![]() ![]() |
| roxanica10 |
Apr 10 2008, 06:16 PM
|
|
Musafir |
N-am dezertat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Pot spune c-am produs si eu un bilant pe ziua de azi...m-a apucat munca acum, dupa program. |
|
|
|
Apr 10 2008, 06:55 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pe mine ma doare burta.Imi era foame, am mincat prea repede, am inghitit aer si acum ma simt ca un balon!
Asa... ia sa punem putina muzica sa trezim spiritele... <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BkahM8_2gaI&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BkahM8_2gaI&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
|
|
|
| rozy |
Apr 10 2008, 06:58 PM
|
|
Musafir |
shorule ma spionezi ? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
|
Apr 10 2008, 07:16 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma credeti ca eu stiam nickul "shoru" insa pina azi am trait cu impresia ca e femeie ?
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| rozy |
Apr 10 2008, 07:23 PM
|
|
Musafir |
he's a dude (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
e friendu meu de toate zilele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 10 2008, 07:25 PM
|
|
Musafir |
Vai de mine, ce-a fost la gura voastra iarasi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maat, spuneai ca ai primit 100 si ceva de spamuri. Am descoperit programul Spamihilator (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si iti separa spamul de mailurile ok si chiar invata cand ii zici ca ala e spam si alalalt nu. Poti sa-l incerci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Afobia, sper din suflet sa iei macar 1% din tot ce s-a scris aici si acest 1 sa te faca sa-ti pui intrebari si sa-ti dea un pic de gandire. Ce vei face in viata ta tine numai de tine si de deciziile tale, iar tot ce ti-am spus noi aici a fost cu draga inima, insa numai tu ai controlul impresiilor si sentimentelor tale... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Roxi, insanatosire grabnica iti doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nimphe, e mortal colegul vostru (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Rozy, ce ti-a zis ginecoloaga? Philia, hev fan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 07:33 PM
|
|
|
nu poci sa pun Spamihilator. Risc sa pierd emailuri de la clienti...
Vrea cineva sa asculte Depeche Mode cu Strange love ? <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/x-onhFQ8HRI&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/x-onhFQ8HRI&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
|
|
|
Apr 10 2008, 07:43 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Pentru fetele care au fost la teatru... puneti recenzia la topicul "Ce piese de teatru am mai vazut". (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am pus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 07:44 PM
|
|
|
Ce faci depechisto?
|
|
|
|
Apr 10 2008, 07:47 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Vrea cineva sa asculte Depeche Mode cu Strange love ? Maat, mai intrebi???? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce faci depechisto? Io acu am ajuns acasa. Sunt singura pana duminica, ca mi-a plecat barbatu in delegatie...cu 2 colege (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ei, glumesc, I trust him (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) fac si eu un dus, toateleta etc. si poate vaz un film...sa termin si eu Supersize me ala... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O sa mai trag cu okii si pe aici, nicio grija (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 07:40 AM |
|
|