![]() ![]() |
Apr 9 2008, 10:26 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
... no comment!
Acum 20-30 de ani o femeie nu prea avea cum sa se impuna si sa cistige cel putin la fel de bine ca un barbat. Acum insa putem sa fim MAI BUNE decit barbatii si nu vad de ce SA NU FACEM ASTA! |
|
|
|
| lxn |
Apr 9 2008, 10:28 PM
|
|
Musafir |
Fanny si Maat, va dau dreptate! Asa este si viata mea de cuplu, se bazeaza pe armonie, intelegere, ajutor reciproc si comunicare foarte multa! S-a intamplat de multe ori sa platim jumi-juma, cand el a avut perioade financiare mai proaste, s-a intamplat sa platesc eu pentru ca asa a vrut sufletul meu la ora aia, fara motiv, s-a intamplat sa primesc cadouri fara motiv, dar mereu, MEREU am primit afectiune, cuvinte frumoase si iubire multa, si asta depaseste orice bancnota pentru mine. La ce-mi foloseste o floare daca nu e daruita cu suflet, ci numai din obligatie? La ce-mi trebuie sa ma duca/aduca mereu cu masina daca nu ma asculta cand am nevoie de el cu adevarat, daca nu am cu cine discuta despre ce ma doare fara sa-l inoportunez de la vreo intalnire cu baietii?
Da, si mama isi doreste pentru mine ce-i mai bun, si ea mi-a spus ca imi pot gasi pe cineva cu o situatie materiala f buna, dar am vazut singura ca NU situatia aia e totul, ca poti sa ai bani cacalau, daca nu e suflet si nu e iubirea aia de-ti face zilnici primavara in stomac, tot degeaba! Afobia, ai sa vezi singurica, in momentul in care te vei indragosti cu adevarat de cineva, ca nu o sa-ti pese daca platiti jumate jumate sau daca mai mergi si tu o data cu autobuzul pentru ca el se simte rau sau are foarte multa treaba. In plus, asa cum a spus si Maat, si asa cum gandesc si eu, primul tau scop in privinta partii materiale este sa te realizezi singura, sa stii ce ai in cap si sa stii cat valorezi si sa te valorifici, sa-ti faci ceva al tau, pentru ca barbati sunt, iubire poate fi, dar nu-ti da nimeni NICIODATA un cartonas pe care scrie "Forever"... asa ca e bine sa ai mereu ceva al tau, sa fie ca o potecuta pe care poti sa fugi in clipa in care nu mai exista o alta varianta... |
|
|
|
Apr 9 2008, 10:31 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
... Foarte frumos ai scris, lexie, il prelucrez si il pun pe site!
...sau daca vrei poti sa o faci tu, cu mina ta! |
|
|
|
Apr 9 2008, 10:32 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Femeile care dau asemenea sfaturi isi merita soarta de muieri frustrate, Lost. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cum spune si Diana, traim intr-o perioada in care ne facem singurei soarta, nu ne impune nimeni sa mergem la scoala cutare sa muncim la locul cutare si nici angajatorii nu mai platesc conform unei grile standard... decat la stat. Avem creieri, avem maini, avem capacitate de invatare si putere de munca. Nu stam in barbati sa ne aduca bani acasa, sa putem sa ne cumparam o fusta sau un pepsi. |
|
|
|
Apr 9 2008, 10:34 PM
|
|
|
... acum ca sa glumim, voi stiti ce sint alea FSB-uri?
Fonduri Fara Stirea Barbatului! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 9 2008, 10:40 PM
|
|
Musafir |
... acum ca sa glumim, voi stiti ce sint alea FSB-uri? Fonduri Fara Stirea Barbatului! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aici sunt total de acord cu tine, trebuie sa existe e un must have (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) credeti ca ei nu au |
|
|
|
Apr 9 2008, 10:41 PM
|
|
|
..Sincer, al meu nu cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
...Insa al meu e o exceptie de la regula, taica-miu stiu sigur ca avea si inca mai are (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 10:43 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Astea`s FSNuri...fara stirea nevestei...Si taica`meu are.
La generatia mea nu prins moda... inca. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| rozy |
Apr 9 2008, 10:44 PM
|
|
Musafir |
aaa....deviez un pic de la subiect....cand i-am zis iubitului de problemele mele medicale ...nu a zis decat :"asa...aha...si?" iar cand i-am zis colegului....a dat search pe google ca sa vada ce am (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Apr 9 2008, 10:44 PM
|
|
Musafir |
Maat, multumesc, ma luasi prin surprindere, nici nu ma gandeam ca scriu un articol fara sa vreau (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ai un pic de prelucrat la el ca mi-au scapat niste cuvinte nepotrivite pe acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
FSB (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) foarte tare! Eu nu am un fsb... inca pentru ca nu's maritata, iar cand voi fi, nu cred ca va fi cazul, sincer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) But never say never (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rozy, o dovada in plus ca "prietenul" merita o (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) si apoi (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ... cat despre coleg, asa da! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 06:49 PM |
|
|