![]() ![]() |
| rozy |
Apr 10 2008, 08:39 AM
|
|
Musafir |
buna dimi.eu nu ma duc la scoala.poi ce mama masii...prea multa strica! am promis ce termin de frecat la boala aia de bucatarie.sper ca dupa ce se goleste cana de cafea sa ma urnesc (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
Apr 10 2008, 08:44 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata.
Afobia nici eu nu cred ca banii sunt totul eu de fel nu-s materialista si am avut o perioada dupa ce a murit mama mea destul de grea da' n-as fii acceptat sa fiu cu cineva doar pt. ca are bani. E drept ca parintii au o mare influenta asupra noastra, dar si noi gandim si trecem prin filtrul mintii noastre ce spun si daca ni se pare ca nu e Ok asta e, luam propria noastra decizie. Eu nu te condam, dar s-ar putea sa ai parte de dezamagiri si de aceea e bine sa ai ceva la indemana atunci cand ti se pare ca situatia devine insuportabila. Si eu cred ca e important sa iti folosesti inteligenta si apoi vin si banii. Rozy la ce faze iti face pretenul, eu zic ca ar fii trebuit sa-l lasi de mult. Un prieten caruia nu-i pasa de tine, ala nu-i prieten. N-are rost sa-ti faci nervi inutili mai ales ca te-ai cam lamurit cum sta treaba. Sa aveti o zi usoara. Tre' sa ma apuc de treaba si am un chef de imi vine sa stau numa' pe net. This post has been edited by misssn7: Apr 10 2008, 08:45 AM |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 10 2008, 10:00 AM
|
|
Musafir |
Mai vrednicutelor, imi lua o juma de ora sa citesc pe aici.
Afobia, nu prea mai am ce sa adaug la ce au spus fetele. Nu zic sa le urmezi sfaturile in totalitate, ci doar sa incepi sa te gandesti la ce-au spus ele. Este firesc sa dai dovada de o 'imaturitate' (n-o zic in sensul rau), datorita varstei. A ta mama, nu prea gandeste totusi coerent, dupa mine si mari greseli face fata de tine si fratele tau. Vorba Dianei, ma abtin de la mai multe comentarii. Eu am o mama de pus la rana si n-am fost in stare s-o las aici si eu sa plec in State. Si pana la urma bine-am facut, ca si aici te poti descurca f bine. Totul e sa fii bine pregatit profesional si sa ai pretentii pe masura pregatirii. Urasc sa fiu intretinuta de barbat, adica genul de femeie rucsac, de care vorbea Mihaela Radulescu in cartea ei. Apropo, la noi FSB (in conta) inseamna Fiche de Suivie Bugetaire (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) chiar ma miram ca ati intalnit si voi termenul. Io nu fusei pana acum pe stadion, dar mi-ar placea macar o data. Sunt si eu dinamovista, inca din copilarie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Rozy, omu' tau nu te iubeste suficient ca sa merite sa continui relatia cu el(sper ca nu te-ai suparat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Va pup si-o zi pe cinste! This post has been edited by roxanica10: Apr 10 2008, 10:02 AM |
|
|
|
Apr 10 2008, 10:06 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata!
mai eu sunt deja obosita de cand citesc aici... asa ceva nu se face! eu trebuie sa mai si muncesc si nu pot dom'le ca nu am timp... o zi buna va doresc si io ma apuc de treaba acum ca sunt la curent cu stirile din bar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puuup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 10:38 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
WSzi, am plecat la 3 jumate de la birou. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nici sa fac baie nu am apucat, inca put! |
|
|
|
Apr 10 2008, 10:59 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Io zic sa te muti acolo. oricum am inteles ca e peste strada de tine nu?
|
|
|
|
Apr 10 2008, 11:15 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Fetele, imi poate spune si mie cineva cum pot ajunge la Teatrul Foarte Mic? Am gasit adresa pe net, dar nu stiu cum sa ajung (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Le: am scos harta din buzunar si am gasit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Philia: Apr 10 2008, 11:21 AM |
|
|
|
Apr 10 2008, 11:17 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
e chiar la universitate, undeva la strada din ce imi amintesc...ah de fapt e mai in fata de Rossetti, pe partea dreapta cum mergi spre Universitate.
e si o harta pe 7seri. e f simplu, nu te poti rataci. This post has been edited by claudia_electra: Apr 10 2008, 11:19 AM |
|
|
|
Apr 10 2008, 11:18 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mai mor...
clienta: "nu-mi functioneaza mailul, nu ajunge mail la casuta de email a unui partener nume-persoana@numefirma.ro" "de ce spuneti asta?" "pai imi da niste erori" "si ce va spune in eroare?" "this email adress does not exist" "pai, doamna, asta inseamna ca respectiva casuta NU EXISTA" "da` io am trimis la adresa asta acum 3 ani mailuri" "pai poate a fost stearsa casuta de email ca respectiva persoana nu mai lucreaza acolo" Cineva sa ma omoaaaaaaaaaaaaaaare! |
|
|
|
Apr 10 2008, 11:23 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Multam Clau!
M-am lamurit, ca ma pierdusem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi alergau ochii pe harta |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 01:46 AM |
|
|