IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1631 1632 1633 1634 1635 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Apr 10 2008, 12:41 AM
Post #16321

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

si venim si noi sa te ajutam la amenajare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

gata, eu am intins rufele, ma bag la somn ca si asa o sa mai stau cu ochii pe pereti o ora pana voi adormi. noapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 10 2008, 12:56 AM
Post #16322

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

noapte buna, chinte!

+Quote Post
3A
post Apr 10 2008, 01:01 AM
Post #16323

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-ai prins, Di, dar mi-a luat ceva vreme sa citesc tot ce ati pove pe aici.

Afobia: ai mare grija cu regulile alea...Tu esti intr-o extrema si aia nu e bine. Nu zice nimeni sa nu-ti ofere din cand in cand o masa sau mai stiu eu ce, dar gandeste-te cum ar fi sa fie prietenul tau de ani si ani de zile, ar cam suna a "intretinere"
Si conteaza muuult mai mult alte calitati.
Asa ca eu zic sa nu renunti cu totul la reguli ca atunci ai fi in extrema cealalta, doar sa le mai ameliorezi nitel.

Rozy: no, cu rabdare fiecare isi arata fata, dar noroc cu colegul ca ai reusit sa le vezi la rece. Chiar daca ti-o fi mai greutz desprinderea, se simte ca deja ai cam luat hotararea, ceea ce e super!!

Roxi: mamama, ce fain cu masinutzele alea castigate!!

Fanta: eu am jucat fotbal pana in clasa a 12, si asa fericita am fost aici, ca avandu-l pe fi-miu am mai tras cateva meciuri ca scuza: meci cu copii si parinti.
La meciuri pe stadion nu am fost, dar ce galerie le mai faceam la cei din liceu...eu eram shefa!! aveam o gura mare de ma stiau toti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Di, ce fain! esti plina de surprize! esti o sufletista ce sa mai!

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 10 2008, 01:38 AM
Post #16324

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Rozy de la mine din avion se auzea mai de demult scartzaiala din relatia cu prietenul.
Pune in balanta plusurile si minusurile si pt unul si pt celalalt si trage linia si-apoi concluzia.

Afobia m-ai cam ingrozit in seara asta cu povestile tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Insa exista si circumstantele atenuante pt cateva dintre concluziile tale
Hai sa mai adaug sau intaresc spusele fetelor.
E okay sa fii materialista, dar nu in felul in care iti prezinti tu viziunea/fobia. Esti la o extrema in care pana la urma numai tu ai de pierdut. La varsta asta te mai schimbi, stai linistita, si-nca cum!! totul e sa nu porti ochelari de cal.
Nici eu, la varsta mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) n-as accepta un barbat care nu e implinit dpdv al carierei. S-ar bate cap in cap calitatile pe care le caut intr-un barbat: cinstit, muncitor si cu simtul umorului la cote himalayene. Ce sa fac cu un barbat care-si taraste zilele pt ca nu-i in stare sa-si castige painea si aduna inevitabile frustrari care ghici in capul cui s-ar varsa?

Trebuie sa tinzi cat mai sus, dar nu-ti face un tzel din a gasi un barbat bogat care sa-ti satisfaca poftele. Pt. ca mofturoasele, oricat de fermecatoare ar fi ca aspect fizic, la un moment dat devin obositoare si ca atare dispensabile. Fara gres! Relatiile tale ar fi un soi de troc, tu oferi sex si dragalasenie si primesti chestii materiale care ai impresia ca te fericesc.
S-ar putea ca printre alintarile astea ale tale sa te indragostesti si s-ar putea sa te arzi usturator in propria-ti atitudine.
E okay sa ai standardele tale dar nu le bate in cuie pt ca astea de acum sint gresite, sint extreme si pe termen lung o sa te transforme intr-o persoana superficiala si ca atare, plictisitoare.

ce preferi? o femeie suficient de inteligenta care sa-si ajusteze fara dificultate gradul de dragalasenie sau una frumoasa si goala pe dinautru? tzelul tau trebuie sa fii tu insuti, cladeste-ti independenta cu preocupari normale unei fete de varsta ta, si-apoi ai sa stergi treptat aburii prin care privesti acum.

te-am pupat

+Quote Post
Fanny
post Apr 10 2008, 06:57 AM
Post #16325

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Uau, ati fost neobosite pana la orele mici din noapte.Nu-i de mirare ca acum dormiti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Neata tuturor!

+Quote Post
Philia
post Apr 10 2008, 07:09 AM
Post #16326

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!
Nici nu am apucat sa citesc cat ati ciripit asta-noapte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu vreau soare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 10 2008, 07:14 AM
Post #16327

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu vreau sucuri naturale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Philia
post Apr 10 2008, 07:17 AM
Post #16328

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu as vrea pizza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 10 2008, 07:33 AM
Post #16329

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Sa aveti o zi buna!

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 10 2008, 08:09 AM
Post #16330

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Moaaa, cat ati palavragit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu raportez o durere de cap crancena. Parca m-a lovit tramvaiul !

Maat! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1631 1632 1633 1634 1635 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 12:55 AM