![]() ![]() |
Apr 11 2008, 12:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Am ajuns acasa. Sunt un pachet de nervi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Doctorita asta...
Fata acum doarme. Sper sa se simta mai bine dupa ce se trezeste (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Afobia nu-ti voi raspunde acum, sunt prea nervoasa si nu e corect sa ma descarc pe tine. Esti fata desteapta. Nu e corect sa jignesti pe nimeni, indiferent de situatie. Imi pastrez dreptul la replica pentru o alta data. |
|
|
|
Apr 11 2008, 12:27 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
O alta zona unde mi-a placut la nebunie, dare cam departe: Izvorul Muresului. E in Jud Harghita, la ungurieni. Dar sunt mult mai ospitalieri decat romanii, iar vila la care stam este deosebit de frumoasa! hehe in Harghita sint multe zone faine. Lacul Rosu si cheile Bicazului la o aruncatura de bat. Insa acolo ar merge vizitat cand e iarba verde (sau la voi e deja? la noi inca nu s-a topit toata zapada (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) In Covasna prin zona lacului sf Ana cu cazare la Balvanyos. Teo probabil e o mica indigestie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe obrajori micuti |
|
|
|
Apr 11 2008, 12:40 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
helau girls!
am facut pasul cel mare azi si am vb cu sefu, si i-am zis tot ce aveam de zis legat de colega mea "draga". si evident ca nu i-a picat bine.si s-a luat de ea si ea a bocit o ora... poate se remediaza situatia... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 12:42 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
albi paracioasa mica! e dulce razbunarea, ha? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 11 2008, 12:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Eu nu cred ca e vorba de razbunare e vorba ca nu mai poti si tre' sa faci ceva ca asa se schimbe lucrurile in bine.
|
|
|
|
Apr 11 2008, 12:52 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Va pup, noi tragem jaluzelele. Pe cai! Ne vedem luni cu poze muuulte!
|
|
|
|
Apr 11 2008, 01:31 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
dRUM BUN, aLTHE SI DISCTRACTIE PLACUTA!
|
|
|
|
Apr 11 2008, 02:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Ma duc sa bag o tura la spalat si sa fac mancare.
La printesa trebuie sa-i fac mancare de regim (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Doarme inca... mititica, mi-e mila de ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 11 2008, 02:22 PM
|
|
Musafir |
teo maine sigur se va simti mai bine , iar somnul o va ajuta sa se insanatoseasca mai repede (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
asa de lene mi e sa ma duc sa platesc telefonul si alte facturi de numa numa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 11 2008, 02:42 PM
|
|
Musafir |
Am rasarit si eu prin bar, intr-un final (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Altheea, distractie placuta! Teo, si eu am remarcat acelasi lucru ca si tine in cele povestite de Afobia si probabil in dorinta ei de a demonstra ca s-a purtat urat respectiva doamna i-au cam scapat cuvinte care nu trebuiau. Nu e frumos sa judeci pe nimeni dupa infatisare sau sa te uiti ciudat la ei, fiecare om e cum l-a lasat Dumnezeu, iar critica de comportament trebuie sa fie cu totul despartita de cea legata de fizic. Dar mai bine sa lasam de-o parte lucrurile astea... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multa sanatate fetitei tale dulci! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Eu m-am trezit tarziu si n-am chef decat de leneveala astazi. Ma duc sa mananc de pranz si sa fac o baita, in weekendul asta merg cu ai mei si cu al meu ((IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) la curte la gratar, sa-l mai antrenez cu mersul pe role si tragem si o partida de badminton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 03:23 PM |
|
|