![]() ![]() |
| LostWhispers |
Apr 10 2008, 01:30 PM
|
|
Musafir |
ultima data le am facut prin noiembrie si aveam lipsa de calciu nu f mare dar exista.
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 10 2008, 01:35 PM
|
|
Musafir |
Ai grija de tine...si cerceteaza care a fost cauza. Si mai lasa-l incolo de stres....c-am ajuns sa ne streseze orice. Lucrurile se intampla si daca nu te implici atata.
Afobia...chiar ma intrebam ce-i cu tine...ca fetele ti-au scris atatea chestii si tu n-ai apucat sa citesti. E nasol rasismul, dar crede-ma ca sunt atatea cazuri de rromi, care sunt un exemplu urat, c-am ajuns sa-i bagam in aceeasi oala pe toti. Cum si pe noi strainii ne confunda cu rromii, mai peste tot. Si eu am intalnit diverse cazuri urate in ratb, dar prefer sa nu-mi amintesc. Am o colega care a fost urmarita de rromi, zilnic, in ratb-ul pe care-l lua sa ajunga la serviciu...asa ca fata, de bine de rau, si-a luat masina. This post has been edited by roxanica10: Apr 10 2008, 01:35 PM |
|
|
|
| rozy |
Apr 10 2008, 01:36 PM
|
|
Musafir |
afobia....nush de ce zici tu ca te feresti..nu mai stiu despre ce era vorba (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
cat despre a doua chestie...ca nu ar trebui sa mai am nici o grija acum...sa fiu sponsorizata....chiar nu am nevoie...adica un cadou din cand in cand imi place...dar daca devine sponsorizare...deja apar si scoaterile de ochi...ca mi-a dat,ca si cum eu as avea vreo obligatie fata de el ca mi-a dat...ma rog,eu ma crizez tare cand mi se scot ochii pt banii cheltuiti pe mine,si nu ma refer la prieten..ci chiar si la parinti cu care am avut certuri groaznice pe tema asta(cand eram mai mica..acum mi-a mai venit mintea la cap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) in orice caz..la mine in familie toata femeile(cel putin cele pe care le iau eu ca exemplu) au cat de cat independenta financiara,si au sau au avut cariere deci cam asta imi doresc eu pt mine.si nu caut un barbat care sa ma poate intretine...deocamdata unul care macar se poate intretine pe el in momentul de fatza sau pe viitor. sunt coerenta?nu de alta da' fac pe mine si asta imi tulbura gandurile (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 01:39 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
pai un "barbat de calitate nu ti va scoate ochii pentru nimic" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
rozy , " afobia...pretentioasa fata o sa se schimbe treaba cand o sa ai un prieten care mai trebuie sa si munceasca(nu-i dau bani mama si tata)...si cand o sa muncesti si tu. " eh , stiam ca o sa radeti. LostWhispers , o fi si de la oboseala? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 01:41 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
pe mine m-a socat expresia: "cum altfel (decat dandu-ti multi bani) sa-ti arate ca te iubeste?"
tu chiar crezi ca asa simti iubirea?? ma intristeaza gandirea ta...dragostea se vede in privire, in atingere, in grija pe care ti-o poarta, in caldura strangerii de mana noaptea in somn... |
|
|
|
| rozy |
Apr 10 2008, 01:46 PM
|
|
Musafir |
poi si de ce te feresti...sau ai un prieten sau sa muncesti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
da...asa e...normal ar fi sa nu scoata ochii..si daca imi ia ceva sa fie din placerea lui....dar cand orgoliile sunt ranite ai fi surprinsa sa auzi ce porumbei ies din gura unui barbat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) eu zic ca e o mare satisfactie sa ai proprii bani,de fapt am simtit-o pe pielea mea...chiar asa o luna-doua cat am muncit eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) calitatea omului se vede din alte chestii.eu pretentii nu am decat de la mine deocamdata..sa am banii mei,lucrurile mele,sa ma pot plimba pe unde vreau eu....barbatul trebuie macar sa tina pasul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 01:49 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
mama zice ca daca un barbat nu cheltuie bani cu tine , te ia drept proasta si deci , prin urmare , ii convine sa stea cu o proasta care nu impune pretentii.
|
|
|
|
Apr 10 2008, 01:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Afobia,dragalasa, mentalitatea asta este valabila la arabi, unde fetele sunt crescute asa, dar si barbatii sunt crescuti in ideea ca ei sunt capii familiei, si singura lor datorie este sa-si intretina familia. dar acele femei nu ies din cuvantul barbatilor lor. ceea ce spun ei e lege. si cum te vad eu pe tine nu esti genul care sa se lase condusa. in lumea reala nu merge asa.
si nici nu-ti imaginezi ce satisfactie vei avea in momenul in care vei fi independenta financiar, si vei sti ca poti sa cheltui cat vrei, pe ce vrei fara sa ceri permisiunea. revizuieste-ti modul de gandire. pentru tine! mama ta si-a trait viata tu de abia o incepi! This post has been edited by albinuza: Apr 10 2008, 01:51 PM |
|
|
|
Apr 10 2008, 01:50 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Afobia, mentalitatea "barbatu` tre sa ma intretina" e buna pentru femeile care considera ca singura lor menire in viata e sa se marite si sa toarne citiva plozi , insa nu pentru ca isi doresc sa fie mame ci ca sa-si tina "legati" barbatii, ca in mod sigur cu inteligenta lor nu ar putea ... iar altfel cam greu sa ii tina!
Genul asta de femela (femela, ca la animale, ca doar tot la mincat/dormit/imperechiat se reduce existenta lor!- nu se poate numi femeie... Sint femele care au senzatia ca daca s-au casatorit, gata, sint cucoane "realizate"- din punctul meu de vedere , astea au cap ca sa nu le ploua in git! |
|
|
|
Apr 10 2008, 01:51 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) maat , mi-a placut ultima expresie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) definitie a ta
pai gata , incetez , nu mai vb despre asta , subiect inchis , mi am dat seama cum ganditi voi , cum gandeste mama si deci cum gandesc si eu .. nu va mai terorizez (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 04:51 AM |
|
|