![]() ![]() |
Apr 10 2008, 08:02 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
Buna lxn , ce faci ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
referitor la ce mi-ai spus , sa stii ca eu orice sfat mi s-a dat pe site-ul asta l-am luat in considerare si l-am bagat in cap. e asa de frig afara .. si de urat.. |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 10 2008, 08:07 PM
|
|
Musafir |
Afobia, ma bucur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu sunt racitura rau, am facut si febra...acum beau Fervex (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Maine stau acasa si poate ma duce mami la doctor. Ma distreaza ca l-am pus pe al meu sa-mi faca apa fiarta la filtu (si pana i-am explicat procedura...a durat ceva), apoi mi-a spalat un mar...adica ma rasfat. Vreau sa vada si el cam ce fac eu zilnic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma uit pe antena, la o emisiune stupida cu blonde. Auziti si voi intrebare: 'Cat dureaza orgasmul la scroage'....probabil nu stiti raspunsul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar il aflati acum: 30 min. Frate, simt ca am devenit mai culta. |
|
|
|
Apr 10 2008, 08:20 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
roxanica10 , acum am vazut msgul , sper ca mai esti pe site (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) iti doresc insanatosire grabnica!! eu fumez in camera si trebuie sa stau cu geamu deschis asa ca desi merge centrala - caldura - caloriferele , tot mor de frig (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 10 2008, 08:28 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Roxi, mergi de urgenta la medic. Bintuie o porcarie de tulpina care provoaca o boala care netratata corespunzator tine si o luna! De urgenta la doctor cu tine!
Afobia, ce faci, puiule? Las-o mai usor cu tigarile, te rog eu frumos, ca la 30 de ani ai sa arati ca un cartof uscat... ca s anu mai zic ca iti fac sanatatea varza, puiule. |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 10 2008, 08:29 PM
|
|
Musafir |
Da...si eu sunt cu aerul conditionat deschis pe super cald si mor de frig. Multumesc Afobia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O sa ies ca-mi lacrimeaza ochii si nu mai pot urmari ce scrieti pe aici. Va pup fetelor si noapte buna! |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 10 2008, 08:36 PM
|
|
Musafir |
roxanica paracetamolul sinus e cel mai bun la raceala coldrexul e pepsi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
la mine nu mai merge centrala ca mie mi e cald deja |
|
|
|
Apr 10 2008, 08:44 PM
|
|
|
maaat , ce dragutz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu mai sunt si pe mess si am uitat complet de elady (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Apr 10 2008, 08:47 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
La mine functioneaza caloriferele inca. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu zic ca nu mi`e bine, dar in mijlocul lui aprilie!?
Apropo, pentru uihend s-au anuntat 29-30 de grade. Colegul meu a zis ca se duce in padure cu cortul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu m`as duce la mare, dar am de studiat. |
|
|
|
Apr 10 2008, 08:50 PM
|
|
|
fanny , scuza ma ca intreb , ce e ala uihend?
|
|
|
|
| rozy |
Apr 10 2008, 08:52 PM
|
|
Musafir |
Lex.....nu am apucat sa ma duc,ca a facut bunica-mea o boacana .dar maine sper sa ajung. va tin la curent. multumesc ca va faceti(macar voi) griji pt mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 08:53 AM |
|
|