![]() ![]() |
| kalua |
Apr 13 2007, 09:50 PM
|
|
Musafir |
fanta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Gandeste-te ca se putea si mai rau: sa fi avut un atac de apoplexie sau asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
forte, bine ca-mi spui! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Macar la vreo doi sa le fac vant atunci (unul lui soacra-mea si unul lui maica-mea (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ). |
|
|
|
Apr 14 2007, 08:06 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata!
Fantasy, si ai mei imi fac la fel, nu ma anunta de problemele de acasa ca sa nu ma ingrijorez, auzi! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa am patiti cand a murit bunicul meu, am aflat dupa o luna ca cica eram in sesiune. Cand s-a operat mama de fibrom am aflat tot dupa o luna. La fel cand mi-a murit papagalul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azi sunt la munca, deci am o stare de cacao. Aseara m-am culcat tarziu ca a fost nebunie cu termopanele. Si inca nu am terminat. E dezastru in casa. |
|
|
|
| angeldust |
Apr 14 2007, 08:32 AM
|
|
Musafir |
Se pare ca e o chestie general valabila. Credeam ca doar ai mei fac asa. Bunica-mea a facut infarct acum o luna, acum e ceva mai bine, am fost sa o vad inainte de Pasti si m-a enervat ca cica ea a vrut sa moara dar nu a vrut D-zeu sa o ia, asa mi-a zis (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Lasa Fanta, o sa fie...cumva (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Vorba lu buna-miu fie iertat, "niciodata n-o fost sa nu fie oarecum" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Apr 14 2007, 09:18 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata!
Fetelor imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szi si sambata mai?! Sper ca pentru asta te platesc mai mult ca in partea cealalta! Moni, unde ai fugit iarasi? Cum a fost? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 14 2007, 10:06 AM
|
|
Musafir |
'neata!
Sa afli dupa o luna ca ti-a murit bunicul sau bunica mi se pare exagerat, dar in cazul fantei , ca nu i-au spus parintii dimineata ce s-a intamplat mi se pare normal. Ar fi putut face ceva? Nu! Atunci de ce sa innebuneasca pe scaun la serviciu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Fanta, ai noutati despre mamaie? Eu acum chiar ca ma duc sa-mi iau flori pentru balcon. Cafeaua mi-am baut-o, dus am facut, mai trebuie sa ma imbrac si (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
|
Apr 14 2007, 10:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
BG, te rog sa nu razi de mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sunt platita de 2 ori mai putin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
| divi2007 |
Apr 14 2007, 10:10 AM
|
|
Musafir |
la fel si la mine in familie nu se prea decat cand e mort doamne fereste inainte stii doar ca e putin bolnav da ii trece, ii doresc multa sanatate fantasy
apropo de papagal cand am fost in vacanta din greseala mama i-a prins coada in usa si a ramas fara pene , vin acasa dupa o saptamana papagalul fara coada zic ce s -a intamplat (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) "e nu stiu cred ca naparleste" zice mama, eu de acolo pai stiu ca mai naparlesc papagali dar cu tot cu coada, (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dupa cateva luni abia am aflat . |
|
|
|
Apr 14 2007, 11:13 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Divi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Szi e chiar nedreapta treaba asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Apr 14 2007, 12:20 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Neata!
Am vb aseara cu mamaie la telefon si era mai bine....piciorul e luxat si nu poate sa mearga,e la pat.Pe mien ma ingrijoreaza mai mult motivul pt care a lesinat,care deocamdata e necunoscut.Ea de obicei sta singura acum a fost un noroc ca era matusa mea in vizita la ea toata saptamana.Ma gandesc cand o sa fie iar singura daca se intampla iar? Am fost la biserica si am aprins o lumanare,Doamne ajuta sa fie toate bune de acum incolo!..Desi toata lumea imi spune ca trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa se intample mai devreme sau mai tarziu..dar prefer cat mai tarziu.Acum pur si simplu nu sunt capabila sa suport macar gandul asta! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Apr 14 2007, 01:17 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Fanta, nicidata nu vom fi pregatiti sa induram gindul ca cei dragi imbatrinesc, se imbolnavesc si in cele din urma ne parasesc. Desi e cursul firesc al vietii, nu putem accepta gindurile acestea. Asa cum, la 20-25 de ani nu putem crede ca nu vom fi tineri si in putere o vesnicie... Multa sanatate mamaitei tale. Sa o tina Cel de Sus si sa se faca sanatoasa...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 01:22 PM |
|
|