aveti copii. Si o sa spuneti des, asa ca mine: nu ma intereseaza ce face ala, ca tu esti copilul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zbor usor, Kary. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si noapte buna |
|
|
|
Apr 9 2008, 07:31 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Greu cu copiii acestia...dar cred ca daca au parinti asa cum trebuie, se rezolva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 07:49 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Hellau! Mi-e inca somn, dar incerc sa ma abtinsi ma tratez cu (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Szi, ca te vad pe aici: la multi ani si sa ai o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 04:29 AM |
|
|