![]() ![]() |
| rozy |
Apr 10 2008, 01:53 PM
|
|
Musafir |
poi cum sa te ia de proasta daca tu esti capabila sa iti faci banii? chiar nu are motiv si ar trebui sa fie mandru
si respectul lui si fidelitatea si devotamentul nu o sa-l castigi fiind un aspirator de bani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 01:59 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
daca impui pretentii , esti valoroasa spune ea , dar rozy ma tem ca ai si tu dreptate.
eu oricum ma duc sa ma culc acum , ca mor de somn , o sa intru mai tarziu , va pup pe toate si va multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 10 2008, 02:00 PM
|
|
Musafir |
De cand tot vreau sa mi impun sa nu ma stresez am perioade cand chiar sunt nepasatoate nu ma recunosc, apoi se intampla ceva si iar o iau de la capat, mai am de luptat cu propria persoana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Afobia pe oamenii nu ai cum sa i schimbi iar cand e vb de rasa sau alte prejudecati nici atat nu le schimbi gandirea, dar poti sa te schimbi tu sa nu mai fi asa sensibila e greu pt ca si eu sunt la fel , daca de ex vad un accident sau o bataie ziua aceea pt mine e nasoala chiar daca pana atunci am fost happy fetelor la arabi ( va spun ce am vazut in filmul clona) barbatul isi arata iubirea prin bani, bijuterii poate de aici si gandirea afobiei dar si cand parintii iti spun asta pai chiar ajungi sa crezi ca asa e. Eu cred ca nu te poti indragosti din cauza ca de mica ai fost respinsa ca esti araboaica si de aici provine un lant de temeri, gandire pesimista, frustrari si ai impresia ca la un moment dat parintii lui nu te vor accepta, dar nu e asa nu toata lumea gandeste la fel sunt si persoane care nu se uita la culoarea pieli sau religie iar cand o vei intalni sa nu dai cu piciorul crede ma astfel de persoane sunt f rare. This post has been edited by LostWhispers: Apr 10 2008, 02:05 PM |
|
|
|
Apr 10 2008, 02:03 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Afobia, nu ridem, eu ma ingrozezc. Bun, sa spunem ca gasesti unu` asa cum vrea mam ata... asa, dar daca pateste ceva? fata mare nu o sa mai fii (deci mai putin dezirabila si din ce stiu eu la musulmani vaduva o data vaduva greu se recasatoreste!), bani ciu-ciu ca a murit sponsoru... ce mama nanibii faci atunci? crapi de foame? stai la mila altora, adica din mila barbatului ajungi la mila rudelor?
|
|
|
|
| rozy |
Apr 10 2008, 02:05 PM
|
|
Musafir |
pai am si eu pretentii mai ...pretenia sa: fiu respectata,sustinuta moral,sa primesc atentie, sa nu fiu tratata cu dosu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) etc (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
nu Maat...ca daca moare,ii ramane averea lui (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by rozy: Apr 10 2008, 02:06 PM |
|
|
|
Apr 10 2008, 02:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Am revenit!
Nimphe, imi cer scuze ca iti raspund cu intarziere. Merg la Mady-baby.edu. E despre 3 tineri care emigraza. Mi s-a parut tare interesanta abordarea. Sa vad daca o sa imi placa. Dar piesa la care ai fost tu acum o luna se mai joaca? Poti sa imi spui cum se numeste? Afobia, imi pare tare rau ca ingrosi si tu randurile fetelor care nu stiu ce e dragostea si cauta doar putere finaciara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 03:04 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
qalbim, si daca ala nu are cine ce ce avere ce te faci?
|
|
|
|
Apr 10 2008, 03:07 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu cred ca s a ingrasat colegul tau nimphe ca altfel nu mi explic cum s a rupt si a doua pereche, oricum un coleg asa sa tot ai, ca macar esti binedispus la servici uit de stres Da, si eu si colegele zicem la fel, ca s-a cam ingrasat. Normal, cu atatea prajituri si cartofi prajiti zilnic (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 03:24 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
afobia, nu pe noi ne terorizezi, tie singura iti croiesti un drum urat in viata.
nu tot ce spun parintii nostri e adevarat. sunt de acord ca unele din lucrurile pe care ti le-a spus le-am aplicat si eu si nu cu rezultate proaste. de ex.: - nu acceptam intalniri decat cu cateva zile inainte, nu sa ma sune sa-mi zica "vrei sa mergem ACUM nu stiu unde?". asa l-am refuzat de vreo cateva ori bune pe actualul meu sot, mi se parea ca nu e destul de manierat si nu ma pretuieste destul daca se asteapta sa fiu disponibila oricand si oriunde. el sarmanul insa spera sa fiu libera insa odata si odata, asa ca tot incerca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . - e drept ca un barbat care nu plateste consumatii, nu-ti ia cadouri, uita de ziua ta etc etc nu e tocmai o achizitie buna pt ca pe termen lung un asemenea om te poate lasa sa "tii tu casa in spinare" si parca nici ideea de femeie-barbat nu-mi place. - am preferat barbati care ma aduceau acasa nu pt ca mi se rupeau tocurile cui pe strazi singura , ci pt ca asta arata ca ii pasa de tine si nu vrea bantui noaptea singura (ca banuiesc ca iesirile sunt noaptea cel mai des). INSA ai prea multe prejudecati si ai creat un tabel cu prea multe campuri fixe dupa care evaluezi barbatii. Asta iti va dauna tie, nu noua care iti spunem lucrurile astea. Pt ca nici tu, nici nimeni nu e conceput pe calculator, EXACT dupa dorintele noastre. This post has been edited by claudia_electra: Apr 10 2008, 03:25 PM |
|
|
|
Apr 10 2008, 03:29 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
LostWhispers du-te la doctor si vezi ce iti spune, poate esti stresata sau poate obosita.
Afobia stand si gandidu-te nu cred ca ai vrea sa traiesti asa cum a trait mama ta si de aceea e bine sa te lupti si sa faci schimbari. Banii nu rezolva toate problemele si cu atat mai mult in goana lor dupa bani parintii nu mai au timp de copiii lor si uite asa copiii fac ce vor ei si li se satisfac o gramada de pofte dar nu-s neaparat mai fericiti decat cei fata de care parintii isi fac timp pt ei si le inteleg nevoile si dorintele. Acum ce sa zic e bine sa inveti lectia cu renuntarea de cand esti copil, pt. ca mai tarziu e mult mai dureroasa si te afecteaza mai mult. e greu sa-i spui copilului nu iti iau nu stiu ce care isi doreste f. tare nu pt. ca nu-ti permiti ci pt. ca nu trebuie sa primeasca chiar totul pt. ca in viata mai si pierzi nu numai castigi si e bine sa stii si sa pierzi. Facand discriminare fata de ceilalti facem exact acelasi lucru ce il fac strainii confundandu-ne cu tiganii, de ce facem si noi greseala asta n-o sa inteleg. Gresesc si romanii, nu numai cei ce sunt de alta etnie, si sunt o gramada de oameni corecti in toate etniile. Daca cineva de alta natie decat tine iti face ceva rau, nu inseamna ca toata lumea se poarta la fel. This post has been edited by misssn7: Apr 10 2008, 03:31 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 05:45 AM |
|
|