![]() ![]() |
Apr 9 2008, 04:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
daaa si pe la mine!!
auziti mai fetelor? de pastele nostru ma duc din nouin sud la ai mei. io ce ii iau cadou lu al meu? si lu taica-miu? e o grava problema sa stiti. io-s varza la capitolul cadouri |
|
|
|
Apr 9 2008, 05:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Ce fain Szi, asta da' surpriza placuta.
Ooooooooooooaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu ce misto sa castigi o masina la tombola, Roxi norocoasa colega ta. Eu n-am castigat decat un joystick la o prezentare Novell care si acum zace pe dulap ca eu nu prea ma joc mi se pare pierdere de timp, scuze pt cei care sunt fani jocuri. Nici eu nu prea am incredere in tombole si nici in norocul meu asa ca si eu arunc biletele de tombola. |
|
|
|
Apr 9 2008, 05:01 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Ce misto, Szi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Albi, is ai tai oamenii asa ca tu stii mai bine ce preferinte au si mai ales cat poti sa cheltui pentru cadouri. |
|
|
|
Apr 9 2008, 05:08 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
is ai mei nu?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
io cred ca sunt bantuita...de..fantoma pixurilor... am luat pixul de pe birou si a zburat in dreapta... m-am intins dupa el,l-am luat, si a zburat in stanga... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) buhuuuhuuu cu greu l-am stapanit ca sa pot sa scriu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 9 2008, 05:14 PM
|
|
Musafir |
Intr-adevar, misto treba cu castigurile astea...
Eu am castigat o data la loto, cu 5 numere din 6, vreo 240 mili. De valoarea asta am primit o masina Dacia de la ei si diferenta de bani si restul s-au dus pe impozitele pe care si le adjudeca statul. Din pacate masina nu o am, au vandut-o ai mei pentru ca aveam 15-16 ani pe cand am castigat, deci no carnet. Mi-am luat cateva haine si restul banilor au fost investiti in casa, asa ca ai mei imi datoreaza o masina acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Albi, si eu am probleme in luatul cadourilor pt barbati, insa mereu ma orientez catre lucruri practice si care rezista in timp... Camasile, cravatele si vinul sunt deja prea banale... Depinde si de tipul de persoana pt care iei cadou si de gusturi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 05:17 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Tocmai am primit vizita lui Maat la birou. Mi-a adus un buchet imens de flori si un cadou minunat! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) M-a facut praf! Daca era barbat, ma maritam a doua oara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Au murit colegii de invidie! Si femei si barbati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) zile speciale, prietene speciale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) albi (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) n-am mai auzit asa ceva. pixul tremura sau manutza ta? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 05:18 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi, lasa jongleriile cu pixul si uita-te aici poate-ti vine inspiratia Ce si cui facem cadouri?
|
|
|
|
Apr 9 2008, 05:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Lxn apai ar trebui sa mai joci ca ai noroc.
Am castigat si eu la bursa si cand o sa am ceva bani mai multi tot acolo o sa-i investesc, da' n-am castigat ca aveam noroc ci pt. ca am urmarit actiunile vre-o 2 luni si apoi am facut o alegere. Cine are noroc are cine n-are n-are. This post has been edited by misssn7: Apr 9 2008, 05:26 PM |
|
|
|
| rozy |
Apr 9 2008, 05:38 PM
|
|
Musafir |
sunt fericita detinatoare a unor ovare micropolichistice (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ce sa fac cu ele? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
|
Apr 9 2008, 05:44 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
si eu am avut chisturi ovariene pe la 12 13 ani .. nush daca are legatura cu ce ai tu , rozy , dar eu am luat pastile o perioada indelungata de timp si-am scapat de ele , asa stiu eu.
sper sa fii okai si sa nu fie nik grav , du-te la ginecolog ? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 09:42 AM |
|
|