![]() ![]() |
Apr 10 2008, 09:53 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
ma duc sa mi fac o baie si revin (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eh am ramas singura.ma duc sa ma culc.va pupic pe toate , somn usor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 10 2008, 10:23 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Trezireaaaaaaaa!
Ce e cu linistea asta aici? |
|
|
|
| walpurgik |
Apr 10 2008, 10:25 PM
|
|
Musafir |
Did u mention liniste? Mie-mi urla ceva in cap ca trenurile in gara.
|
|
|
|
| lxn |
Apr 10 2008, 10:31 PM
|
|
Musafir |
Mai dar voi aveti ceva cu trenurile, tramvaiele, locomotivele si alte minuni.... Mie nu-mi suna / tuna niciodata nimic. Nici n-ar trebui sa vreau, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Un ceai, o bere, un vin, un cocktail? (IMG:http://www.twiningsusa.com/images/photos/tea_with_mint.jpg) (IMG:http://www.houseofmenzies.com/acatalog/glassred.jpg) (IMG:http://theithacan.org/blogs/collegeave/files/2007/11/beer.jpg) (IMG:http://www.floyds-wine.com/images/cocktail.jpg) |
|
|
|
Apr 10 2008, 10:41 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Mutumesc, ar eu as vrea o pernuta. D`asta n-ai?
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 10 2008, 10:42 PM
|
|
Musafir |
welcome fetele , nu stiu daca va uitati la acasatv la stirile de la ora 22 30 dar sunt mortale , ieri arata pe unul slab imbracat cu un costum xxl in dungi alb care stia sa cante cand il puneau astia doar o singura melodie pe nas si intr o engleza de balta 'it s summer summer summer ... and all the girls are dancing like in hawai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) azi n a fost mare lucru doar columbina care dupa ce a prezentat la cannes pt un tip niste toale la sf cand o intreaba zice "nu sunt pe gustul meu" si intrebata unde e iri zice " acasa lucreaza la fabrica de columbinat" (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
mai daca si weekendu asta ploua ... deja m am saturat cel putin la mine weekendu trecut a fost un cer a la Bacovia nu alta iar luni SOARE (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) This post has been edited by LostWhispers: Apr 10 2008, 10:42 PM |
|
|
|
Apr 10 2008, 10:45 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
buna seara ladyz (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
eu tocmai voiam sa dau o fuga catre frigider, of course, am pofta de ananas (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si poate -mi spune si mie cineva cum ma tratez de pofta care tinde spre infinit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de a cumpara cosmetice (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ce pot face sa ma opresc?! somedy stop me. pliz (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) apai daca ploo in uichend eu tot ies cu rolele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) macar n-o sa mai fie parcul asa aglomerat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 10 2008, 10:46 PM |
|
|
|
Apr 10 2008, 10:45 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Eu ma duc la somn. Am facut o prajiturica si am mancat asa o felie de-a latul tavii calda, asa ca spatamana asta aerobicul va fii egal cu 0, da' mi-era o pofta.
Boala grea cu cosmeticele Berbecuta, la mom. dat o sa te opresti dar n-as putea spune cand. Eu m-am oprit asa dupa 2 ani, dupa ce m-am bagat intr-o chestie asemanatoare cu Avon-ul. Al meu sot deja era obisnuit ca in fiecare luna cumparam de ceva bani cosmetice care unele chiar nu-mi trebuiau. This post has been edited by misssn7: Apr 10 2008, 10:50 PM |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 10 2008, 10:50 PM
|
|
Musafir |
treci pe haine berbecutza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Apr 10 2008, 10:50 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
poate-mi spune si mie cineva cum ma tratez de pofta care tinde spre infinit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de a cumpara cosmetice (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ce pot face sa ma opresc?! somedy stop me. pliz (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Uita-ti portofelul acasa! Zilnic! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 10:40 AM |
|
|