![]() ![]() |
Apr 10 2008, 12:41 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
si venim si noi sa te ajutam la amenajare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
gata, eu am intins rufele, ma bag la somn ca si asa o sa mai stau cu ochii pe pereti o ora pana voi adormi. noapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 12:56 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
noapte buna, chinte!
|
|
|
|
Apr 10 2008, 01:01 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-ai prins, Di, dar mi-a luat ceva vreme sa citesc tot ce ati pove pe aici.
Afobia: ai mare grija cu regulile alea...Tu esti intr-o extrema si aia nu e bine. Nu zice nimeni sa nu-ti ofere din cand in cand o masa sau mai stiu eu ce, dar gandeste-te cum ar fi sa fie prietenul tau de ani si ani de zile, ar cam suna a "intretinere" Si conteaza muuult mai mult alte calitati. Asa ca eu zic sa nu renunti cu totul la reguli ca atunci ai fi in extrema cealalta, doar sa le mai ameliorezi nitel. Rozy: no, cu rabdare fiecare isi arata fata, dar noroc cu colegul ca ai reusit sa le vezi la rece. Chiar daca ti-o fi mai greutz desprinderea, se simte ca deja ai cam luat hotararea, ceea ce e super!! Roxi: mamama, ce fain cu masinutzele alea castigate!! Fanta: eu am jucat fotbal pana in clasa a 12, si asa fericita am fost aici, ca avandu-l pe fi-miu am mai tras cateva meciuri ca scuza: meci cu copii si parinti. La meciuri pe stadion nu am fost, dar ce galerie le mai faceam la cei din liceu...eu eram shefa!! aveam o gura mare de ma stiau toti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Di, ce fain! esti plina de surprize! esti o sufletista ce sa mai! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 01:38 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Rozy de la mine din avion se auzea mai de demult scartzaiala din relatia cu prietenul.
Pune in balanta plusurile si minusurile si pt unul si pt celalalt si trage linia si-apoi concluzia. Afobia m-ai cam ingrozit in seara asta cu povestile tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa exista si circumstantele atenuante pt cateva dintre concluziile tale Hai sa mai adaug sau intaresc spusele fetelor. E okay sa fii materialista, dar nu in felul in care iti prezinti tu viziunea/fobia. Esti la o extrema in care pana la urma numai tu ai de pierdut. La varsta asta te mai schimbi, stai linistita, si-nca cum!! totul e sa nu porti ochelari de cal. Nici eu, la varsta mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) n-as accepta un barbat care nu e implinit dpdv al carierei. S-ar bate cap in cap calitatile pe care le caut intr-un barbat: cinstit, muncitor si cu simtul umorului la cote himalayene. Ce sa fac cu un barbat care-si taraste zilele pt ca nu-i in stare sa-si castige painea si aduna inevitabile frustrari care ghici in capul cui s-ar varsa? Trebuie sa tinzi cat mai sus, dar nu-ti face un tzel din a gasi un barbat bogat care sa-ti satisfaca poftele. Pt. ca mofturoasele, oricat de fermecatoare ar fi ca aspect fizic, la un moment dat devin obositoare si ca atare dispensabile. Fara gres! Relatiile tale ar fi un soi de troc, tu oferi sex si dragalasenie si primesti chestii materiale care ai impresia ca te fericesc. S-ar putea ca printre alintarile astea ale tale sa te indragostesti si s-ar putea sa te arzi usturator in propria-ti atitudine. E okay sa ai standardele tale dar nu le bate in cuie pt ca astea de acum sint gresite, sint extreme si pe termen lung o sa te transforme intr-o persoana superficiala si ca atare, plictisitoare. ce preferi? o femeie suficient de inteligenta care sa-si ajusteze fara dificultate gradul de dragalasenie sau una frumoasa si goala pe dinautru? tzelul tau trebuie sa fii tu insuti, cladeste-ti independenta cu preocupari normale unei fete de varsta ta, si-apoi ai sa stergi treptat aburii prin care privesti acum. te-am pupat |
|
|
|
Apr 10 2008, 06:57 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Uau, ati fost neobosite pana la orele mici din noapte.Nu-i de mirare ca acum dormiti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neata tuturor! |
|
|
|
Apr 10 2008, 07:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Nici nu am apucat sa citesc cat ati ciripit asta-noapte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu vreau soare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 07:14 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Eu vreau sucuri naturale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Apr 10 2008, 07:17 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Eu as vrea pizza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 10 2008, 07:33 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Sa aveti o zi buna!
|
|
|
|
Apr 10 2008, 08:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Moaaa, cat ati palavragit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu raportez o durere de cap crancena. Parca m-a lovit tramvaiul !
Maat! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 12:55 AM |
|
|