![]() ![]() |
Apr 9 2008, 11:41 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
bona sera, bona sera e-donne!
fantazi ce faci mujer? bantui prin bar ...nu ti-e dor de mine deloc. a fost meciul sau va urma? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 11:48 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
domle nu stiu de fanta, da mie mi-o fo dor de tine! asa si sa stii ca din cauza ta am dat ordin sa se puna si horoscopu saptaminal si sa nu dea zbenga sa nu il updateze in fiecare luni! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) adica daca ai sa sughiti lunea, macar s astii de unde ti se trage... de la aia de tre sa puna horoscopu` pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
...asa si sa o intreb pe fanta ceva Fanta, io am o idee (daunt asc uai!) ca tu esti rioscata! zi-mi de am mincat bureti nebuni! |
|
|
|
Apr 9 2008, 11:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Si eu, Maat? Ia zi cum sunt! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca tot ai inceput cu Fanta, sa iti testez capacitatile parapsihice pana la final! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu tot continui sa ma bag pe aici in seama..se observa, nu? Sau nu sunt destul de evidenta?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 9 2008, 11:52 PM |
|
|
|
Apr 9 2008, 11:52 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
diiiiiii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce onoare bre! acuma nah...iti zic: cu cateva luni in urma la tine pe site cautam horoscopul prima data si cand vedeam ca nu e updatat asa ma ofticam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 9 2008, 11:54 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da Di ai o idee buna, sunt roscata, de fapt o nuanta pe acolo..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,nu m-am mai vopsit de la Craciun asa ca acum..
Da fecina, fusei la meci, imi facu o groaza de nervi, am ajuns acasa am halit un pic si acum citeam ce s-a mai scris acum pe aici. Sunt constienta ca ar trebui sa dorm ca maine iar stau 11-12 ore la munca dar n-am stare. |
|
|
|
Apr 9 2008, 11:57 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
ce meci? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ah, am uitat sa dau buna seara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 11:57 PM
|
|
|
si eu ar trebui sa ma duc la somn IMPUS! ca maine trebuie sa fiu fresco la ora 10. dar mai stau vreo 5 minutele asa (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
|
Apr 9 2008, 11:59 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
bon... la suitie zic... saten cu suvite mai deschise... asa, ca de soare nu suvite de coafor... asa... si tre sa aibe ochi verzi-aurii asa... ia zi-i! a zis bine gloaba mea de cristal sau tre sa ma reprofilez?
berbecut, for iu end aunli, de-acu o sa fie updatat! asa! ce meci fanta>? daca nu as fi vazut-o pe chinte in poza si nu as fi stiut ca e blonda ca mine m-as fi riscat sa zic ca de fapt e bruneta... sau macar ca i-ar fi placut sa fie... gata bag gloaba la repaus ca o ia razna! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 11:59 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Dinamo-Pandurii Chinte.. Desi nu par io sunt din aia care se duce la fiecare meci pe stadion si sta cu baietii in galerie.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 10 2008, 12:02 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
bingo, mi-ar fi placut sa fiu bruneta, dar numai asa de proba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
mai stau un pic pe aici pana termina masina de spalat rufele ca si asa cred ca vecinii de sub mine nu dorm deloc, a luat-o un pic din loc la prima centrifugare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 08:45 PM |
|
|