![]() ![]() |
Apr 9 2008, 06:09 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
rozy , nu poti sa ti iei trimitere de la doctorul de familie ? adica merge ?
hai ca o sa fie totul bine , o sa scapi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !! eu cel putin cu bartholonita , maat , desi am avut grija sa indeplinesc fiecare sfat al tau , mi-a mai aparut inca unul in partea cealalta asa ca iarasi trebuie sa ajung cat mai rpd la ginecolog (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) si ma dau si de 3 ori pe zi cu hidrocortizon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ma rog , nu e grav dar .. ma ucide durerea |
|
|
|
Apr 9 2008, 06:10 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Tocmai am primit vizita lui Maat la birou. Mi-a adus un buchet imens de flori si un cadou minunat! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) M-a facut praf! Daca era barbat, ma maritam a doua oara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Au murit colegii de invidie! Si femei si barbati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce frumos, Szimcsi!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Maat, frumoos gest!! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) La multi ani, Szi!! Sa fi foaarte fericita, iubita si sa ai parte de tot ce vrei tu frumos in viata! Si astept mai mult optimism in mesajele tale (cine vorbea..)!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Voi vorbiti serios cu castigurile alea?! wow!! super...Eu nu am castigat niciodata nimic..dar nici nu prea am jucat la ceva! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 9 2008, 06:11 PM |
|
|
|
Apr 9 2008, 06:15 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Afobia, cred ca mai bine mergi la alt doctor. Sa nu te superi pe mine, da` cucoana ta lasa de dorit. Si ar fi trebuit sa se vindece pina acum... nu cred ca ti-a dat cel mai bun tratament...
|
|
|
|
Apr 9 2008, 06:21 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
mama zice ca sa am rabdare ca sa se dea inapoi sa ma dau cu crema aia si in partea cealalta in care a aparut pana mergem la consultatie.maat , i am zis lu maicamea ca nu o fi cea mai buna si sa mergem in alta parte la care ea a zis ceva gen "tu crezi ca am eu timp sa umblu cu tine prin alti doctori?tu nu vezi ca sunt ocupata?!trebuie sa ai rabdare , nu se rezolva asa deodata.lasa-ma cu prostiile , ca femeia asta stii bine cine e si ca e recunoscuta si prin strainatate" in sensul ca are cabinete si in afara si un renume bun etc.
ma rog .. sa vedem ce o sa fac. |
|
|
|
Apr 9 2008, 06:22 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
... no comment... desi imi vine sa comentez, dar nu am caderea, ca e mama ta...
|
|
|
|
Apr 9 2008, 06:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Afobia, cred ca mai bine mergi la alt doctor. Sa nu te superi pe mine, da` cucoana ta lasa de dorit. Si ar fi trebuit sa se vindece pina acum... nu cred ca ti-a dat cel mai bun tratament... Da, si eu cred la fel...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Macar sa incerci si alta parere! Tin minte ca o prietena care avea chisturi, o doctora tot insista ca trebuie sa se opereze, ca nu are ce sa faca altceva, altul i-a prescris Diane cred si in timp s-a retras chistul. Ce ti-e si cu doctorii astia! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Rozy, imi pare rau...Vezi ca exista si un topic pe tema asta, daca tin eu bine minte, poate mai afli ceva din experienta fetelor.. This post has been edited by sweet_girl: Apr 9 2008, 06:25 PM |
|
|
|
Apr 9 2008, 06:25 PM
|
|
|
sweet, doctorita nu i-a dat nici macar niste sfaturi de igiena absolut obligatorii in caz de infectii in zona genitala si la barbati si la femei... sincer, io as fi luat-o la palme! bine ca era preocupata de starea himenului fetei, da` sa ii spuna ce are copila de facut, neam! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
Apr 9 2008, 06:38 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) maat , nu te contrazic.
sweeet sweeeeeeetie muah muah muah!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) iubita mea!!! mai sweet, daca tot te prind , zi mi si mie ce mai faci ca mi-a fost dor de tine , mie din prima mi s-a pus pata pe tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) super-missed u! |
|
|
|
Apr 9 2008, 06:49 PM
|
|
|
Afobia, si eu sunt de acord cu Maat..Sa te uiti si pe topicul nostru cu recomandari ginecologi buni, poate gasesti ceva bun si de incredere. Ehh well, si poti sa te duci si fara mama ta, esti fata mare! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Ce sa fac..supravietuiesc si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ma mai vait pe aici cand am probleme, le mai stresez pe fete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , deja cred ca s-au obisnuit cu eu cea stresanta! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si eu te-am missuit!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 07:00 PM
|
|
|
sweet , zi mi cum decurge tratamentul! ai citit in leg cu ce am zis despre peelinguri ? ce mai face sexosu de costas ?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 11:43 AM |
|
|