IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 162 163 164 165 166 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Apr 14 2007, 05:51 PM
Post #1631

Musafir

Multa sanatate bunicii fanta! Nici eu nu ma pot obisnui cu gandul ca bunicii mei imbatranesc. Ii iubesc enorm, m-au crescut o perioada buna si-i vreau langa mine pe tot parcursul vietii mele. Sunt norocoasa totusi ca ei nu au varsta atat de inaintata, au amandoi 71 de ani si muncesc ca la tinerete, dar nu cu acelasi spor.

Eu azi dimineata am reusit sa-mi gasesc mastercardul si camera photo. Am luat cu rabdare vreo cativa saci la rand si-am cautat. Le-am gasit pe ambele in al 5-lea...hai c-am avut noroc. Cred ca am vreo 40 de saci nedesfacuti care zac intr-un dormitor. Majoritatea sunt cu haine, dar sunt altii si cu diverse tampenii pe care le tine omul in casa.

M-am trezit c-o iritatie pe fata de toata frumusetea...cred ca de la planurile pentru vacanta in Tenerife mi se trage. Al meu se gandeste c-o sa ne inglobam in datorii, iar mie nu-mi pasa, atata timp cat stiu c-o sa am un concediu minunat. Banii se fac...si se duc...dar macar raman cu amintirea locurilor.

La pranz am fost la aerobic, apoi la cumparaturi de alimente, am dormit un pic si-acum vreau sa intru-n bucatarie.

O sambata placuta in continuare fetelor!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2007, 07:00 PM
Post #1632

Musafir

Fanta, ar fi foarte bine daca ati afla cauza lesinului. Oricum sa-i spui sa stea la pat cat mai mult cu piciorul luxat, la cei mai in varsta nu se vindeca asa usor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sanatate multa!

Roxanica, vreti sa faceti datorii ca sa va duceti in concediu? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nici eu nu-s de acord cu asa ceva. Si-s mare amatoare de concedii facute cine stie pe unde.

+Quote Post
fortelady
post Apr 14 2007, 07:10 PM
Post #1633

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fantasy, bunica ta poate a avut o fluctuatie de tensiune, la varsta lor e destul de normal asa ceva. nush ce sa zic, ... doar multa sanatate!
eu nu prea inteleg dragostea nepot-bunic pt ca eu nu am avut o relatie apropiata cu bunicii mei (de fapt, nu sunt sigura ca am avut o relatie cu bunicii mei, materni si paterni); dar ma gandesc cum s-ar intelege copiii mei cu mama si cred ca am o imagine despre cum ar trebui sa fie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu am terminat de gradinarit, mai am de spalat geamurile, baia si mochetele dar o sa fac maine asta, acum mai stau pe net, mai citesc putin si mai am ceva de lucru pt luni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 15 2007, 08:13 AM
Post #1634

Musafir

Kalua, datoriile le-am face la ai mei, ca ei ne-ar da bani imprumut. Si asa suntem la ei datori, ca ne-au ajutat la renovare si redecorare cu bani. Stiu ca la anul n-as mai putea face acelasi lucru pentru ca avem un bebe in plan si probabil pentru vreo 3 ani...nu o sa ne mai permitem sa ne plimbam de colo-colo. Si cand mi se pune mie pata...e mai greu sa ma abtin, mai am putin si l-am convins si pe al meu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

Am ceva treburi de rezolvat si azi si sunt la momentul in care-mi fac planul de atac. Afara-i tare frumos.

+Quote Post
fortelady
post Apr 15 2007, 09:37 AM
Post #1635

Musafir

neatzaaaaaa! nimeni la cafea?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Apr 15 2007, 10:38 AM
Post #1636

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 15 2007, 11:16 AM
Post #1637

Musafir

Io sunt cu cafeaua si tigara in bot, la datorie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am o durere de caaaaap... fuk...cred ca am iar ceva probleme cu coloana ca ma doare doar ceafa in spate. Sau o fi tensiunea naiba mai stie.

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2007, 11:45 AM
Post #1638

Musafir

Si eu precum angelu', minus durerea de capatana.
Aseara am terminat cu florile pe balcon, muscatele cumparate mi-au ajuns fix pentru jumatate din jardiniere. Asa ca jumatate de balcon e chel! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 15 2007, 11:56 AM
Post #1639

Musafir

Mie nu imi place sa ingrijesc flori si sa gradinaresc dar vreau o gradina ohh so much (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Defapt vreau o casa, cu gradina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cer prea mult de la viata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2007, 12:08 PM
Post #1640

Musafir

Si eu vreau gradina cu casa aferenta, dar nu-mi da nimeni. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si cum prefer sa ma vantur prin lume in loc sa strang banii la ciorap pentru casa si n-am neamuri bogate de la care as putea mosteni asa ceva, va ramane la stadiul de dorinta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Angel, doar exista gradinari. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

roxanica, asa mai merge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar sa stii ca poti sa faci concedii pe nu stiu unde si cu copil. Zborul sa nu fie foarte lung, dar in rest nu e nici o problema. Fiica-mea a zburat prima data la doua luni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 162 163 164 165 166 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 01:06 PM