IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1621 1622 1623 1624 1625 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Apr 9 2008, 08:08 PM
Post #16221

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pqai spune-mi ce vrei sa ii zici in greceste lu nenea si te invata fata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Apr 9 2008, 08:15 PM
Post #16222

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ahh..pai eu ma gandeam ca imi dai tu lectii de viata, mot a mot! Deja ma pregatisem psihic sa asimilez toata informatia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 9 2008, 08:16 PM
Post #16223

Musafir

Dragutelor, dar vad c-ati 'tesut' de zor astazi pe la bar.
Maat, am si eu un coleg Costas N, dar e din Athena. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Afobia, mie-mi statea cam demult pe limba o vorba 'de bine' de 'ginecoloaga' ta. Deci pana la urma chiar ai barholinita? Vezi ca e musai s-o tratezi.
Rozy, nu te ingrijora. Eu nu prea am incredere in astia care fac ecografie...mi s-a intamplat sa spuna si chestii aiurea. Cand a vazut dna doctor a mea ce prostii scrisese aia pe foaie, a ramas perplexa. Zicea ca daca s-ar fi luat dupa aia, mai aveam doar cateva zile de trait.
Fff frumos gestul tau Di pentru Szi. Esti omul surprizelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Apr 9 2008, 08:20 PM
Post #16224

V.I.P.

QUOTE(roxanica10 @ Apr 9 2008, 09:16 PM) *
Dragutelor, dar vad c-ati 'tesut' de zor astazi pe la bar.

Pai da, pentru ca am venit eu sa dinamizez atmosfera! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Debordez de modestie, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) glumesc.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Apropo de tesutul sau crosetatul pe care ni-l recomanda Fanny pe alt topic! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 9 2008, 08:21 PM

+Quote Post
roxanica10
post Apr 9 2008, 08:22 PM
Post #16225

Musafir

Mai Sweet, ma bucur c-ai 'aparut' in peisaj. Chiar imi fuse dor de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Remarc o buna dispozitie...s-au mai calmat treburile pe acolo pe la tine?

+Quote Post
Cindy
post Apr 9 2008, 08:34 PM
Post #16226

V.I.P.

Nu chiar..Azi m-a amenintat sefa ca ma da afara ca am enervat-o la niste faze (raspunsurile mele, probabil si tonul), cu colegii ma inteleg minunat, dar cui ii mai pasa? In mod sigur gresesc si eu, dar nu e vina mea ca e ea atat de dezorganizata. Sa-i fie de bine alaturi de sotul ei infidel!
In rest sunt bine si planuiesc niste distractii pentru weekend compensatie..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Toate bune, nu..? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ahh Roxi, tot uitam sa iti spun ca e foarte misto noua poza cu voi de la avatar..care nu mai e de fapt chiar atat de noua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pari si mult mai slabuta in ea, decat in precedenta.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si radianta..vezi daca zambesti?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 9 2008, 08:40 PM

+Quote Post
lxn
post Apr 9 2008, 08:35 PM
Post #16227

Musafir

Suitie, se pare ca ceva a reusit sa te inveseleasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mesiu docteur, n'est pas? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Afobia, si eu iti recomand sa faci o vizita la un alt medic ginecolog, nu are de ce sa stie mama ta, mergi la o clinica privata sau unde crezi tu ca-i ok si mai ai parerea unui medic. Mi s-a parut chiar aiurea preocuparea ei pentru ce nu trebuia, in loc sa te consulte si sa-ti dea un tratament eficient!

Ma uit la carcotasi, funny reporterii astia, ce de-au zbarcit cuvintele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Presedintele Basescu a aterizat cu nava spatiala..." (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
"Dacia Muioveni" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
"Veterinarii Rolling Stones..." (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
afobia
post Apr 9 2008, 08:39 PM
Post #16228

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

fetelor , mie mi-e frica sa ma duc la alt ginecolog.serios de nu!daca imi fac cine stie ce , sa mi bage cine stie ce pe acolo mie mi-e frica f frica.

sa va zic vestea mortala ? maica-mea se muta cu taica-meu intr un apartament si eu cu sora si fratele vom ramane singuri cu bunicii ptr k mama a spus ceva de genul "e vremea mea acum.am facut copii mari acum va descurcati singuri am si eu nevoile mele." ati mai pomenit asa ceva ?

edit : cu bunica si cu menajera

+Quote Post
Diana.
post Apr 9 2008, 08:41 PM
Post #16229

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ia uitati-va aici:
Domeniul Pizza.com, vândut cu 2,6 milioane de dolari

Chris Clark, cel care a avut inspiraţia să înregistreze domeniul Pizza.com, în urmă cu peste 20 de ani, a acceptat să îl vândă contra sumei de 2,6 milioane de dolari.

Potrivit celor de la Baltimore Sun, Chris Clark a răscumpărat numele în 1994, în speranţa că domeniul îl va ajuta să semneze un contract cu o companie de pizza. Dar şase ani mai târziu şi-a vândut firma de consultanţă, continuând să plătească taxa lunară de 20 de dolari pentru păstrarea domeniului.

Însă când a aflat că în 2006 o companie din Rusia a plătit 3 milioane de dolari pentru Vodka.com, a decis să îşi scoată domeniul la licitaţie. Clark a apelat la Sedo.com pentru a-l ajuta să vândă domeniul. Licitaţia a început de la 100 de dolari, dar în două zile a ajuns la două milioane de dolari.

„Domeniile generice sunt foarte căutate, mai ales cele care fac referire la o întreagă industrie”, a spus Jeremiah Johnston, Chief Operating Officer la Sedo, citat de Baltimore Sun. Sedo.com a refuzat să dezvăluie identitatea noului proprietar al domeniului Pizza.com.

Chris Clark, care deţine acum Minestream Software Corp., o companie care vinde produse de protecţie pe internet, a spus că nu ştie ce va face cu banii. Are doar un singur regret: „În 1994, ai fi putut să îţi înregistrezi orice. Din păcate, mă gândesc la acest lucru abia acum”.

-----
NO FURTHER COMMENTS!

+Quote Post
afobia
post Apr 9 2008, 08:44 PM
Post #16230

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

iar in vacanta asta , ai mei vor sa mearga in palestina iar eu sub nici o forma nu vreau sa merg si le am zis o ca nu au cum sa ma oblige si nu vreau sa ma duc , mie mi-e frica , voi nu stiti cum e la arabi , daca sa spunem familia lu tata vor sa ma opreasca acolo , nimeni nu are ce sa faca , e ca la tigani , cine se baga intre tigani?

si in al doilea rand , si acum imi aduc aminte de cand eram mica si radeau prichindeii aia mici de veri/verisoare "hehe , tu o sa te casatoresti cu amir cand o sa fii mare" , la ei se casatoresc in familii , nu de multe ori cand eram mica mi s-a spus ca o sa ma casatoresc cu VERISORUL MEU PRIMAR AMIR!

doamne , mi-e sila !! in nici un caz , nu nu nu , nu ma duc acolo nici de - ar fi sa ma omoare !!

oups , mi-am sters numele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) omg

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1621 1622 1623 1624 1625 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th December 2025 - 02:55 PM