![]() ![]() |
Apr 9 2008, 08:44 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
uaaaat? cum cu verisoru` primar? sa faci copchii bulibasiti genetic? is pe craca lor?
|
|
|
|
Apr 9 2008, 08:45 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
la noi cica asa e normal.
|
|
|
|
Apr 9 2008, 08:46 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
...nu-i normal! medical vorbind numai si NU e normal! aveti adn uri asemanatoare, ce pana mea de indian Cherokee!
|
|
|
|
Apr 9 2008, 08:48 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
maat , stiu , am si vazut poze cu ei ca am mai vb cu ei pe net , sunt .. ciudati.dar asa a fost si va fi mereu..
si tata trebuia sa se insoare cu o verisoara primara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu prea e de ras , dar .. ma bucur ca am restante , am si eu o scuza ca de ce nu merg acolo. |
|
|
|
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Afobia, off imi pare rau..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar daca tu nu vrei, in mod sigur nu pot sa te oblige! Si trebuie sa inteleaga ca fericirea ta si tu sunteti pe primul plan si trebuie sa ai liberatatea de a face propriile alegeri, bune sau rele!
Aiurea ca s-au mutat..poate au niste probleme si au nevoie sa stea o perioada singuri sa le rezolve? Cu bunica cum te intelegi? Asta ce ar insemna ca o sa ai mai multa libertate sau dimpotriva? Cu partea cu ginecologul, te inteleg..dar trebuie sa gasesti pe cineva in care sa ai incredere..si mai competent! |
|
|
|
| roxanica10 |
|
|
Musafir |
Maat, super afacere a facut nenea ala. Aveam si eu un amic care cumparase nokia.com si astepta oferte. Nu stiu ce s-a mai intamplat intre timp.
Afobia, parca suntem in 'Clona'....ce-i aia sa-ti aranjeze parintii casatoria? Stiu ca la ei asa e traditia, dar tu locuiesti in alta tara, unde sunt alte chestii normale. Mama ta n-are nici un cuvant de spus? |
|
|
|
Apr 9 2008, 08:51 PM
|
|
|
ca sa nu mai spun ce indoctrinati sunt .. doamne , am vb cu ei pe net , prima intrebare a fost daca mai sunt virgina , a doua daca fumez si beau , a treia daca port val , a patra daca am prieten si a cincea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand o sa ma casatoresc ?!
sweet , inca nu s-au mutat , ma inteleg cu bunicutza , e de treaba , ii cam place insa sa bea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) which is not really enjoyable sometimes (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca vb numa de barbati cand o apuca roxanica10 , mama ?!?!?! mama a simtit mereu ca n-ar fi trebuit sa faca copii si nu stie cum sa scape de noi mai repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 9 2008, 08:54 PM
|
|
Musafir |
Omg! Sub nici o forma sa nu pleci, nu nu nu... Ca sa scapi, poti spune ca vrei sa faci niste cursuri in domeniul tau pe perioada verii, sa capeti cunostinte si informatii noi, nu stiu, zic si eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Inca una tare la carcotasi: "am venit sa se faca caz in aceasta lumina" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) edit: S-ar putea sa fiu mai intarziata cu raspunsurile pentru ca merge greu netul wireless aici si pana apuc eu sa citesc si sa postez, voi deja ati mai scris 5 posturi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa ca sa nu va speriati daca i look like a retard, i'm not (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 9 2008, 08:56 PM
|
|
Musafir |
Afobia, ai un stil de a scrie, ca mor de ras...lasand la o parte tragicul situatiei. Iti inteleg problemele si sper ca fiecare de la tine din familie sa primeasca ceea ce merita si ceea ce-si doreste.
Si io ma uit la carcoatasi Lxn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
|
Apr 9 2008, 08:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
sweet , inca nu s-au mutat , ma inteleg cu bunicutza , e de treaba , ii cam place insa sa bea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) which is not really enjoyable sometimes (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca vb numa de barbati cand o apuca Pe bune?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si ce zice de barbati? O fi avand si ea nevoi, saraca! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca sa nu mai spun ce indoctrinati sunt .. doamne , am vb cu ei pe net , prima intrebare a fost daca mai sunt virgina , a doua daca fumez si beau , a treia daca port val , a patra daca am prieten si a cincea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand o sa ma casatoresc ?! Hmm..groaznic..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cand o sa te casatoresti, de parca ai zilele numarate si o sa ramai fata batrana daca nu-ti pui acum pirostriile.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 04:04 PM |
|
|