IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1634 1635 1636 1637 1638 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Apr 10 2008, 12:26 PM
Post #16351

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ce ai patit, Roxi?
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 10 2008, 12:53 PM
Post #16352

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu iar (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Va amintiti de patania colegului meu de acum 2 zile? Ca i s-au rupt pants in coor (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Ei bine, azi, s-a aplecat iar dupa ceva...si era langa mine...si am auzit ceva...no way...iar i s-au rupt pants in coor (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Saracutzul, e terminat. I s-a stricat si masina, e cu nervii la pamant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 10 2008, 12:55 PM
Post #16353

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si maica-mea a patit de vreo 2 ori asa cand am fost asta vara la ea...si mergea asa ca o strengarita cu ceva legat la brau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
eu plec la gineco (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 10 2008, 12:55 PM
Post #16354

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hai, mah! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Colegul tau e cumva Pacala? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 10 2008, 01:04 PM
Post #16355

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) apai de ziua lui sa-i cumparati neste pantaloni antirupt in fund.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 10 2008, 01:07 PM
Post #16356

Musafir

Sunt racita Di. Dar n-am vrut sa ma las invinsa...o tot duc pe picioare. Am luat paracetamol sinus, tantum lemon si olynth (doar de o zi juma).

Nimphe, criminala faza (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) In momentul asta, n-ar mai trebui sa faceti haz ci sa aduceti un ac si-o ata la birou. Noi avem...c-am mai patit si noi din astea.
Rozy, sanatate si fii atenta la ce-ti spune d-na doctor!

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 10 2008, 01:16 PM
Post #16357

Musafir

mama cat ati scris fetelor

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu cred ca s a ingrasat colegul tau nimphe ca altfel nu mi explic cum s a rupt si a doua pereche, oricum un coleg asa sa tot ai, ca macar esti binedispus la servici uit de stres

eu sa vedeti ce patesc azi dimineata pe la 6 ma duc la baie si cand ies lesin( stresul fir al al naibii) am picat intre perete si stepper am rup cronometru si cand ma dezmeticesc bine nu stiam de ce ma ridic asa greu din "pat" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 10 2008, 01:17 PM
Post #16358

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
afobia
post Apr 10 2008, 01:24 PM
Post #16359

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Buna , fetelor!

ieri nu stiu ce s a intamplat dar mi-a cazut netu asa ca abia acum vad msgele si citesc si citesc .. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

LostWhispers , iti multumesc , nu , nu s-a casatorit interes si mama e prima si singura lui nevasta.

Heh , Fanny , frumos ai scris , asha e.

Rozy , eu ma feresc.

Maat , iti multumesc si tie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , pentru mama e normal "barbatul aduce banii,tu nu trebuie sa muncesti" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) munca te imbatraneste si ce mai spune ea , v-am zis , gandesc exact ca mama si probabil exact cum ar trebui sa gandeasca o araboaica .. promit sa fac o schimbare.

"cum altfel sa ti demonstreze ca te iubeste??!" vesnica intrebare..

Lxn , eu nu cred ca o sa ma pot indragosti vreodata cu adevarat , sunt prea frustata si prea speriata ca sa mi dau voie sa ma indragostesc asa ... de oricine si oricum.

ca sa nu mai spun ca mie mi s-ar fi parut f normal ca rozy acum sa fi fost sponsorizata de prieten si ea sa nu aibe nici o treaba si vreun stres , ca veni vorba , succes la doctor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Doamne , cleo , tu ai pus punctul pe i ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Rau m-am ofticat azi noapte ca nu mai imi mergea net iar cand am ajuns azi acasa , 2 ore s-a luat lumina peste tot si curent si gaze nu stiam ce naiba s-a ntamplat , nici de dormit n-am putut sa dorm ca deh , machiata + nu ma bagam in patulet decat dupa un dush..

nu am dormit o clipa azi noapte , am stat o gramada la telefon cu prietena mea cea mai buna si azi de dimineatza cand am ajuns acasa , am vazut ceva in autobuz care nu prea mi-a placut..

am boala pe oamenii astia din autobuz care au impresia ca daca vad un tigan in autobuz atunci e clar , ala e acolo sa te fure .. ma uitam la o grasana cum se uita obsedant in dreapta si stanga si vede langa ea un rrom de vreo 20 - 23 ani zic eu , doamne !! voi stiti cum a putut aia sa zboare de acolo ca o nebuna si nici macar nu a fost si ea un pic mai finutza sa nu isi fi dat seama ala ca din cauza asta s-a mutat ea.

si tipu nu prea era atent in jur , incerca sa se concentreze la ce citea..ma rog,pe ea a observato,cata mai femeia era de si misca fundul ala gigantic dintr o parte si alta (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

mi s a parut groaznic sa il vad pe respectivul tip observand ce facea obeza si mi a ramas un nod in gat si un fel de durere apasatoare in suflet cand m am uitat la el si el s-a uitat la mine , avea o fatza de om inocent nevinovat , chiar ce m-a uimit si mai mult era faptul ca avea si o carte in mana si citea in autobuz eram ceva gen uite , frate , nu e de admirat?! si pot sa jur ca am vazut o schimbare totala in privire si in comportament al respectivului de cand a obs si el cum se comporta grasana , eu una m-as fi simtit ca un kkt.

senzatia de a fi rejected doar din cauza ca esti rrom nu am simtit-o , dar din cauza ca sunt araboaica , am simtit o de multe ori.cand eram in generala,aveam o colega prietena f buna cand eram mica,dar cu care nu am putut sa stau niciodata in banca si nu stiam de ce nu vroia sa stea cu mine in banca,ne intelegeam super,cand sa aflu intr o zi ca mi zice,pe ea chemand`o lidia "nu pot sa stau cu tine in banca pentru ca nu ma lasa mama."
eu "pai,ce am facut de nu putem sa stam impreuna in banca?"
lidia "esti araboaica.."

lucruri de genu in copilarie mi s au intamplat f des , acum nu..

doamne , dar vorbesc f mult!!ia sa mai tac si eu o bucata din gura ca nu se mai poate!:lol:(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 10 2008, 01:26 PM
Post #16360

Musafir

Divi, cand ti-ai facut ultima data analizele? N-ai cumva o lipsa de Ca?

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1634 1635 1636 1637 1638 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 03:51 AM